Ben cyclo bitikten 6 gün sonra adet oldum o gün memleketimdeki doktora gittim 2. Gün estrofem folik asit ve aspirin başlandı yarın Dr kontrolü var e2 be Protestan hormonlarına bakılacak ilaç dozu ayarlanacak Firdevs hoca doktorum. Evel Allah ona güveniyorumHerkese merhaba..arkadaşlar sizlere iki sorum olucak..hiç gittiği merkezin yönlendirdiği doktora gitmiş olan var mı içinizde? ikincisi bana regl olmam için cyclo verildi. onu bitirdim şimdi regl olmayı bekliyorum. bundan sonraki rahim hazırlık sürecinde neler olucak ? her iki konuda da bilgi sahibi olanlar benimle paylaşabilirler mi lütfen :)
Hastane 4750 euroHayirli olsun. Kaca maloldu?
Hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah herşey yolunda gider :)Arkadaşlar hepinize mrb, ben 6yıl önce bhçecide tedaviye başladım. Hit le orada görüştüm eşimde hiç sperm yok mikrotese ile de bulunmadı. Hit kıbrasa gelin başka çözüm yok dedi 3 defa denedik hepsi olumsuz oldu ve hit in tavırları hiç hoş değildi. Hiçbir açıklama konuşma yok sadece aldığı paraya bakıyor herşeyden nefret ettim ve sene 2013 sayfayı kapatmıştım. Ailem sperm donasyonu olduğunu bilmediği için tekrar tüp bebek denemesi yapmamı çok istediler eşimde bu konuda baştan beri hep destekti. Dondurulmuş 2 embriyom vardı sağlıklı dediler ve dün transferim yapıldı . Kıbrıstaydım hit artık o hastanede değilmiş Zehra hanım transferimi gerçekleştirdi. Bugün dönüş yaptım. Arkın palm beach te kaldım çarşamba akşam gitmiştim. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını verdin inşallah hepimizin yüzü güler. 25 nisan kan vericem. İnşallah 2 miniğimde ordadır umarım beni bırakmazlar
Canım bende seni seviyorum çok optunGüzel haberlerle gelin inşallah dualarimiz sizinle H Hayalim46 veakideciknane mayis başında da ben gidiyorum inşallah hayalim46 seviyorum seni canim arkadaşım
amin bende haziranin basinda kibristayimBen de kısmetse haftaya Kıbrıs'tayım heyecan tam gaz hepimizin önce karnını sonra kucağını doldursun Allah ım
insallah olur seninkide hepimizin ellerini bos birakmassin yarrabbimAllah yardımcın olsun canım büyük ihtimal benim de yarın gidiş zamanı belli olacak. Oradan bebişlerimizle dönmek nasip olsun.
Hamilelik haberini bekliyorum arkadaşımKızlar benim sanki atesim var gibi birde kasiklarim belim ağrıyor ya.@papatyam nerdesinn normal mi
Bende hepimizin kuzumm insallahhHamilelik haberini bekliyorum arkadaşım
Arkadaşlar bugün 4.gün bitti şükür. Heyecan çok fazla bir türlü kendimi rahatlatamıyorum. Bu seferkinde kimsenin haberi de yok Allahım ne verirse hayırlısını verir kasık ve bacak ağrısı çok normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum yakın zamanda sonuç bekleyen var mı ?[/QUOTEtatlim ya benimde pazardan bugün 2 mi 3 mu .kabızlık kötü kadın agrilarim var ara ara atesim var midem yanıtı bulsniyo birde pislikten kokmuş gibiydim kuaföre gittim seçimi yikattim fon cekdirdim
Askitom senden ayrılmak zor hadi bebeklerini al gel arkamdanArkadaşlar Firdevs hocaya yakin 25 ne kadar gelecek olacak varmı acil
normal canım korkma benimde ayaklarım yanıyordu çok hala da yanıyor Rabbim yüzüne gülsün inşallah.Kızlar benim sanki atesim var gibi birde kasiklarim belim ağrıyor ya.@papatyam nerdesinn normal mi
kabızlık için duphalac şurup iç sabah aç karnına kabızlık olmaman lazım karın içi baskıyı arttırıyor vc de sakın ıkınma ve uzun süre oturmaKabizlik mide yanmasi bulanti agrilar kokusmus bennn sonunda evime donuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?