- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Merhabalar,
Ben 46 yaşındayım.41 yaşında 2.evliliğimi yaptım.İlk evliliğimden bir oğlum oldu.2.eşimin çocuğu yok diye başladık çocuk işine.1 miyom ameliyatı,arkasından 5 doğal hamilelik ve düşükler.en son 2016 nisan ayında 1 donasyon ve düşük,hemen arkasından östrojen duyarlılığı %100 ve progsteron duyarlılığı %80 olan meme kanseri teşhisi kondu.Bu işlerle uğraşırken en ufak bir değişimi sakın gözden kaçırmayın.Sol göğsümün üst tarafında minicik pembe sivilce gibi bişey sonradaan sinek ısırığı gibi altındaa sert bir kabarcık oluşturdu.Neyse göğüs alındı,sadece radyoterapi aldım,maddi manevi çok hasar gördüm.şimdi onkolog pek istemiyor çocuk olayına girmemi ama son bir defa daha deneyeceğim.Ben de British düşünüyorum.Sibel Hanım ve Murat beyle görüştüm..Ama maliyetler anormal yüksek..Ben şöyle düşünüyorum.Aynı yerde düşünen birkaç kişi birleşip toplu indirim mi istesek,bunun faydası olur mu acaba..Şimdi ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum.Buradan da iyi bi dr bulmak istiyorum..Benim durumum Onkolog,tüp bebekçi vedahiliye kontrolünde olacak bakalım
Çok ama çok geçmiş olsunYine de annelik duygusu tatmışsınız bence bu da güzel birşey.2.çocuğu kardeş içinmi eşiniz içinmi istiyorsunuz? Zorlu bir süreç geçirmişsiniz çünkü risk olucaksa dikkat edin
Keşke böyle bir indirim yapsalar ,ben henüz fiyat görüşmedim öncelikli doktorla görüştürüceklermiş.Ne fiyat verdiler size?Ama sizin yumurta donasyonu değilmi
yumurta donasyonu 5500 euro ve artılar..Oğlum ilk evliliğimden.2. evliliğimde çocuk yok o yüzden risk alacağım.Benim düşüncem donasyon türü ne olursa olsun,üç beş kişi beraber hareket etsek fayda olur mu,daha önce deneyen oldu mu.Fikirlerinizi almak istedim.
Merhabalar,
Ben 46 yaşındayım.41 yaşında 2.evliliğimi yaptım.İlk evliliğimden bir oğlum oldu.2.eşimin çocuğu yok diye başladık çocuk işine.1 miyom ameliyatı,arkasından 5 doğal hamilelik ve düşükler.en son 2016 nisan ayında 1 donasyon ve düşük,hemen arkasından östrojen duyarlılığı %100 ve progsteron duyarlılığı %80 olan meme kanseri teşhisi kondu.Bu işlerle uğraşırken en ufak bir değişimi sakın gözden kaçırmayın.Sol göğsümün üst tarafında minicik pembe sivilce gibi bişey sonradaan sinek ısırığı gibi altındaa sert bir kabarcık oluşturdu.Neyse göğüs alındı,sadece radyoterapi aldım,maddi manevi çok hasar gördüm.şimdi onkolog pek istemiyor çocuk olayına girmemi ama son bir defa daha deneyeceğim.Ben de British düşünüyorum.Sibel Hanım ve Murat beyle görüştüm..Ama maliyetler anormal yüksek..Ben şöyle düşünüyorum.Aynı yerde düşünen birkaç kişi birleşip toplu indirim mi istesek,bunun faydası olur mu acaba..Şimdi ben İstanbulda Anadolu yakasında oturuyorum.Buradan da iyi bi dr bulmak istiyorum..Benim durumum Onkolog,tüp bebekçi vedahiliye kontrolünde olacak bakalım
Bende çok ihtimal vermiyorum.Menta çok çok geçmiş olsun..Oldukça zor bir süreç geçirmişsin, geçmiş olsun...Annelik çok kutsal ve harika bir duygu ama öncelik sen olmalısın canım..Mutlaka eşini mutlu etmen seninde anne olman temel hakkın ama çok çok dikkatli olmanı tavsiye ederim..Tıbben bile anne bebekten önce geliyor..Umarım her şey yolunda gider...
