2018 hepimize uğurlu gelsin, peşpese güzel haberler gelsin inşallah..

Bende hazırlanmaya başladım, bu ay rahim filmi cektirecegim, bir aksilik olmaz ise önümüzde ki ay sonu gibi transfer olacak.. Şimdiden heycan başladı.. Transfer yakınlarınca heyecanı nasıl kontrol edeceğim, nasıl bekleyeceğim bilemiyorum..

Tatlı telâşlar ama sonu iyi olsunda, hepimiz icin sabirla geçecek iyi olacak insallah

İnşallah yılı kapatırken bebişlerimiz içimizde olacak art arda güzel haberler art arda sağlıklı doğumlar yaparız inşallah arkadaşlar heyecan bastırılamıyor malesef benim transferime iki gün var gecelerdir heyecandan uyuyamıyorum

Yaaa bayağı az kalmis bolvitamin cim..Daha önceki transferlerimde cevremde hep rahat ve olacağına inandigini gördüğüm kişiler sanki daha kolay hamile kaldı, yada bana öyle geldi. Bende bu sefer şansin daha yuksek, rahat ol, olacak diye telkin etmeye calisiyorum...Belki bu sefer bu telkinler ise yarar:)
Melekler yanımızda olsun arkadaşım, habersiz bırakma bizi..

Habersiz bırakır mıyım hiç tek dert ortaklarım sizlersiniz inşallah meleklerimiz bizimle olur bizimle kalır rabbim hepimizin yüzünü güldürsün transferden birgün önce gidiyorum ben yarın sabah ordayız inşallah sık sık yazarım buraya

Benim ilk transferim olacak belki de o yüzden bu kadar heyecanlıyım açıkçası korkuyorum da transfer nasıl bişey rahat geçiyor mu acılı bir işlem mi

Transfer aslında en kolayı ve keyiflisi canim..Korkacak hiç bir şey yok, sadece transfere sıkışık girmen gerekiyor, dikkat et, çok sıkışırsan tutmak zor oluyor.. Sonunda embriyolar minik ışıklar olarak sana gelecek:)
Ayrıca iyi yolculuklar....

Teşekkür ederim canım inşallah minik ışıklar minik meleklerim olacaklar

Transfere giden arkadaslar lutfen sakin olun gergin yada stres yapinca embiriyolari vucusumuz kabul etmiyomus bunu benim burdaki dr ve bana islemi yapan burcu hoca ve embiriyologum ayfer hanimda soylediler ve ben oraya tatile gitmis gibi yaptim
.lutfen arkadaslar rahat ve relaks ve kendinizi hamileymis gibi hissedin o zaman o minik melekler daha siki tutunuyormus anneyeve evet bana morkanatlarim arkadsimin dediginI yaptim transfer gunu eve uc gun sureklu oglenleri taze sikilmis havuc suyu ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…