canım tabii vicudunu dinlendirsen daha iyi olur çünkü yumurta oluşması için vicudunu hormonlarla yüklüyorlar
bir siklüs dinlenip obir siklüste transfer daha iyi
en iyiside seni tedavi eden doktoruna güven ve dediyini yap
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinKızlar bhcg sonucumu aldım 10. Gün değeri 345 perşembe tekrar bakılacak artışa umarım herşey yolunda gider
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Sağolasın canım benim darısı başına inşHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin[/QUO
Darısı Başına canım, :)
AminnnSağolasın canım benim darısı başına inş
İki gün sonra dene bakalım bi daha sakın hemen umutsuzluğa kapılıp stres yapma amaKızlar idrarda baktım çıkmadı bugün 7. Gun
Bugun neyse yarında odurİki gün sonra dene bakalım bi daha sakın hemen umutsuzluğa kapılıp stres yapma ama
Graz senin kaçıncı gün emriyosuydu? ona göre değişir?Çıkmaz artık
oleeey çok güzel sonuçKızlar bhcg sonucumu aldım 10. Gün değeri 345 perşembe tekrar bakılacak artışa umarım herşey yolunda gider
5.gun kasım ayın 7 de transfer olduGraz senin kaçıncı gün emriyosuydu? ona göre değişir?
test erly preductormuydu hassas olanKızlar idrarda baktım çıkmadı bugün 7. Gun
üzme kendini seni okadar iyi anlıyorumki çok can yakıcı bir duygu emeklerin boşa çıkmasıÇıkmaz artık
Ben de bugün bir test alıp yapmak istiyorum. Bugün tam bir hafta oldu
5.gun kasım ayın 7 de transfer oldu
Buradaki bi çok kişi negatif sonuç üzüntüsünü yaşadı.Ağustos ayında bende yaşadım.Ama bi yarın kan testi yaptır bence de onun sonucuna göre netleşmiş olacaktır5.gun kasım ayın 7 de transfer oldu
morkanatlarım yarın değilde perşembe yaptıracağım.yaptırmam gereken gün pazar günüBuradaki bi çok kişi negatif sonuç üzüntüsünü yaşadı.Ağustos ayında bende yaşadım.Ama bi yarın kan testi yaptır bence de onun sonucuna göre netleşmiş olacaktır
Başından aşağıya kaynar sular dökülüyo tutmadığını anladığında.seni canı gönülden hissediyorum.Bir umut işte umarım yarın güzel bi şey olur
Donmuşum yok malaesefüzme kendini seni okadar iyi anlıyorumki çok can yakıcı bir duygu emeklerin boşa çıkması
ama yinede kararını verme son kanda baktır
dondurulmuşların varmı?
Masallah masallah darisi bizlere insallahKızlar bhcg sonucumu aldım 10. Gün değeri 345 perşembe tekrar bakılacak artışa umarım herşey yolunda gider
Bencede graz 2 gün sonra kan testi yaptır, birda idrar testi ucuzlardansa gün içinde çıkmayabilir, inşallah kanda çıkar canim...Morkanatlarım
morkanatlarım yarın değilde perşembe yaptıracağım.yaptırmam gereken gün pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?