Merhaba seni takip eden bir dr un varsa o seni yönlendirir yada aklına yatan bşr merkezle iletişime geç onların anlaşmalı oldugu bulunduğun yerde dr olup olmadığını sor böylece süreç ile ilgili bilgi alırsın bize sormak istediğin birşey olursa da elimizden geldiğince yardımcı oluruzmrb yenı uye oldum bende tranfer ıstıyorum ama nasıl yapacagım bılmıyorum
Toplamda 7 gün kaldık ilk gün yumurta toplama işlemi sonrası da transfer için gittik toplamda 2 kere gittik hastaneye testlerin tamamı İstanbul’da yapıldı ama tutunma testlerimi bilmiyorum hep hormon testleriydiMerhaba arkadaşım kıbrısta kaçgün kaldınız kaçkere gitgel yaptınız tutunması için hangi testleri yaptınız
Galiba bugün 8. Günüydü. En son bir belirtim yok demişti bende mrk ediyorum valla. İnşallah güzel haberler verir :)Karanfil12 kardeşim nasılsın
Bize bir haber ver
Güzel haber
Belirtin varmı
Tşkler inşallah güzel haberlerini alırızToplamda 7 gün kaldık ilk gün yumurta toplama işlemi sonrası da transfer için gittik toplamda 2 kere gittik hastaneye testlerin tamamı İstanbul’da yapıldı ama tutunma testlerimi bilmiyorum hep hormon testleriydi
Merhaba canım ben bebişimi kucağıma alan biri olarak yaptıklarımı söyleyeyim sana en önemlisi moralin . Moralini en üstte tut ve hep hamileymiş gibi davran vücudun kendini ona hazırlar gibi. Ben 3-4 ay hiç oturarak duş almadım duştayken mümkünse hiç eğilmedim. 2 kgmın üstünde hiç birşey kaldırmadım ve hamileliğim boyunca hiç birşeye dolaba uzanmadım. Bunlar benim yaptıklarım hangisi işe yarar bilmiyorum ama sana fikir olsun. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hoşçakalÇok ağır şeyler kaldırmıyorsun bir tek onun haricinde normal yaşantınıza devam edin demişlerdi bana..
Sagol canım inşallah sende başlarsın ve rabbim bizim emeklerimizi inşallah boşa çıkarmazTşkler inşallah güzel haberlerini alırız
AmiinnSagol canım inşallah sende başlarsın ve rabbim bizim emeklerimizi inşallah boşa çıkarmaz
Ben de de o durum olmuştu bir tarafta tüplerde hafifyapışıklık var dedıler cerrahi yöntemle açıldı sonra gebe kaldım 10 ay sonra tabi düşük oldu hemen .sonra yine hamile kaldım dış gebelık sonucunda o tüp alındı ve yıllar geçti hamile kalamadım şuanda tüp bebek denedim varsa yakışıklılar müdahale edilse bile dış gebelık riski artıyormuşKızlar moralim çok bozuk bugün rahim filmi çektirdim daha Dr göstermedim ama çeken Dr sol tarafta yapışıklık var dedi tedavisi nedir acaba ameliyatmı der Dr neyapcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım peki neyaptın enson denediğini tüpbebek tuttumuBen de de o durum olmuştu bir tarafta tüplerde hafifyapışıklık var dedıler cerrahi yöntemle açıldı sonra gebe kaldım 10 ay sonra tabi düşük oldu hemen .sonra yine hamile kaldım dış gebelık sonucunda o tüp alındı ve yıllar geçti hamile kalamadım şuanda tüp bebek denedim varsa yakışıklılar müdahale edilse bile dış gebelık riski artıyormuş
Canım hemen moralini bozma, yapışıklığın derecesi çok önemli...Ciddi bir durum yoksa, inşallah yoktur, histereskopi ile bakarak açarlar..Sonrasın da da genellikle 1 veya 2 aylık hormon tedavisi uyguluyorlar, tekrar yapışıklık olmasın diye..Doktoruna gösterirsen o yönlendirir canım...Kızlar moralim çok bozuk bugün rahim filmi çektirdim daha Dr göstermedim ama çeken Dr sol tarafta yapışıklık var dedi tedavisi nedir acaba ameliyatmı der Dr neyapcam bilmiyorum
Ben adet sancısı dışında hiç birşey hissetmiyorum başka hiç bir belirtim yok zaza pazartesi test günü çok korkuyorumKaranfil12 kardeşim nasılsın
Bize bir haber ver
Güzel haber
Belirtin varmı
Henüz beklemedeyim artemissi isra testi yapmamı söyledi ama korktum yapamadim kan gününü bekliyorum adet sancısı var sadece onun dışında batma ağrı söylediğiniz hiçbirşeyi hissetmedim ben. Bakalım neolackKardelen12 nasılsın, merak ediyoruz seni, inşallah iyi haberler vardı...
Bende 1 haftadır era ve cd56 yı araştıyorum..Murat Bey gerek yok demişti, diğer beni takip eden doktoruma da sordum oda gerek yok dedi..İnternettede araştırdım, bazı veriler era yaptıran hastaların %25 inde sonuç un-receptive , % 75 i receptive geliyormuş....Yaptırmamaya biraz ikna oldum galiba , inşallah o %25 in içinde olmam :)
Bu arada araştırırken yanlış okumadıysam ispanya da donayson yapan tüp bebek klinikleri tün donorlere recombine test yapıyormuş kızlar, taşıyıcılık riskini azaltmak için...
Canım belirtilere hiç ama hiç takılma, inşallah olmuştur...Nasıl rahat edeceksen öyle yap, stres olma...Henüz beklemedeyim artemissi isra testi yapmamı söyledi ama korktum yapamadim kan gününü bekliyorum adet sancısı var sadece onun dışında batma ağrı söylediğiniz hiçbirşeyi hissetmedim ben. Bakalım neolack
korkma canım arkadaşım inşallah hamilesin ve bizede pozitiv sonucunla umutsunBen adet sancısı dışında hiç birşey hissetmiyorum başka hiç bir belirtim yok zaza pazartesi test günü çok korkuyorum
nakadar akılı bir iş yaptın ve önceden sorununu bildin yoksa bilmeden gitseydin olumsuz sonuç alırdınKızlar moralim çok bozuk bugün rahim filmi çektirdim daha Dr göstermedim ama çeken Dr sol tarafta yapışıklık var dedi tedavisi nedir acaba ameliyatmı der Dr neyapcam bilmiyorum
Inşallah canm inşallahCanım belirtilere hiç ama hiç takılma, inşallah olmuştur...Nasıl rahat edeceksen öyle yap, stres olma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?