Son 2 gun ucuz başlıyor ay ne olacak bilmiyorum korkuyorum yarabbim iş buraya geldi güreşinde yok.

Insallah sizleri çok seviyorum güçlü kadinlarim burda o kadar tatlı insanlar tanidim ki çok mutluyum.Dilerim bu sayfada ki hepimiz emelimize kavusalim benden dualarinizd ualarinizi esirgemeyen.
insallah bende cok mutluyum sizi tanidigim icin butun dualarim seninle banada umut isigi olursun
insallah tutar 2 tane birden sen kac yasindasin bu arada zehra hanim kac tane koyacak bana yaz ne olur herdakika telim elimde senden haber bekliyecegim ne olur 5 ci gunumu koyacaklar?

Kuzumm bulusacagizz gidelim işi bitirelim gelelim insaĺlah rabbim emwgimizi ruhumuzu cebimizi bir cevirmesin
cok heycanlandim valla benimde ayni olaylar haziranin basinda gececek ne olursun bana yaz kac yumurta toplandigini kac tane dollendigini kac tane 5 ci gune gittigini ve kac tane koyduklarini ne olur senden haberler bekliyorum

Arkadaşlar gen henüz başlamadım ve hangisinde olacağıma karar vermedim..birileri lütfen bilgi verebilirmi gittikleri yerdeki donasyon sürecini.. Sıkıntı varmı ilgileniyorlarmı tam olarak ne gibi tahlil kontrol vs istiyorlar,
Nerde kalınabilir makul be uygun fiyata.
Ordayken gerçekten iyi ilgileniyorlarmı (ki böyle bir ruh hali içinde ilgilenilmek moral açısından çok önemli olsa gerek)
Berk beye giden orda tedaviye gidwn bu kadar azmı mesela..
Soru soru üstüne yine..ama napiim merak ediyorum ve gidip görüşme şansı olmayınca tecrübe edenlere sorma ihtiyacı duyuyor insan.

Nihayet kibrisdayim merkeze 18 km uzaklıkta bir tatil koyu long beach resort sahabe apartlar tertemiz havuz ve deniz var günlü 35 euro tavsiye ederim
Yarin merkeze gidicem haber veririm.optumm

Nihayet kibrisdayim merkeze 18 km uzaklıkta bir tatil koyu long beach sahane apartlar tertemiz havuz ve deniz var günlü 35 euro tavsiye ederim
Yarin merkeze gidiyorum gelişmeleri bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…