Ben de FİRDEVS hocada yaptıracağım kısmet olursa, ilkinde mi tuttu siZin Bebek, 3 embriyo transferi mi yapıldı acabaHakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun cnm Firdevs de yaptırdım şu an hamileyim bi kaç arkadaş daha var yaptıran memnun kalan bence merkezi iyi araştır burdan tam olarak yazamıyorum ama arkadaşımızın birisi bi yerde yaptırdı ses arda düşükleri oldu Türkiye de ki doktorlar yumurtaya bağlamış nedenini Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun[/QUO
Ne zaman düşünüyorsunuz ben mayıs gibi düşünüyorum, adetimle ilaca başlayacağım Rabbim yardımcımız olsunBen de firdevse yaptırıcam gibi görünüyor şuan umarım sizin gibi güzel haberlerle dönerim stres var tabi maddi manevi zor süreç Allah yardımcımız olsun
Sevgili Mina, ben yaptirmadim ama konu hakkinda bilgim var. Embriyo donasyonu ile, sadece yumurta donasyonu arasinda teknik ve tibbi islem acisindan hicbir fark yok. Genetik olarak farklari da zaten tahmin edersin, yumurta bagiscisi ile baska bir sperm bagiscisi sperm ve yumurtasi teknik olarak birlestirilecek ve embriyo olusturulacak, saniyorum her iki donor u de esin ve sana benzeyen birilerinden secerler. cocugunuzun genetigi sen ve esinden farkli olacak, hepsi bu. donorler size ve esine ne kadar cok benzerse, cocugunuzun dis yapisi da size benzer olabilir, ama donorler ne kadar cok size benzemis olsa da dis gorunus olarak, genetik bir loto cekilisi gibidir, hic benzemeyede bilir. Bol sans.Arkadaşlar tam yumurta donasyonuna hazırlanırken, kabullenmeye çalışırken eşimin hiç canlı spermi kalmadığını öğrendik. Görüştüğümüz iki doktorda embriyo transferi mecbur dedi. Umarım buna mecbur kalmayız ama aranızda embriyo donasyonu yaptıran oldu mu? Kafayı yemek üzereyim...
Sevgili Mina, ben yaptirmadim ama konu hakkinda bilgim var. Embriyo donasyonu ile, sadece yumurta donasyonu arasinda teknik ve tibbi islem acisindan hicbir fark yok. Genetik olarak farklari da zaten tahmin edersin, yumurta bagiscisi ile baska bir sperm bagiscisi sperm ve yumurtasi teknik olarak birlestirilecek ve embriyo olusturulacak, saniyorum her iki donor u de esin ve sana benzeyen birilerinden secerler. cocugunuzun genetigi sen ve esinden farkli olacak, hepsi bu. donorler size ve esine ne kadar cok benzerse, cocugunuzun dis yapisi da size benzer olabilir, ama donorler ne kadar cok size benzemis olsa da dis gorunus olarak, genetik bir loto cekilisi gibidir, hic benzemeyede bilir. Bol sans.
Ben de haziran sonu düşünüyorum kısmetse ....inşallah güzel haberlerinizi alırız haberdar edinNe zaman düşünüyorsunuz ben mayıs gibi düşünüyorum, adetimle ilaca başlayacağım Rabbim yardımcımız olsun
ben firdevs ve murat önel ile görüştüm ikisinden biri olacak tam karar veremedim açıkçası yaklaşınca tekrar görüşücem hazirana doğruArkadaşlar merhaba ben Yeni üye oldum, bizim durumumuz azosperm. Sperm donasyonu düşünüyoruz, Kıbrıs da merkez önerirmisiniz..tabi bu sürece çok zor geldik.. ama karar verdik, ve kime güveneceğimi bilmiyorum ve çok korkuyorum.. bileniniz yaşayanız varsa anlatabilir mi ? Neler yapmalıyız ?
Aynı sıkıntı bizim de zor süreçler umarım sonu güzel olur hepimiz içinben firdevs ve murat önel ile görüştüm ikisinden biri olacak tam karar veremedim açıkçası yaklaşınca tekrar görüşücem hazirana doğru
Aynı sıkıntı bizim de zor süreçler umarım sonu güzel olur hepimiz için
Bende murat onali düşünüyordum o kadar ilgisizlerdiki bıkkınlık gibi konuşuyorlardı vazgeçtim.
Baksana burda bile aracilar var.ne kadar yanlış buraya uye olup girip bizim duygularımızı kaygılarımızı görüp yardımcı olacağını söyleyenler sanki bizim için mi danışmanlık yapıyorlar ?yoksa bizLeri düşünüp amme hizmetimi.kim gerçek kim yalan iyice paranoya oldum.Kime güveneceğiz peki biz ?
Kimse bizim hislerimixi ne acılar çekip bu yollara dusdugunuzu anlamıyor herkes kendi ticari kaygisinda .elbette bu işin bir bedeli var oldukca da pahalı ama bizim 10 kez deneme şansımız yok bunu anlatan insanlar laxim merkezler.gercekden canım sıkıldı zaten kararı zor aşaması zor zorda zor.merkezlerin ticari tuzaklarida cabasi. Lütfen kimsenin duygularinla oynamayın.Allah hepimize hayirlisini versin kardeşlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?