- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
.Son 2 gun ucuz başlıyor ay ne olacak bilmiyorum korkuyorum yarabbim iş buraya geldi gidesimde yok.
Bende haziranin basinda kibrista Zehra hanima gidiyorum yasim 38 erken menepoz 5 kere tup bebek denedim tutmadiYaa sen ne zaman gidiyorsun (insallah
Olacak bunu kafana yerlestir bu se sefer olacak allahin izniyle
Bende umitluyum bakalim hayirlisiyla Bende aile me tup bebek dedim bakalim yalanlari attik
Insallah sizleri çok seviyorum güçlü kadinlarim burda o kadar tatlı insanlar tanidim ki çok mutluyum.Dilerim bu sayfada ki hepimiz emelimize kavusalim benden dualarinizd ualarinizi esirgemeyen.Olacak bunu kafana yerlestir bu se sefer olacak allahin izniyle
Dualarım seninle yolun açık olsun hayırlısıyla al bebişlerini gelInsallah sizleri çok seviyorum güçlü kadinlarim burda o kadar tatlı insanlar tanidim ki çok mutluyum.Dilerim bu sayfada ki hepimiz emelimize kavusalim benden dualarinizd ualarinizi esirgemeyen.
Kuzumm bulusacagizz gidelim işi bitirelim gelelim insaĺlah rabbim emwgimizi ruhumuzu cebimizi bir cevirmesinAbla arkanda bende geliyorum yanlız değilsin :)
insallah bende cok mutluyum sizi tanidigim icin butun dualarim seninle banada umut isigi olursunInsallah sizleri çok seviyorum güçlü kadinlarim burda o kadar tatlı insanlar tanidim ki çok mutluyum.Dilerim bu sayfada ki hepimiz emelimize kavusalim benden dualarinizd ualarinizi esirgemeyen.
amin en icten dileklerimle insallah kavusuruz bebeklerimizeKuzumm bulusacagizz gidelim işi bitirelim gelelim insaĺlah rabbim emwgimizi ruhumuzu cebimizi bir cevirmesin
cok heycanlandim valla benimde ayni olaylar haziranin basinda gececek ne olursun bana yaz kac yumurta toplandigini kac tane dollendigini kac tane 5 ci gune gittigini ve kac tane koyduklarini ne olur senden haberler bekliyorumKuzumm bulusacagizz gidelim işi bitirelim gelelim insaĺlah rabbim emwgimizi ruhumuzu cebimizi bir cevirmesin
sen nezaman gidiyorsun kibrisa ? sende zehra hanim hastasimisin belki beraber gideriz ben haziranin basinda idiyorum ya sen ?Abla arkanda bende geliyorum yanlız değilsin :)
Amin ablam insallajKuzumm bulusacagizz gidelim işi bitirelim gelelim insaĺlah rabbim emwgimizi ruhumuzu cebimizi bir cevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?