umutsuzluk diye birşey yok. Biz beraber yürüyoruz seninle. Allah’ın izni ile sende bende hamilelik takibimizi beraber yapacağız inşallahayy inşallah benim adımada sevinirsin canımm
zaman yaklaştıkca umutsuzluk başlıyor nr yazıki
Öylen kesmeyen bir ağrım oldu karnımda artık yelkenleri buraktımumutsuzluk diye birşey yok. Biz beraber yürüyoruz seninle. Allah’ın izni ile sende bende hamilelik takibimizi beraber yapacağız inşallah
BEn yumurta donasyonu yaptırdım gynolife da Murat önal. Yumurta için 5500 Euro fiyatı var ama sperm için bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar , öncelikle rabbim herkezin bebiş hasretini dindirsin hepimizin kucagına evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah.
uzun uğraşlar sonucu Türkiyedeki bütün ihtimallerimizi bitirdik hepinizin geçtiği bu meşakatli yolları söylememe gerek yok. normal yollardan vazgeçtik teseylede umdugumuzu bulamadık kök hücre desen gelene kadar yaş kemale erecek şimdi sizlere bir iki sorum olacak.
sperm donasyonu masrafları nedir bu konuda tavsiyeniz varmı ?
birde hangi merkezi önerirsiniz ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ya sen nie böyle yapıyorsun. Bende de oluyor onlar. Bazı kasık ağrılarım hele tek tarafta inanılmaz kötüydü. Kesin dedim Yanlış bişiler oluyor. Hatta 2.3.4. Günler eşimle de tartışmıştım acayip gergindim. Durup durup sinir krizi gibi şeyler yaşadım. Ama sakin ol. Onlar tutundular zaten sana merak etme. Ordalar.Öylen kesmeyen bir ağrım oldu karnımda artık yelkenleri buraktım
saA 4 de buraktı
İNŞALLAHYa sen nie böyle yapıyorsun. Bende de oluyor onlar. Bazı kasık ağrılarım hele tek tarafta inanılmaz kötüydü. Kesin dedim Yanlış bişiler oluyor. Hatta 2.3.4. Günler eşimle de tartışmıştım acayip gergindim. Durup durup sinir krizi gibi şeyler yaşadım. Ama sakin ol. Onlar tutundular zaten sana merak etme. Ordalar.
İNŞALLAH
ben de kan sulandırıcıdan şüphelenmiştim. Jel miymiş Allahım ne fena bişi oKizlar belirti arıyoruz malesef btmek bilmeyen 12 gün Artemis Zaza gaz kullandiginiz vajinal jel den çok gaz yapar a
Canım idrarda geç çıkıyor ama sen gebesin allahın izniyle bak görürsün canım Maşallah bin kere maşallahMerhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydihep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni
Burdayım canım arkadaşım :) kızlar bir süredir ortalardan kaybolmuştum ama döndüm çok şükür ne güzel gelişmeler olmuş topicimizde zazacığımın güzel haberlerini alalım da neşemiz yerine gelsinArkadaslar bolvitamini goren duyan varmi girmiyor uzun zamandir foruma merak ettim
Canım ne sorucam sana bağışıklık için serumu aldın demi sen ? Kaç saatte bitti serum? Ve transferden kaç gün önceydi acabaŞöyle özet geçeyim tabiki herkeste farkı oluyor ama benim doktorum biraz detaycıydı.
Benim genetik problemim var, kan pıhtılaşmam, troidim var
Biz önce eşimin spermleri ile ilgili ilaçlar kullandık ( herhangi bir problem yoktu ama önlem amaçlı) ve eşimin troidini düzeltmek için ilaç kullandık (tsh biraz yüksekti sperm kalitesini etkiler dediler)
Sonra donör seçildi bana benzeyen biri.
Sonra ben kan testleri yaptım. 45 tane falan herşeye bakıldı. Biraz vitamin takviyesi almaya başladım ve prednol hap kullanmaya başladım hazırlık amaçlı, buraya kadar işi biraz gereksiz uzattılar bizimkiler.
Neyse regl bekledik bitince rahim filmi çekildi temizdi, rahim biyopsisi yapıldı sorun yoktu. Cd56 yani kötü bağışıklık %14dü kendi yaptıkları bir serum var onu vermek istediler Türkiye’deki doktorum wma almadım.1 tane normal genel cd56 yı bilen insanların kullandığından aldım sadece transferden önce (bu konuyu uzatmayacağım çoğu doktor önemsemiyor bile) sonra rahimi hazırlamak için estrofeme kan sulandırıcı iğneye ve progestan iğneye başladım sonra transfer yapıldı ve ilaçlara devam ediyorum. Özet olarak anlattım :)))
Canım birde senin purluton depot varmıydı varsa o kaç günde birdi acabaevet sabah 4 akşam 4 alıyorum. Özelden yaZdım kliniği. Herşeyi açık yazmak çok iyi hissettirmiyor bana bir sürü şey anlatınca Burda olanlardan değilde dışardan da okunabiliyor ya. Gittiğim yerde sıkıntı var şuan o yüzden çok belirgin şeyler yazmak istemedim.
Sadece transferden önce bir kere aldım toplam 3 saatte bitti hepsi. Transferden 3 gün önce cnm. Devamında almadım çünkü hangi doktorla görüşsem alma dediCanım ne sorucam sana bağışıklık için serumu aldın demi sen ? Kaç saatte bitti serum? Ve transferden kaç gün önceydi acaba
O nedir tatlım kullanmadım sanırım öyle bir şeyCanım birde senin purluton depot varmıydı varsa o kaç günde birdi acaba
Canım hayır öyle umutusuzluğa kapılma benim ilk başarısız transferimde göğüslerim resmen hamilesin diye bağırıyordu ama değildim!!ikincisinde gebelik olmuştu ama belirti göğüslerimde hiç yoktu değilim diye düşündüm ve olmuştu ama ilerlemedi demem şuki kendini dinleme herşey iyi olucak göğüsler yanıltıyor takılma canımAma beni korkutan göğüslerimsanki gittikçe hassasiyetim azalıyor artması gerekmez miydi
Sabah bir uyanıyorum boş göğüslerAma beni korkutan göğüslerimsanki gittikçe hassasiyetim azalıyor artması gerekmez miydi
Proluton depo 5 günde bir vurulan progesteron salgılayan hormonO nedir tatlım kullanmadım sanırım öyle bir şey
Artemis sende her sabah tarler içinde uyanıyormusun?Ama beni korkutan göğüslerimsanki gittikçe hassasiyetim azalıyor artması gerekmez miydi
Benim hamile kaldığımda en büyük belirtim mide kazınmasıydı, diğer beklemelerden farklı olarak bütün gün midem sürekli aç ve grul grul du, ne bulursam yiyordum..O zaman anlamıştım :) Ama çok stres yapmayın, seninde yarın iyi kötü belli olur diye düşünüyorum canım, yarın 8. gündü dimi ?Sabah bir uyanıyorum boş göğüsler
Akşama doluyor bende bir şey anlamadım
Üstüne bugüne baş ağrımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?