Evet herkese göre değişir tedavi sadece iğne çok can acıtıcı ya sonuçta o yüzden merak ettim ben.
Tabi iğne mutlaka daha can yakıcı ve yağlı iğne olunca baya bi ağrı oluyo.. ama bebekler için katlanacağız iğne de kullansak . Ben mesela bir aydır grip ve burun tılanıklığıyla başım belada.. burnumu bir tek spreylerle açabiliyorum. Ama katlanıcam mecbur.. bütün sıkıntılar onları kucağımız aldığımızda sona erecek eminim..

B Bebek_im cok hakli HIT de yaptirdim bende ve progesteron ve esterefomu 8 inci haftada keseceksin demişti ama burdaki drum biz 13 haftaya kadar devam ediyoruz dedi 13 ūncū haftada degerlerime bakti ve progesteronu 33 ūncū haftaya kadar estereformuda 16inci haftaya kadar azar azar kestirdi aman arkadaslar Kibrisda her nereye yaptirirsaniz yaptirin onlar standart prosödūrū uyguluyor siz muhakkak bulunduğunuz sehirdeki drunuza durumunuzu anlatin gerekli testlerinizi yaptirin tekrar bu arada progesteron igneye 14 hafta dayanabildim kalcalar mosmor degil resmen çūrūdū fitille devam ettim ..

Z Zaza74 canim nasilsin herşey yolundadir inşallah bu sefer oldu kesinyeni senede çok gūzel haberlerini tūm forum olarak bekliyoruz öpūyorum .
akideciknane insallah iyidir ve evladini kucağina almistir..
İyim canım bugün transfer sonrası 4 gün ara sıra batma karında gerginlik gaz sıkışması gibi bir durum artık hormonlarmı bebişlermi allah biliyor-))

Merhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydi hep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni

Eklentiler

• 53826933-29AF-4BD0-9A6E-6A9FCF0035B4.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 132
Gözün aydın artemis gayet iyi belirgin çizgi kanda daha yüksek bakarsın
idrara biraz yavaş ve geç salgılıyor beta
inşallah güzel sağlıklı devam eden bir gebeliğin olsun

Tamamdır bence, gözün aydın :)

artemissi belirtilerini söylermisin
benim dün akşama karnım gazla doldu şiştim gece transferimin 6 günüydü
bugün sabahtan bir halsizlik mide yanması ve göbek altı ağrım var
acaba adetmi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…