ihşallahBencede graz 2 gün sonra kan testi yaptır, birda idrar testi ucuzlardansa gün içinde çıkmayabilir, inşallah kanda çıkar canim...
bence ikiz de olabilir benim 10 cu gunu 405 ti ve ikiz biliyosun hemde kizKızlar bhcg sonucumu aldım 10. Gün değeri 345 perşembe tekrar bakılacak artışa umarım herşey yolunda gider
5 dakikada cikar ikigunsonra tekrar dene arkadasimBu idrarda çıkan test kaç dakikada belli oluyor
Canım ucuz testler hassas olmaya bilir ona güvenme yarın bir kanda baktır zaten yarın 8 gün eğer gebelik varsa bir şeyler çıkacakBu idrarda çıkan test kaç dakikada belli oluyor
Eko dualarımız seninle kıbrıstamısın hangi merkezArkadaşlar sabah transferim var dualarınızı eksik etmeyin çok stresliyim
Evet canım magusa tıp merkezi serap hocaEko dualarımız seninle kıbrıstamısın hangi merkez
Allah yüzünü güldürsün 10 gün sonraEvet canım magusa tıp merkezi serap hoca
Allah yardimcin olsun güzel sonuçlar insallahArkadaşlar sabah transferim var dualarınızı eksik etmeyin çok stresliyim
İnsanın vucuduna göre değişiyor ama genelde 3 aylık olana kadar devm ediyor. Eğer midede sorun varsa bu sure daha da uzayabiliyorArkadaslar gebelikte mide yanmasi ne kadar sure devam ediyor
Canım dualarımız seninle içini ferah tut olacak deArkadaşlar sabah transferim var dualarınızı eksik etmeyin çok stresliyim
Zazacım darısı başına canım kardeşim hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınızoleeey çok güzel sonuç
MAŞALLAH
Eko dualarımız seninle, hamile kalacağına inan canim, olacak insallah,:)Arkadaşlar sabah transferim var dualarınızı eksik etmeyin çok stresliyim
Yok merkez aynı ama dr um farklıAllah yüzünü güldürsün 10 gün sonra
Magosada halil değilmi?
Umarım canım o kadar şey yaşadım ki en son donasyona karar verdim işte ama işte benim sanki hüç olmaz gibi geliyor ne yapsam ne etsem olmas gibi bu fikrin gerginliğini atamıyorumCanım dualarımız seninle içini ferah tut olacak de
Amin canım isteyen herkese inşallahAllah yardimcin olsun güzel sonuçlar insallah
Allah yardimcin olsun güzel sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?