Bugün 8 günüm ama ne idrarda nede kanda baktırmıycam
8 ocak bir kere kanda baktırıcam gebelik değerimi bilirim inşallah
yada sıfırı allah muhafaza

Kasık batmaları falanda azaldı

Sadece transferden önce bir kere aldım toplam 3 saatte bitti hepsi. Transferden 3 gün önce cnm. Devamında almadım çünkü hangi doktorla görüşsem alma dedi
Bende sordum doktorun asistanına bu serumu tutunmayı kolaylaştırıyorsa istiyorum diye bağışıklık ile ilgili bi tedavi dedi sizden test isticez gerek olursa takarız dedi öyle bişey mi. Taktırsak tutunmayı kolaylaştırır mı gerçekten

Cd56 testi isteyecek senden. Valla tatlım bilmiyorum ki ben bir sürü doktora sordum gerek yok dediler. Kıbrıs’taki doktorum da kullanma dedi. Prednol hap kullanıyoruz ya o da aslında kötü bağışıklığı baskılamak için. Gebelik aşısı da tutunma için, rahim çizdirme de tutunma için, Protestanlar da tutunma için... cd56 yaptır bir bakalım çok mu yüksek çıkacak

Teşekkürler giderken yaptırcam Hepsini inşallah

canım prednol hangi dozda ve kaç gün kullandın
ben 16 mg prednolu transferden 4 gün önce başladım ve hala devam ediyorum 5 düşük yaşadığım için

benim ankaradakı doktorum bu seruma karşı kanıtlanmamış şeyler diyor amin asit bileşimi onları zaten proteinli gıdadan alıyoruz
bazen bunların zararıda ola bilir dedi
prednolun kötü killer hüçrelerini baskılamasını duymuştum onu kullanmaya devam ediyorum çünkü hep hamile kalınca düşük yaptım acaba vucudum killer hücrelerimi üretiyor
ve ilave olarakta neupogen göbekten vuruyorum bebişimi korumak için
bunlar hepsi tutunan embriyoyu korumak içindir
çünkü bir başarısız tüpbebekte yüzde 80 embriyo kalitesizliyi
yüzde 20 rahim iç zarı ve immünoloji problemler

canım prednol hangi dozda ve kaç gün kullandın
ben 16 mg prednolu transferden 4 gün önce başladım ve hala devam ediyorum 5 düşük yaşadığım için
Tatlım transferden 1 ay önce 4 mg olarak başladım. Bana vitamin fln verirken vermişlerdi. Ama bu kafanı karıştırmasın kendi çalıştıkları endokrinoloji doktoruna yönlendirdiler, oda biraz yolsun diye beni. O zaman Yazmıştı. Asıl önemli olan ise Sonra transferden 4 gün önce 16 mg başladım. Hala kullanıyorum.

Çok haklısın tatlım bende en az 10 tane doktora sordum birde benimkilerin beni yönlendirdiği endokrinoloji doktoru vermek istedi bu serumu 2 tane alacakmışım tanesi 2500 liraymış. Almazsan şansın düşük olur bile dediler herkesin gereksiz dediğine

Ama beni korkutan göğüslerim sanki gittikçe hassasiyetim azalıyor artması gerekmez miydi
Lütfen vücudunuzda bi belirti aramayın arkadaşlar. Bu sefer benim hiç birşey olmadı hatta oturup ağladım 7.günüydü. Sonra 8.gün idrar yaptım kopkoyu kırmızı belirdi.. canınızı sonucu görmeden hiç sıkmayın.

Allahlarından bulsunlar 15 liralık serum yaaa

Sevgili anneler gebeler size birşey sorucam aranızda gebelik takibi boyunca doktoruna donasyon olduğundan hiç bahsetmeyen var mı ikili üçlü testlerde sıkıntı çıktı mı

Sevgili anneler gebeler size birşey sorucam aranızda gebelik takibi boyunca doktoruna donasyon olduğundan hiç bahsetmeyen var mı ikili üçlü testlerde sıkıntı çıktı mı
Ben söyledim doktoruma. Donasyon olmasaydı da yaptırmazdım ikili testi. Sonucta aldırmazdım. Aldırmayacaksan kotu bır sonuc cıktıgında yaptırmanın bi önemi yok. Benım doktorum ense kalınlıgına baktı bence sıkıntı yok gerek gormedı zAten. Eğer söylemez isen donasyon olduğunu sonuç yanlış çıkıyor

Ben az önce merkezimle de görüştüm genelde donör ile anne arasındaki yaş farkı çoksa sonuç yanlış çıkabilir dediler benim donörümle çok fark yok birkaç yaş sadece hiç farketmez dediler

BEn bir gebelik oluşursa söylemeyi düşünmüyorum. 6 yaş var bizimde aramızda donör ile. Doktorda olsa kim nasıl tepki verir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…