Pazarlık ve indirim konusu konuşulabilir ama yaparlar mı ki, aslında ben pek ihtimal vermiyorum
Super, ozaman başlayabileceksin anladığım...Hadi inşallah...Kesin karar verdin mi merkeze?histeroskopi en son cuma oldum adam cd üstünede yazdı son
her şey yolunda biraz sekresyona takılıyor rahim içi oda gider inşallah
murat beye sordum o sekresyonları rahim içi dedi adezyonu zor olan rahimlerde bir müdet oluyormuş endometrium duvarı salgılıyormuş savunmak için yani inşallah iyileştim
Cnm bende çok yeniyim araştıma aşamasındayım.Sormak lazım onu
İnşallah olur istediğin gibi cnm .Ben mayıs gibi düşünüyorum.Bakalım hayırlısı hepimiz için.Süreci yazalım hepbunu düşünen ve ciddi arkadaşlarla adım atmak isterim,ben Bu ay son kontrollerimi olduktan sonra sürece Murat beyle devam etmeyi düşünüyorum.Sibel Hanımla görüştükten sonra doktor beni aradı ve 45 dakika dinledi.Yaşımdan da dolayı kalp doktoru ve onkoloğumdan onay yazısı istedi..Son testlerimi yapıp kullandığım ilaçları(zoladex ve tamoksifen) bırakacağım ve sürece başlayacağım bakalım...
İnşallah olur istediğin gibi cnm .Ben mayıs gibi düşünüyorum.Bakalım hayırlısı hepimiz için.Süreci yazalım hep
Teşekkür ederim canım bu ayın 9 da randevu verdiler Doktor bakıcam bakalım ne diycek 2014 falan çapada kürtaj olmuştum ondan olmuş olsa 2015 falan historoskopi olmuştum onda gözükmezmiydi dokuz on,ay snr ist tüp bebekte transfer oldum belkide ozaman da vardı tutmadı hiç bilmiyorumCanım hemen moralini bozma, yapışıklığın derecesi çok önemli...Ciddi bir durum yoksa, inşallah yoktur, histereskopi ile bakarak açarlar..Sonrasın da da genellikle 1 veya 2 aylık hormon tedavisi uyguluyorlar, tekrar yapışıklık olmasın diye..Doktoruna gösterirsen o yönlendirir canım...
Çok geçmiş olsun cnm , denemelerden önce keşke doktorlar herşeye baksa.Sonuçta maddi manevi yıpranılıyorTeşekkür ederim canım bu ayın 9 da randevu verdiler Doktor bakıcam bakalım ne diycek 2014 falan çapada kürtaj olmuştum ondan olmuş olsa 2015 falan historoskopi olmuştum onda gözükmezmiydi dokuz on,ay snr ist tüp bebekte transfer oldum belkide ozaman da vardı tutmadı hiç bilmiyorum
Ben de sibel hanımla konuştum Murat bey de başlıyorum ama fiyat konusunda birşey yapacaklarını düşünmüyorum malesefbunu düşünen ve ciddi arkadaşlarla adım atmak isterim,ben Bu ay son kontrollerimi olduktan sonra sürece Murat beyle devam etmeyi düşünüyorum.Sibel Hanımla görüştükten sonra doktor beni aradı ve 45 dakika dinledi.Yaşımdan da dolayı kalp doktoru ve onkoloğumdan onay yazısı istedi..Son testlerimi yapıp kullandığım ilaçları(zoladex ve tamoksifen) bırakacağım ve sürece başlayacağım bakalım...
Menta çok çok geçmiş olsun..Oldukça zor bir süreç geçirmişsin, geçmiş olsun...Annelik çok kutsal ve harika bir duygu ama öncelik sen olmalısın canım..Mutlaka eşini mutlu etmen seninde anne olman temel hakkın ama çok çok dikkatli olmanı tavsiye ederim..Tıbben bile anne bebekten önce geliyor..Umarım her şey yolunda gider...
Pazarlık ve indirim konusu konuşulabilir ama yaparlar mı ki, aslında ben pek ihtimal vermiyorum
Ben de sibel hanımla konuştum Murat bey de başlıyorum ama fiyat konusunda birşey yapacaklarını düşünmüyorum malesef
Evet fiyat olarak yüksek gercekten ama inşallah hayırlı sonuclar alırız da tekrar denemeye gerek kalmazKeşke biraz daha insaflı olsalar.Her klinik ilk 5500 ü alma peşinde..Bir arkadaş prag'da yaptırmıştı sanırım.O parayı veriyorsun ama en azından tutmazsa 1 deneme hakkını da bedava veriyorlar..Bunların para konusunda hiç insafı yok doğrusu.Çünkü akın akın insan gidiyor
Canım yaa çok üzüldüm birkerede bitmiyo yani inşallah öyle değildir 2013 de çektirmiştim açıktı ozaman ama devlet hastanesinde çektirmiştim bu sefer özele gönderince Dr mecbur kaldım çektirmeyenakadar akılı bir iş yaptın ve önceden sorununu bildin yoksa bilmeden gitseydin olumsuz sonuç alırdın
histeroskopiyle bu iş çözülüyor
bak ben en zor hastayım ve en kötü yapışıklığı olanım
iyi doktor bu işi çözer
eğer yapışıklık damarlaşmışsa mesela ben gibi histeroskopi sayısı 3-5-5 çıka bilir
ama ince perde gibiyse bir aşamada çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?