Merhaba kızlar
umarım hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alarak tamamlarsınız bu süreci. T tpbbk26 hiç merak etmeyin sabah transfer olup akşam dönenler de pozitif sonuç alabiliyo o konuyu hiç takmayın kafanıza. Ben de transferden bir sonraki gün dönmüştüm. İnşallah siz de test günü mutlu haberi bizimle paylaşırsınız.

Ne güzel dilekler bunlar Çok teşekkür ederim umarım Allah'ım hepimiz için hayırlısını nasip eder. Bir yanım Allah ne derse o olur şimdi ne olacaksa olacak zaten düşünme hayatına bak diyor ama bir yanım hep orda acaba ordalar mı acaba sonuç ne gelecek ayy gerindim ayy hapşırdım. Bu sefer kabız olmadım şükür onun için de daha rahatım heyecanım korkularım çok desteğiniz için teşekkürler

Arkadaşım bizde aynı durumdayız eşim Micro tese oldu ve sperm bulunamadı.. bende mayıs adetim ile başlamayı düşünüyorum.. doktoralara güvenmek istiyoruz ama burda okuduklarımda. Çok etkileniyorum ve korkuyorum.. maddi olarak ikinciyi denemek zor bizim için.. o yüzden stres daha da artıyor, bir yandan bu işin yalanlarla yapılması zaten ayrı bir stres, telefonu yurt dışına açtırsak bile bizi arayanların faturalarında yurt Dışı ücreti yazıyormuş, telefonu kapatmak gerekiyor ama oda içime sinmiyor..Allah yardımcımız olsun..
umarım sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın..

Cnm öncelikle başlayacağın tedavin şimdiden hayırlı olsun diyeyim.Gizlilik önemli bu yüzden iş yerinden rapor almamak için transfer günü geri döndük ve ertesi günü ise başladım. Ama bu durum tutunmayı etkilemedi.doktorlar boşuna yatmayın demiyorlar.telefonlarımıza yurt dışı tarifesi aldık ve bizi arayanları meşgule atıp biz aradık. Bu konuda sorun olmuyor.

N nazende_naz düşük sebebi bulundu mu bende hitte 2 kez donasyonla hamile kaldim ikisi de 5+1de düştü genetikte bisey cikmadi histereskopi yaptirdim birşey cikmadi düşük için bir sebep bulunamadı tekrar firdevs hanimda denicem bu ay ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum

N Nelerikabullemedimki Düşük sebebi belli değil. Sağlıklı bebek olsaydı düşmezdi dediler sadece. Benim rahim ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Ne kist ne başka bişey tertemizdi rahim filminde de. Ben hayatımda ilk defa hamile kaldım sperm donasyonuyla. Umarım bir daha ki sefere gebelik oluşur ve devam eder.

Evettt otelden iki kişi cikdik 4 kişi döndük.bugün bir kez daha çok iyi bir karar verdiğini düşünüyorum.hem bahceci kliniği hem personeli hemsirelerden yöneticisi embriyologuna kadar hepsi mükemmel.dollenen 8 yumurtadan 4 embriyo kaldı .ısrarla 3_4 düşünmeme rağmen zehra hanimin 2 istiyorum demesi ve ben seni gebe istiyorum 3_4 uz gebelik istemiyorum demesi beni ikna etti kendini ona birakdim.2 bebesimle geldim.otelinde yatıyorum.çok hassas bir duygusu rabbim uyandırması.Dr iki çok seviyorum

Allah tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin

Hayirli olsun. Kaca maloldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…