Hiç duymadım bile ben.Hamile kalamayanlarda alternatif miş yeni duydum bir araştırmak istedim ama kimse sanırım denemedi
Doktor kim? Murat Bey mi?İyi akşamlar arkadaşlar ben de donasyon yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bir sürec nerden baslamam grek bilmiyorum british te yaptımryı düşnüyorum daha önce yptıran arkadaşlar blgi verebilirler mi burdaki doktora söylememeyi düşünüyorum ama bilgisi olmadan Tedavi sürecini yürütebilir myiz? Allah isteyen herkese en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
Hangi hastande serhat bey?Serhat Partalciyı bilen varmı doktorum onu tavsiye etti
Doğuş tüp bebekteHangi hastande serhat bey?
Canım doktorun kim?bende ankaradayim.sakıncası yoksa doktorune adını verebilir misin? Özelden yada burdan.Ya kafam karisti ne kadar cok dr ismi var bulundugunuz şehire goremi seciyorsunuz ben ankaradayim burdada guvendigim bir dr var
Ozelden yazdim canimCanım doktorun kim?bende ankaradayim.sakıncası yoksa doktorune adını verebilir misin? Özelden yada burdan.
Evet murat beyi tavsiye ettiler asistanı sibel hanım da oldukca ilgili geldi banaDoktor kim? Murat Bey mi?
Canım sen kibrista nereye gitmeyi düşünüyorsun? Karar verebildim mi?Canim bugün pazar bu yuzden kimse yok Ama buyuk bir adım insallah hepimiz muradimiza ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?