Allahım inşallah vardır gerçekten ve sağlıklı, mutlu bir bir yol olur . Ve lütfen seninle beraber yaşayalım inşallah bu süreci. İkimiz içinde Allah sağlıklı, hayırlı gebelikler nasip etsin.Gözün aydın artemis gayet iyi belirgin çizgi kanda daha yüksek bakarsın
idrara biraz yavaş ve geç salgılıyor beta
inşallah güzel sağlıklı devam eden bir gebeliğin olsun
İnşallahhhhhTamamdır bence, gözün aydın :)
Mide yanması, adet olacakmış gibi ağrılar ara sıra, yine ara sıra kasık batmaları, böyle bir nasıl diyim halsizlik gibi bir halim benimde var, ani ateş basması ve ani üşüme oluyor bende. Sürekli evdekilere ev sıcak mı? Ev soğuk mu? Diye soruyorum. Gaz muhabbeti hep var bende sürekli iğrenç bir şekilde gaz çıkartıyorum. Ama Eğer çıkaramazsam ortam müsait falan değilse şişiyorum. Bu ilaçla mı alakalı bilmiyorumartemissi belirtilerini söylermisin
benim dün akşama karnım gazla doldu şiştim gece transferimin 6 günüydü
bugün sabahtan bir halsizlik mide yanması ve göbek altı ağrım var
acaba adetmi olucam
ayy aynı sürekli eşime soruyorum ev çokmu sıcakMide yanması, adet olacakmış gibi ağrılar ara sıra, yine ara sıra kasık batmaları, böyle bir nasıl diyim halsizlik gibi bir halim benimde var, ani ateş basması ve ani üşüme oluyor bende. Sürekli evdekilere ev sıcak mı? Ev soğuk mu? Diye soruyorum. Gaz muhabbeti hep var bende sürekli iğrenç bir şekilde gaz çıkartıyorum. Ama Eğer çıkaramazsam ortam müsait falan değilse şişiyorum. Bu ilaçla mı alakalı bilmiyorum
canım arkadaşım aslında şimdi bile kan versem orda olup olmadığını bilerimZaza bu yolda umut etmek ve umutsuzluk arası bir yerde olmak gerektiğini hep biliyorum. Ama belirtilern bana benimle aynı geliyor. Umarım hamileyizdir
O batmalar bende de öyle oldu 7-8. Günden sonra daha hafif olarak geri geldiayy aynı sürekli eşime soruyorum ev çokmu sıcak
gece bir kalkıyorum ateşler içindeyim terlemişim sabaha karşı üşüyorum
bir batmalarım yok iki gündür tedirgin oldum
Bende kan testi için o yüzden bekliyorum. Daha önce hep erkenden yapmıştım bu defa beklicem. İdrar testi çok ciddi gelmiyor bana. Ama bişi yoksa şuan yaşadığım hissiyatı günüm neyse o zaman kadar yaşamak istiyorum.canım arkadaşım aslında şimdi bile kan versem orda olup olmadığını bilerim
ama birazda mutlu oluyum diyorum
belkide bu son ve güzel sonuç olur inşallah
Sen rahat ol artık gebesin inşallah ve güzel artan kan testinle bizi sevindirBende kan testi için o yüzden bekliyorum. Daha önce hep erkenden yapmıştım bu defa beklicem. İdrar testi çok ciddi gelmiyor bana. Ama bişi yoksa şuan yaşadığım hissiyatı günüm neyse o zaman kadar yaşamak istiyorum.
Benim bildiğim kadarıyla bu hamilelik demek inşallah olmuşturMerhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydihep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni
İnşallahhhhBenim bildiğim kadarıyla bu hamilelik demek inşallah olmuştur
İnşallah Zaza. Allahım ellerimizden tutsunSen rahat ol artık gebesin inşallah ve güzel artan kan testinle bizi sevindir
massallah hamile sin cok guzel bir haber cok sevindim zazacigim arkadasimMerhaba arkadaşlar transferden sonraki 10. Gün... kan testi için 12. Günü bekleme niyetindeyim yine de idrar testi için dayanamadım :)) ama bişi sormak istiyorum. 10. Gün için silik değil mi sizce?
Daha kıpkırmızı çıkması gerekmezmiydihep bir sorun mu var endişesi öldürecek beni
bence cok guzel cizgi cikmis hamilesin arkadasim tebrik ederimİnşallahhhh
ayy inşallah benim adımada sevinirsin canımmmassallah hamile sin cok guzel bir haber cok sevindim zazacigim arkadasim
İnşallahhhhhh. Çok mutlu ettiniz bugün beni çok sağolun :)bence cok guzel cizgi cikmis hamilesin arkadasim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?