benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum
öncelikle endişelerin yüzünden üzülme neden böyle düşünüyorum diye kendini yeme. Bu hiçbirimizin ilk seçeneği değil. Hepimiz donasyon kelimesini duyar duymaz hadi hemen dememişizdir. İnsanlar duymak istemediklerini duyunca önce inkar eder sonra kabul eder. Doktor anne olamazsın dediğinde bende böyle davrandım. Donasyon düşünür müsün dediğinde şimdi değil dedim. Bir süre geçti aradım tamam dedim. Çünkü önce anlamam idrak etmem lazımdı. Benzeme konusunda da seni anlıyorum. Ama sonra dedimki bende dünya güzeli değilim. Bir kere saçlarım çok kuru çok çektim ohh o çekmeyecek :) çok alınganım, detaylıyım, birini kırdım mı diye kırk saat endişelenirim. Bunları çocuğum almasın valla :))) bence almaması çok iyi :) her zaman dediğim gibi. Anne olmak istiyorum. Tıp hangi yolu gösteriyorsa denerim.benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok.
Yalniz degilsiniz..mumkunse ilk sayfadan itibaren okumaya calisin..sindirmek de bir surecin parcasibenim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok.
Artemissi sen era yaptirdinmi konu-dışı oldu soru oldu amaöncelikle endişelerin yüzünden üzülme neden böyle düşünüyorum diye kendini yeme. Bu hiçbirimizin ilk seçeneği değil. Hepimiz donasyon kelimesini duyar duymaz hadi hemen dememişizdir. İnsanlar duymak istemediklerini duyunca önce inkar eder sonra kabul eder. Doktor anne olamazsın dediğinde bende böyle davrandım. Donasyon düşünür müsün dediğinde şimdi değil dedim. Bir süre geçti aradım tamam dedim. Çünkü önce anlamam idrak etmem lazımdı. Benzeme konusunda da seni anlıyorum. Ama sonra dedimki bende dünya güzeli değilim. Bir kere saçlarım çok kuru çok çektim ohh o çekmeyecek :) çok alınganım, detaylıyım, birini kırdım mı diye kırk saat endişelenirim. Bunları çocuğum almasın valla :))) bence almaması çok iyi :) her zaman dediğim gibi. Anne olmak istiyorum. Tıp hangi yolu gösteriyorsa denerim.
Yok tatlım yaptırmadımArtemissi sen era yaptirdinmi konu-dışı oldu soru oldu ama
bendende istemediler de kararsız kaldım, tesekkurler..Yok tatlım yaptırmadım
Valla illa istenen bir test olmadığını düşünüyorum. Gerekli görmediler demekki.bendende istemediler de kararsız kaldım, tesekkurler..
Ilk denemede gerek yok dediler, işte insan ilk denemede olsun isteyince korkuyor..Guvenmekten başka çare yok, çokta abartmamak lazım sanirim:)Valla illa istenen bir test olmadığını düşünüyorum. Gerekli görmediler demekki.
Netflix ne canım başka izleyemez miyizEviniz de netflix varsa arkadaşlar tüp bebek diye bir belgesel var mutlaka izleyin. Mesela orda bir kadın var ille donasyon ya da evlatlık istemeyen. Ki kendi kocası da evlatlık. Neyse daha detay vermim izleyin derim.
Evet vip denilen canim..Murat bey benimlede konuşurken çok gerekli değil gibi konuştu..Ama açıkçası bende sonucun böyle geleceğini hiç tahmin etmiyordum demek gelebiliyormuş.. Hatta o donörün artık havuz dışında kalacağını soylediler...O yüzden işte güvenli tarafta kalmak adına iyi olabilir..Benim donasyonda 2 transferim vopnegatif olduğu için istiyor onları, senin inşallah ilk seferden tutsun. Bu recombine test dediğin vip donör için istenen testlerden mi? Onu eşim sormuş gerek yok demiş ama demek ki sağlıksız da gelebiliyor, biz de yaptıralım onu
Araştırayım izleniyor mu başka yerden Bu arada sen ikili üçlü testler yaptırdın mı yaptıracak mısınNetflix ne canım başka izleyemez miyiz
Ah canım yapıcak olduktan sonra neler neler var da. Hepsi de gerekli mi acaba?Ilk denemede gerek yok dediler, işte insan ilk denemede olsun isteyince korkuyor..Guvenmekten başka çare yok, çokta abartmamak lazım sanirim:)
Yaptırmadım canım yaptırmayacağım detaylı usg yaptıracağım vakti gelince. Zaten ense kalınlığı iyi dedi dr burun kemiği de var dedi bende yaptırmak istemedimAraştırayım izleniyor mu başka yerden Bu arada sen ikili üçlü testler yaptırdın mı yaptıracak mısın
Sanada çok geçmiş olsun canım. Senide merak ettim ay doktor gibi olduk yaevet canım oldu histeroskopi sonucu iyi dedi doktor ama sekresyon azda olsa vardı içinde
murat beye atım sonucumu bazen ağır adezyonlu hastalarda amelyat sonrası rahim duvarı bezler salgılıyormuş bu sekresyonu dedi
endometrit yoksa ve sekresyon çok değilse sorun yok dedi
ve rahim içini beyendi
polip alındıysa sorun yok
hayırlı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Merhaba canım bende bugün gyno life da transferimi oldum dua edin
Amin canım çok sağolhayırlı olsun. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?