Herkesin yaşadığı kendine zor elbette 6 senelik evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ikimizinde yeğenleri var ve kendi anne babalarından çok bizimle olmaktan zevk alırlardı yeğenlerimiz. Evlat hasreti çektiğimizden mi çocukları çok sevdiğimizden mi tüm vaktimizi hep onlara ayırdık. Ne yollardan geçtik neler denedik. En son Kıbrıs a gittik üç embriyo transfer edildi ama dr um baştan uyardı üçüde tutarsa birini sonlandıracağız yok hayır dersen üç tane tranfer etmem dedi. Sağlık açısından bebeklerin gelişimi açısından ve senin için üö gebelik istemeyşz dedi. İstemeye istemeye kabul ettim hep allaha öyle dua ettim bakabileceğim sağlıkla dünyaya getirebileceğim kadar nasip et diye. Bir tanesi tuttu şükürler olsun. Şuan kesesini gördük inanılmaz birşey. Tabiki nasip olurda sonra kardeşi olsun isteriz ama dediğim gibi önce elimizdekinin sağlığı onun geleceği inşalalh. Bence sende kulaklarını kapa yaşadıklarına set çek ve önüne bak. Kalabalık aile olma hayali evde cıvıl cıvıl çocuk sesleri hepimizin hayalidir. Ama önce sağlık. Sana birşey olsa üç çocugun geleceği nice olur. O sebeple önüne bak derim arkadaşım

Kizlar ben 14 haftalik ikizlere hamileyim. 2 li test icin gittim ve ense kalinliklari normal cikti kan vermedim. Donasyon oldugunu soylemek istemedim. Yurtdisindayim..Ikiz hamile anneler siz yaptuniz mi bu testi ? 3 lu test zamani geliyor bana ne tavsiye edersiniz. ?

Hayırlı olsun canım. hangi merkezde yaptırdın?bende karar veremedim daha.

Normal hastanede yaptirdim yurtdisinda ikiz oldugu icin ben ultrasonda olcumlerimi yaptilar. Kan da istediler ama ben vermedim canim. Cunku donasyon oldugunu soylemek istemedim. Usteljk ikizlerde kan testi pek belirleyici olmuyor mus

bana da sadece ultrason la baktilar baska hic bisey yapmadim hersey yolundaysa uclu test de yapmiyolar bende yurt disindayim canim biliyosun hayirli olsun

bana da sadece ultrason la baktilar baska hic bisey yapmadim hersey yolundaysa uclu test de yapmiyolar bende yurt disindayim canim biliyosun hayirli olsun
Benden kan almak istediler ikiz olmasina ragmen ama ben yaptirmadim canim . Biliyorum sen demistin yaptirmadigini . Uclu test nasil olucak ikiz olanlar icin yine mi ultrasonda bakilicak cnm

M Melisam12 ,@efsune12 arkadaslar yazdiklarinizi okudum bende yurtfisindayim ve bende donasyonla bebek sahibi oldum oglum 3 aylik şuan hamile iken bende söylemiyeceğim ne gerek var dedim donörūm 23 yasindaydi bense 40 lardayim benim yasima gore haliyle bir sūrū test yapmak durumundayfilar normal olarak ilk anda söylemedik ama baktik ki testler bitmiyor söyledik drumuza adam gerildi ve kizdi bu ilerki yillarda da bunun bilinmesi lazim dedi dosyaya girmeyiz ama bizim bilmemiz lazim dedi ve kendime cok kizdim o dr ve ben ona söylemedim böyle mūhim birseyi paylaşmak istedim... Cevrenizden ist ok saklayabilirsiniz ama sizi takip eden drunuzdan saklamayin ... Sevgiler.

Sevgili Pelinyuva inanın gözyaşlarıma hakim olamadım.Cektiğiniz acılar için üzgünüm ancak şükürler olsun ki minicik kuzunuz sizinle.Cok güzel ömürleri olsun onun ve ablalarınında. Cok vicdanlı bi kalbinizin olduğu okadar açık ki diğer dondurulmuş yumurtaları düşünmenizden belli.Naçize fikrimi söylemek isterim asla yaşınız tekrar anne olmak için büyük değil hem anneliğin yaşı varmı ki . Burada 45 _50 yaşlarında ilkkez anne olan arkadaşlarımız var.Sadece 4 üncü bi bebeğe bakmak maddi ve manevi olarak bence zor. Tabiki en doğru kararı yine siz verebilirsiniz. Duygularını her insan kelimelere dökemez siz ne güzel dökmüssünüz sayfalarca yazsaydınızda okurdum.Buradan tabiki uzaklayız ama kendinizi yanlız hissederseniz lütfen bizlerle paylaşın.Gönül kucaklaşması , kader birliği yapabiliriz. Sevgiler

merhaba arkadaşım.Haklısın donasyon olduğunu söylemek gerekiyormuş. Ben iyiyim asıl sen nasılsın anneliğe alıştın mı : ) Uykusuz gecelerin tatlı isyanı başladı mı ? Öpüyorum Bebişini .Sevgiler

Ne kadar şanslısınız hit tek seferde bu ikiz gebelik inanın sizin adınıza çok sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallah. Bende hitin hastasıydım negatif aldım çok piskolojik olarak erkilendim ve bittim. Sizin olması inanın şansınızında olmasından kaynaklanıyor allah nasip etmiş biraz da iş burda bitiyor sağlıkla kavuşun inşallah

Selam
Ben 43 yaşındayım
Çocuğum olmuyor.
3 defa yumurta donasyonu yaptırdım.
Bir dış gebelik oluştu.
Diğerleri tutmadı.
Moralim çok bozuldu.
2 yıl ara verdim.
Son bir defa daha gitmek istiyorum.
Hangi doktorlara gidiyorsunuz.
Kimi önerirsini

Merhaba başarısız deneyimlerin için üzüldüm. Burda çok farklı merkezlere giden arkadaşlar var başarılı sonuç alan alamayan. Birimizin aynı merkezde poz sonucu diğerinin neg olabiliyor. Bence o sebeple sen kendin iyice araştır mümkünse yüzyüze görüş derim ben. Ben mağusa tıp merkeZinde serap hanım da tedavimi oldum ilk denemem de poz oldu şuan daha çok başındayız tabiki umarım sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…