Tabi iğne mutlaka daha can yakıcı ve yağlı iğne olunca baya bi ağrı oluyo.. ama bebekler için katlanacağız iğne de kullansak . Ben mesela bir aydır grip ve burun tılanıklığıyla başım belada.. burnumu bir tek spreylerle açabiliyorum. Ama katlanıcam mecbur.. bütün sıkıntılar onları kucağımız aldığımızda sona erecek eminim..Evet herkese göre değişir tedavi sadece iğne çok can acıtıcı ya sonuçta o yüzden merak ettim ben.
İyim canım bugün transfer sonrası 4 gün ara sıra batma karında gerginlik gaz sıkışması gibi bir durum artık hormonlarmı bebişlermi allah biliyor-))Z Zaza74 canim nasilsin herşey yolundadir inşallah bu sefer oldu kesinyeni senede çok gūzel haberlerini tūm forum olarak bekliyoruz öpūyorum .
akideciknane insallah iyidir ve evladini kucağina almistir..
İyim canım bugün transfer sonrası 4 gün ara sıra batma karında gerginlik gaz sıkışması gibi bir durum artık hormonlarmı bebişlermi allah biliyor-))
Amin2018 yıl hepimize uğurlar getirsin
Dünyada evlat isteyen kadınlar muradına ersinler
Hiç bir anne evlat acısı çekmesin
Amiiin
zazacigim kutlarim transferini internete giremedim hastanedeyim simdi girebildim gerci hala hastanedeyim ciger gelistirici vurdular ve sanci ilaclari veriyorlar yeni yilinida kutlarimburda öyle arkadaşlar varki sayısını bile kayb etmiş kaç kere yaptırdı diye
Geçmiş olsun yoksa bebişler önce mi gelecekler?zazacigim kutlarim transferini internete giremedim hastanedeyim simdi girebildim gerci hala hastanedeyim ciger gelistirici vurdular ve sanci ilaclari veriyorlar yeni yilinida kutlarim
Canım benim bebişlerin sağ salim gelsinzazacigim kutlarim transferini internete giremedim hastanedeyim simdi girebildim gerci hala hastanedeyim ciger gelistirici vurdular ve sanci ilaclari veriyorlar yeni yilinida kutlarim
belkide arkadasim insallah 2 veya 3 haftadaha sicakta kalirlarGeçmiş olsun yoksa bebişler önce mi gelecekler?
sagol zazacigim senin bugun 6 ci gunun galiba test yaptinmi?Canım benim bebişlerin sağ salim gelsin
Bizede haber ver
Senin için dua edicez
3 hafta daha dayanırsalar inş bir şey olmaz. Doğsalar bile korkma küvez desteğiyle allahın izniyle yaşarlarbelkide arkadasim insallah 2 veya 3 haftadaha sicakta kalirlar
Evet canım 6 cı gün test yapmadım kendimi dahada biraz hamile hiss etmek istiyorumsagol zazacigim senin bugun 6 ci gunun galiba test yaptinmi?
Geçmiş olsun umarım bir sorun yokturzazacigim kutlarim transferini internete giremedim hastanedeyim simdi girebildim gerci hala hastanedeyim ciger gelistirici vurdular ve sanci ilaclari veriyorlar yeni yilinida kutlarim
Gözün aydın artemis gayet iyi belirgin çizgi kanda daha yüksek bakarsınMerhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydihep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni
Tamamdır bence, gözün aydın :)Merhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydihep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?