- 16 Kasım 2016
- 11
- 50
- 18
- 44
Ne güzel dilekler bunlarMerhaba kızlar
umarım hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alarak tamamlarsınız bu süreci. T tpbbk26 hiç merak etmeyin sabah transfer olup akşam dönenler de pozitif sonuç alabiliyo o konuyu hiç takmayın kafanıza. Ben de transferden bir sonraki gün dönmüştüm. İnşallah siz de test günü mutlu haberi bizimle paylaşırsınız.
Arkadaşım bizde aynı durumdayız eşim Micro tese oldu ve sperm bulunamadı.. bende mayıs adetim ile başlamayı düşünüyorum.. doktoralara güvenmek istiyoruz ama burda okuduklarımda. Çok etkileniyorum ve korkuyorum.. maddi olarak ikinciyi denemek zor bizim için.. o yüzden stres daha da artıyor, bir yandan bu işin yalanlarla yapılması zaten ayrı bir stres, telefonu yurt dışına açtırsak bile bizi arayanların faturalarında yurt Dışı ücreti yazıyormuş, telefonu kapatmak gerekiyor ama oda içime sinmiyor..Allah yardımcımız olsun..Telefon yurt dışına kullanıma açtırmayı unutmayın onun dışında bir uyarı vermiyor rahat olun. Oradan alınan hatlarda var görüşmenin kıbrısla yapılacağı uyarısı. Daha önce kıbrıstan transferinin ertesi günü gelip pozitif olanlar kimler arkadaşlar? Umarım yol (hiç yorulmadım ama )sonucu etkilemez. Şu an çok heyecanlıyım yatıyorum hiçbirşey hissedemiyorum kıbrs tp bbk ten ilgilerinden memnun kaldım ben servet hanımve sibel hanım var çok ilgililer. Ulaşım için 100€ verdim 1650 € dondurulmuş embriyo transferine verdim otel de gayet güzeldi 1 gece 320 tl verdim. Tabi bunlar maddi kayıplar maneviyat çok daha önemli sonucu güzel olsun her türlü olumsuzluklar unutulur Allah'ın izniyle
Canım ben pozitif sonuc aldım ama kalp atisi olmadığı için kürtajla sonuclandıSelamlar
Aranizda sperm donasyonu yaptirip pozitif sonuc alan varmi?
Hangi doktor ve merkezde yaptirdiniz?
Gecmis olsun. Yeniden deneyinCanım ben pozitif sonuc aldım ama kalp atisi olmadığı için kürtajla sonuclandı
Cnm öncelikle başlayacağın tedavin şimdiden hayırlı olsun diyeyim.Gizlilik önemli bu yüzden iş yerinden rapor almamak için transfer günü geri döndük ve ertesi günü ise başladım. Ama bu durum tutunmayı etkilemedi.doktorlar boşuna yatmayın demiyorlar.telefonlarımıza yurt dışı tarifesi aldık ve bizi arayanları meşgule atıp biz aradık. Bu konuda sorun olmuyor.Arkadaşım bizde aynı durumdayız eşim Micro tese oldu ve sperm bulunamadı.. bende mayıs adetim ile başlamayı düşünüyorum.. doktoralara güvenmek istiyoruz ama burda okuduklarımda. Çok etkileniyorum ve korkuyorum.. maddi olarak ikinciyi denemek zor bizim için.. o yüzden stres daha da artıyor, bir yandan bu işin yalanlarla yapılması zaten ayrı bir stres, telefonu yurt dışına açtırsak bile bizi arayanların faturalarında yurt Dışı ücreti yazıyormuş, telefonu kapatmak gerekiyor ama oda içime sinmiyor..Allah yardımcımız olsun..
umarım sende bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın..
Sağlığım el verdikçe deneyeceğim. Zaten birikim yapmayı vs geçtik.Gecmis olsun. Yeniden deneyin
Rica ederimM melekler-engelchen Teşekkür ederim.
Allah tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsinEvettt otelden iki kişi cikdik 4 kişi döndük.bugün bir kez daha çok iyi bir karar verdiğini düşünüyorum.hem bahceci kliniği hem personeli hemsirelerden yöneticisi embriyologuna kadar hepsi mükemmel.dollenen 8 yumurtadan 4 embriyo kaldı .ısrarla 3_4 düşünmeme rağmen zehra hanimin 2 istiyorum demesi ve ben seni gebe istiyorum 3_4 uz gebelik istemiyorum demesi beni ikna etti kendini ona birakdim.2 bebesimle geldim.otelinde yatıyorum.çok hassas bir duygusu rabbim uyandırması.Dr iki çok seviyorum
Hayirli olsun. Kaca maloldu?Evettt otelden iki kişi cikdik 4 kişi döndük.bugün bir kez daha çok iyi bir karar verdiğini düşünüyorum.hem bahceci kliniği hem personeli hemsirelerden yöneticisi embriyologuna kadar hepsi mükemmel.dollenen 8 yumurtadan 4 embriyo kaldı .ısrarla 3_4 düşünmeme rağmen zehra hanimin 2 istiyorum demesi ve ben seni gebe istiyorum 3_4 uz gebelik istemiyorum demesi beni ikna etti kendini ona birakdim.2 bebesimle geldim.otelinde yatıyorum.çok hassas bir duygusu rabbim uyandırması.Dr iki çok seviyorum
Allah yardımcın olsun canım büyük ihtimal benim de yarın gidiş zamanı belli olacak. Oradan bebişlerimizle dönmek nasip olsun.Ben ken
dimi birakdim Allaha rabbim yolumuzu açık eylesin bugun yolculuk dualariniz bana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?