Bende bulamadım serhat partalcıyla ilgili çok haber var ama internetteDoğuş için pek yorum bulamadım burada .Eledim ben orayı
Eurocare armağan ulubaş var ama hakkında iyi şeyler duymadımArkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor
Firdevs uguz mucize adımlar
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Halil İbrahim kıbrıs tüp bebek
Murat Önal gynolife
Yanlisimi düzeltin lütfen kızlar ve altına ekleyelim
Arkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
Arkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
Cok iyi dusunmussun bende merkeze karar verme aşamasındayım maddi ve manevi kendimi hazırladım adete kadar 10 gunum var izmirde anlasmali olan bir dr bipmaya çalışıyorum bilgisi olan yada merkezler hakkinda net bilgisi olan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum
Magusa tıp merkezi dr serap kağan uluçayPozitif alan arkadaslar hangi dr lara gittiniz paylasir mısınız
Gynolife Murat önalPozitif alan arkadaslar hangi dr lara gittiniz paylasir mısınız
Ilk denemen mi olacakMerhaba arkadaslar bende yazmak istedim Suan yumurta donör asamasindayim donörümü secdim aralik da ilac almaya basladim ve iki gün Sonra yani adetimle beraber donör hazirlanmaya baslanilcak... Ben kibris halil İbrahim beydeyim
Sorulariniz olursa bildiklerimi sizlerle paylasmak isterim
Allahim hepimizin yüzünü güldürsün ve kucagimizi bos birakmasin
Evet donör ile ilk denememIlk denemen mi olacak
Evet canım british Kıbrıs olmuş yazın büyük bi hastaneye taşınmışlarMurat by Bahçeci mi? British olmuş herhalde adı
Murat bilgin british Kıbrıs tüp bebek hastanesi canım sonra british kolonla karışıyoArkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
cok sağol arkadaşımMerhaba, foruma yeni uye oldum. Ben de yumurta donasyonu düşünüyorum. Evlat edinmeye karar vermisken eşim dönere sicak bakmaya basladi biz de girdik bu yola. Sorunum erken menopoz yas 35.
Hamile olan arkadaslari tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Zaza forumu uzun zamandir okuyorum. Senin haberini dort gozle bekledim. Cok cok üzüldüm. İnşallah bir dahakine olur. Hatta foruma bile sana bunlari yazmak icin uye oldum insallah Allah sana da bana da isteyen herkese de yasatir
halilden firdevse geçiyorumArkadaşlar bir liste yapalım doktorları ve hastanelerini listeyelim bu şekilde çok dağınık oluyor ve zaten herkeste aynı şeyleri merak ediyor
Serhat paltac Doğuş
Murat bilgin british
Murat Önal gynolife
halilden firdevse geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?