mrb yenı uye oldum bende tranfer ıstıyorum ama nasıl yapacagım bılmıyorum
Merhaba seni takip eden bir dr un varsa o seni yönlendirir yada aklına yatan bşr merkezle iletişime geç onların anlaşmalı oldugu bulunduğun yerde dr olup olmadığını sor böylece süreç ile ilgili bilgi alırsın bize sormak istediğin birşey olursa da elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Merhaba arkadaşım kıbrısta kaçgün kaldınız kaçkere gitgel yaptınız tutunması için hangi testleri yaptınız
Toplamda 7 gün kaldık ilk gün yumurta toplama işlemi sonrası da transfer için gittik toplamda 2 kere gittik hastaneye testlerin tamamı İstanbul’da yapıldı ama tutunma testlerimi bilmiyorum hep hormon testleriydi

Toplamda 7 gün kaldık ilk gün yumurta toplama işlemi sonrası da transfer için gittik toplamda 2 kere gittik hastaneye testlerin tamamı İstanbul’da yapıldı ama tutunma testlerimi bilmiyorum hep hormon testleriydi
Tşkler inşallah güzel haberlerini alırız

Kızlar moralim çok bozuk bugün rahim filmi çektirdim daha Dr göstermedim ama çeken Dr sol tarafta yapışıklık var dedi tedavisi nedir acaba ameliyatmı der Dr neyapcam bilmiyorum

Çok ağır şeyler kaldırmıyorsun bir tek onun haricinde normal yaşantınıza devam edin demişlerdi bana..
Merhaba canım ben bebişimi kucağıma alan biri olarak yaptıklarımı söyleyeyim sana en önemlisi moralin . Moralini en üstte tut ve hep hamileymiş gibi davran vücudun kendini ona hazırlar gibi. Ben 3-4 ay hiç oturarak duş almadım duştayken mümkünse hiç eğilmedim. 2 kgmın üstünde hiç birşey kaldırmadım ve hamileliğim boyunca hiç birşeye dolaba uzanmadım. Bunlar benim yaptıklarım hangisi işe yarar bilmiyorum ama sana fikir olsun. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hoşçakal

Kızlar moralim çok bozuk bugün rahim filmi çektirdim daha Dr göstermedim ama çeken Dr sol tarafta yapışıklık var dedi tedavisi nedir acaba ameliyatmı der Dr neyapcam bilmiyorum
Ben de de o durum olmuştu bir tarafta tüplerde hafifyapışıklık var dedıler cerrahi yöntemle açıldı sonra gebe kaldım 10 ay sonra tabi düşük oldu hemen .sonra yine hamile kaldım dış gebelık sonucunda o tüp alındı ve yıllar geçti hamile kalamadım şuanda tüp bebek denedim varsa yakışıklılar müdahale edilse bile dış gebelık riski artıyormuş

Çok geçmiş olsun canım peki neyaptın enson denediğini tüpbebek tuttumu

Arkadaslar merhaba ;
Araniza yeni katiliyorum ben.Esimde azospermi var.Ve biz bunu ogreneli 7 sene oluyor.Ogrendigimiz andan itibaren surekli caresini aradik,cok yakin doktor tanidiklarimiz olmasina ragmen sonuc alamadik hic.En sonunda bir baska tanidik doktor işimizi Allaha bırakmamızı söyledi.Kaderci yaklaştı duruma bizi üzmemek için.Ancak senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum bu donasyondan bahsetti bize.Öncelikle tedirgin olduk ,olmaz yok dedik ama özlemini çektiğimiz çocuk sevgisi ağır bastı ve bu konuyu doktorumuz yineleyince tekrar düşündük ve eşimin de desteği ile araştırmalara başladık.Süreç ile ilgili çok bilgim yok ne yazikki.Malum müslüman toplumlarda böyle olaylara çok iyi bakılmıyor günlerdir araştırıyorum karşıma caiz değilinden,soy bağına kadar kafa karıştırıcı bir ton şey çıkıyor.Neyse ki sizi buldum ve sizler ne yapıyorsunuz,çocuk sahibi arkadaşlar oldumu bu yöntemle?Maddi açıdan nasıl?Manevi açıdan ne hissediyorsunuz?Hepsi benim için o kadar önemli cevaplar olucak ki...Ben 34 yaşındayım ve artık kaliteli yumurtalarım açısından son yıllarım.Yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre Nisan Mayıs gibi bizde başlamak istiyoruz

Kardelen12 nasılsın, merak ediyoruz seni, inşallah iyi haberler vardı...
Bende 1 haftadır era ve cd56 yı araştıyorum..Murat Bey gerek yok demişti, diğer beni takip eden doktoruma da sordum oda gerek yok dedi..İnternettede araştırdım, bazı veriler era yaptıran hastaların %25 inde sonuç un-receptive , % 75 i receptive geliyormuş....Yaptırmamaya biraz ikna oldum galiba , inşallah o %25 in içinde olmam :)
Bu arada araştırırken yanlış okumadıysam ispanya da donayson yapan tüp bebek klinikleri tün donorlere recombine test yapıyormuş kızlar, taşıyıcılık riskini azaltmak için...

Canım hemen moralini bozma, yapışıklığın derecesi çok önemli...Ciddi bir durum yoksa, inşallah yoktur, histereskopi ile bakarak açarlar..Sonrasın da da genellikle 1 veya 2 aylık hormon tedavisi uyguluyorlar, tekrar yapışıklık olmasın diye..Doktoruna gösterirsen o yönlendirir canım...

Henüz beklemedeyim artemissi isra testi yapmamı söyledi ama korktum yapamadim kan gününü bekliyorum adet sancısı var sadece onun dışında batma ağrı söylediğiniz hiçbirşeyi hissetmedim ben. Bakalım neolack

Canım belirtilere hiç ama hiç takılma, inşallah olmuştur...Nasıl rahat edeceksen öyle yap, stres olma...

nakadar akılı bir iş yaptın ve önceden sorununu bildin yoksa bilmeden gitseydin olumsuz sonuç alırdın
histeroskopiyle bu iş çözülüyor
bak ben en zor hastayım ve en kötü yapışıklığı olanım
iyi doktor bu işi çözer
eğer yapışıklık damarlaşmışsa mesela ben gibi histeroskopi sayısı 3-5-5 çıka bilir
ama ince perde gibiyse bir aşamada çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…