- 12 Nisan 2017
- 51
- 94
- 18
Dediklerin çok doğru.. İnşallah güzel haberlerimiz olur Allahın izniyle.. Ama lütfen çok stres yapma ki çabaların boşa gitmesin..Denize düşen yilana sarılır misaliyiz.elimiz kolumuz bağlı onlara inanmak zorundayız.oku oku birşeyler öğreniyoruz fikir alıyoruz kafamızı rahatlatmak için ama maalesef oluyor mu ?herkese aynı şey yapılıyor taze mi kullanıyorlar yoksa donmusmu gercekden embriyo oluyomu hiç birsey bilmiyoruz tek istediğimiz bir bebek onların insafına kalmış gidiyoruz.ben transfer günümü bekliyorum stressle .bu tedaviden sonra zaten psikolojik olarak iyi değilim ya ilaclar yada gercekden depresyon dibindeyim.sinirliyim cokk hergün.sigara içiyorum günde 5 a indim transfer günündenitibaren çöpe arican paketi ta ki sonuçalana kadar.uykularım bozuk kafa dolu.rabbim hayirlisini versin
Arkadaşlar merhaba;
Uzun zamandır burayı takip edip yazmaya cesaret edemeyenlerdenim. Sizinle bu platformda yaşadıklarımı paylaşmak istedim uzun bir süre takip ettikten sonra. 4 yıllık evliyim ve bizim sorunumuz Azospermi. Eşimde hiç canlı sperm yok evliliğimizin 2. yılında donasyonu araştırmaya başlayıp eşimle bunu paylaştım ancak kabul etmedi. Sabrettim zamanla yumuşamasını sağlamak için yıl içerisinde 1 ya da 2 kere konuyu açtım. ve 4. yılımızda evet dedi. Mutluluktan havalara uçtum anlatamam hislerimi. Geçtiğimiz Aralık ayında tedaviye karar verdik bulunduğumuz ilde gittiğimiz doktorumuz bize Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün'ü önerdi. Ve tedaviye başladık. Rahim filmi çelikip adet dönemi gelince aralık 2016'da tedavi süreci ilaçlar vs. başladık. Bu arada Kıbrıs Dünya Tüp Bebek merkezi ile doktorum sürekli görüşüyor ve bana uygun tedavi uygulanıyordu. Rahim çok temiz çıktı filmde ve 15 günlük ilaç tedavisinin ardından 3 Ocakta Kıbrıs'a gittik. 4 Ocakta yumurtalarım toplandı. ve 7 Ocakta 3.gün embriyosu 3 tane bebiş transfer edildi. 18 Ocakta sonucu öğrenmek için devlet hastanesi Acilden giriş yaptık ve 1 saat zorlu bekleyiş sonucu negatif olduğunu öğrendik, ama ben inanamadım çünkü kendimi hamile gibi hissediyordum, bulantı şişkinlik, halsizlik hepsi mevcuttu. doktorumu aradım çok üzüldü 19 ocakta başka bir yerde tekrar test yaptırmamı istedi, çok nadirde olsa bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyormuş. Ardından Berk beyle konuştuk o da çok fazla üzüldü ve aynı şeyi söyledi, yarın tekrar test yaptırın. o gün o kadar üzüldüm ki, temizlik yaptım, ağır kaldırdım hamile olmadığımı düşünerek. Ertesi gün eşimle özel bir merkezde tekrar test yaptırdık ve sonucum 98,60 pozitif çıktı inanamadım. Bir yandan sevinç bir yandan hüzün suçluluk duygusu vs. Aynı gün akşam kanamam başladı, düşük önleyici iğne yapıldı, ancak kanamam devam etti, 2 gün sonraki testte değer %60 artmıştı ve doktorum bunu beğenmedi, 2 gün sonra tekrar yaptır dedi bu arada ben evde sürekli yattım, ancak tekrar test yaptırdığımda değerlerimin düştüğünü gördük. yani düşük yapıyordum. Bunları şunun için yazdım; Güvenilir bir yerde gebelik testinizi yaptırın lütfen, belki de ben negatif sonucu almasaydın ilk başta ağır iş yapmayıp düşük yapmayacaktım. Süreç çok zorlu maddi manevi. 20.000 tl para harcadık ama bebeklerim tutunamadı. Ebeveyn olmak için herşeye değer tabiiki ama insan ister istemez her türlü yıpranıyor. Berk Bey ve ekibinde memnun kaldım birkaç husus dışında. mayıs gibi tekrar donasyon düşünüyoruz bu sefer tercihimi HİT'ten yana kullanmayı düşünüyorum.
