ben 3-4 sene önce yaptırdım era testini 800 eu onada para verdim ve receptive sonuç yani iyi
kuzum recombine test ne

karanfil kaç embriyo transfer olundu sana
embriyolar kaçıncı gündeydi
dondurulmuş kaldımı
rahim kalınlığı transferde kaçtı
4 tane kaliteli embriyo oluşmuş 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi rahim kalınlığı transferden önce 9.1 di ama transfer anında bilmiyorum

ben 3-4 sene önce yaptırdım era testini 800 eu onada para verdim ve receptive sonuç yani iyi
kuzum recombine test ne
Artık bende yaptırmayacağım, bayağıda pahalıymış..Bir sürü şey yaptırdık, inşallah bunlar yeterli gelir..Artık takviyelere devam işte, bir de yoga umarım onlarda biraz olsun şansı artırır...Sen ne yaptın, tekrar histereskopi olacakmısın...

Dondurulmuş iki tane kaldı an biz dondurmadik maddi sıkıntı yüznden yoksacokistemisik
Donrulsa iyi olurmuş ama, ama üzülme, hem daha çok gençsin, hemde bence rahim kalınlığın iyimiş, eminimki en iyi embriyoları vermişlerdir..Olacak inşallah, korkma..

4 tane kaliteli embriyo oluşmuş 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi rahim kalınlığı transferden önce 9.1 di ama transfer anında bilmiyorum
Rahim kalınlığın süper keşke 4 embriyonun hepsini transfer ederdin
ama en düzünü allah biliyor
bide görüyorsun dördüde tutuyor oda kötü
bence her şey yolunda
inşallah ikizlerin olucak

histeroskopi en son cuma oldum adam cd üstünede yazdı son
her şey yolunda biraz sekresyona takılıyor rahim içi oda gider inşallah
murat beye sordum o sekresyonları rahim içi dedi adezyonu zor olan rahimlerde bir müdet oluyormuş endometrium duvarı salgılıyormuş savunmak için yani inşallah iyileştim

Arkadaslar merhaba ;
Araniza yeni katiliyorum ben.Esimde azospermi var.Ve biz bunu ogreneli 7 sene oluyor.Ogrendigimiz andan itibaren surekli caresini aradik,cok yakin doktor tanidiklarimiz olmasina ragmen sonuc alamadik hic.En sonunda bir baska tanidik doktor işimizi Allaha bırakmamızı söyledi.Kaderci yaklaştı duruma bizi üzmemek için.Ancak senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum bu donasyondan bahsetti bize.Öncelikle tedirgin olduk ,olmaz yok dedik ama özlemini çektiğimiz çocuk sevgisi ağır bastı ve bu konuyu doktorumuz yineleyince tekrar düşündük ve eşimin de desteği ile araştırmalara başladık.Süreç ile ilgili çok bilgim yok ne yazikki.Malum müslüman toplumlarda böyle olaylara çok iyi bakılmıyor günlerdir araştırıyorum karşıma caiz değilinden,soy bağına kadar kafa karıştırıcı bir ton şey çıkıyor.Neyse ki sizi buldum ve sizler ne yapıyorsunuz,çocuk sahibi arkadaşlar oldumu bu yöntemle?Maddi açıdan nasıl?Manevi açıdan nehissediyorsunuz?Hepsi benim için o kadar önemli cevaplar olucak ki...Ben 34 yaşındayım ve artık kaliteliyumurtalarım açısından son yıllarım.Yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre Nisan Mayıs gibi bizde başlamak istiyoruz

Ay inşallah cam benim Allahım senin gönlüne göre versin tüm arkadaşlarımın da inşallah

geçmiş olsun arkadaşım hiç tüp bebek denedinizmi testisden

Merhaba arkadaşım. Öncelikle umarım tedavinize başlar ve güzel sonuölar alırsınız ben yumurta donasyonu ile 3 aylık hamileyim. Ruhsal olarak çok iyiyim hiç aklıma gelmiyor gelse bile bu beni üzmüyor canım çümkü bizim istediğimiz evlat sahibi olmaktı. Bana benzesin gibi bir dersidim yoktu hatta birçok şeyde benden genetik bir hastalık almayacak olmasına seviniyorum bile :) bşraz sorunlu bir sağlık yapım varda... bunun dışında kurumları araştır önce fikri olan arkadaşkar sana da yardımcı olacaktır mutlaka
Fiyatlar 4500 euro ile 6000 euro arasında değişiyor ama sperm donasyonu daha uygun olabilir tabiki.

Canım çok teşekkür ederim yazdığın için:)
O kadar ihtiyacım var ki birşeyler duymaya.Bizim sıkıntımız eşimden kaynaklı olduğu için sperm donasyonu olucak.Benim için de bir sorun yok ,eşim önceden istemiyordu aslında onun yerine evlat edinsek diye düşündük bir süre ama ya dedik ilerde çıkarlarsa ailesi almak isterlerse geri Bundan dolayı tereddüt ettik hep Yaş ilerledikçe çocuk özlemi artıyor o yüzden eşimde bunu deneyelim diyince buradan araltırmalara başladım.Merkezleri arayarakmı görüştünüz?mail yolu ile mi?
Bir de kafamı kurcalayan bu caiz mi değil mi durumları?
Aklmı kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…