Bu ağrılı ve sancılı süreçte bizi bizden başka kimse anlayamaz arkadaşlarım, hepimizin kucağının sağlıklı bebişlerimizle dolması dileğimle, sevgiler...
Hayirlisi olsunArkadaşlar hepinize mrb, ben 6yıl önce bhçecide tedaviye başladım. Hit le orada görüştüm eşimde hiç sperm yok mikrotese ile de bulunmadı. Hit kıbrasa gelin başka çözüm yok dedi 3 defa denedik hepsi olumsuz oldu ve hit in tavırları hiç hoş değildi. Hiçbir açıklama konuşma yok sadece aldığı paraya bakıyor herşeyden nefret ettim ve sene 2013 sayfayı kapatmıştım. Ailem sperm donasyonu olduğunu bilmediği için tekrar tüp bebek denemesi yapmamı çok istediler eşimde bu konuda baştan beri hep destekti. Dondurulmuş 2 embriyom vardı sağlıklı dediler ve dün transferim yapıldı . Kıbrıstaydım hit artık o hastanede değilmiş Zehra hanım transferimi gerçekleştirdi. Bugün dönüş yaptım. Arkın palm beach te kaldım çarşamba akşam gitmiştim. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını verdin inşallah hepimizin yüzü güler. 25 nisan kan vericem. İnşallah 2 miniğimde ordadır umarım beni bırakmazlar
Ay canim bende kibrisdayim bende pazarvtransferimi bekliyorum insaĺlah rabbim insallahArkadaşlar hepinize mrb, ben 6yıl önce bhçecide tedaviye başladım. Hit le orada görüştüm eşimde hiç sperm yok mikrotese ile de bulunmadı. Hit kıbrasa gelin başka çözüm yok dedi 3 defa denedik hepsi olumsuz oldu ve hit in tavırları hiç hoş değildi. Hiçbir açıklama konuşma yok sadece aldığı paraya bakıyor herşeyden nefret ettim ve sene 2013 sayfayı kapatmıştım. Ailem sperm donasyonu olduğunu bilmediği için tekrar tüp bebek denemesi yapmamı çok istediler eşimde bu konuda baştan beri hep destekti. Dondurulmuş 2 embriyom vardı sağlıklı dediler ve dün transferim yapıldı . Kıbrıstaydım hit artık o hastanede değilmiş Zehra hanım transferimi gerçekleştirdi. Bugün dönüş yaptım. Arkın palm beach te kaldım çarşamba akşam gitmiştim. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını verdin inşallah hepimizin yüzü güler. 25 nisan kan vericem. İnşallah 2 miniğimde ordadır umarım beni bırakmazlar
Ne kadar verdin o seruma?Bu arada birde serum kullandım arkadaşlar 2 kez. İntralipid serum bağışıklığı güçlendiriyormuş var mı bu serumu kullanan acaba?
Firdevs hanimda misinizAy canim bende kibrisdayim bende pazarvtransferimi bekliyorum insaĺlah rabbim insallah
Ben burdan eczaneden alıp gittim 26 tl bahçecide 300 tl ye yaptılar ilk orda yaptırdımNe kadar verdin o seruma?
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için sperm donasyonu mu sizin de yumurta toplandı mıAy canim bende kibrisdayim bende pazarvtransferimi bekliyorum insaĺlah rabbim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?