Çok ama çok geçmiş olsun Yine de annelik duygusu tatmışsınız bence bu da güzel birşey.2.çocuğu kardeş içinmi eşiniz içinmi istiyorsunuz? Zorlu bir süreç geçirmişsiniz çünkü risk olucaksa dikkat edin
Keşke böyle bir indirim yapsalar ,ben henüz fiyat görüşmedim öncelikli doktorla görüştürüceklermiş.Ne fiyat verdiler size?Ama sizin yumurta donasyonu değilmi

yumurta donasyonu 5500 euro ve artılar..Oğlum ilk evliliğimden.2. evliliğimde çocuk yok o yüzden risk alacağım.Benim düşüncem donasyon türü ne olursa olsun,üç beş kişi beraber hareket etsek fayda olur mu,daha önce deneyen oldu mu.Fikirlerinizi almak istedim.

Cnm bende çok yeniyim araştıma aşamasındayım.Sormak lazım onu

Benim de merak ettiğim bişey var tedaviye hazırlık aşamasını İstanbul’da ki tüp bebek doktorumun mu yapması gerekiyor yoksa normal kadın doğum doktorunun mu. Ben iki doktorumdan da çok memnunum ama hangisi daha faydalı olur donasyon yaptıranlar daha iyi bilir :)

Menta çok çok geçmiş olsun..Oldukça zor bir süreç geçirmişsin, geçmiş olsun...Annelik çok kutsal ve harika bir duygu ama öncelik sen olmalısın canım..Mutlaka eşini mutlu etmen seninde anne olman temel hakkın ama çok çok dikkatli olmanı tavsiye ederim..Tıbben bile anne bebekten önce geliyor..Umarım her şey yolunda gider...

Pazarlık ve indirim konusu konuşulabilir ama yaparlar mı ki, aslında ben pek ihtimal vermiyorum

Bende çok ihtimal vermiyorum.

Super, ozaman başlayabileceksin anladığım...Hadi inşallah...Kesin karar verdin mi merkeze?

Cnm bende çok yeniyim araştıma aşamasındayım.Sormak lazım onu

bunu düşünen ve ciddi arkadaşlarla adım atmak isterim,ben Bu ay son kontrollerimi olduktan sonra sürece Murat beyle devam etmeyi düşünüyorum.Sibel Hanımla görüştükten sonra doktor beni aradı ve 45 dakika dinledi.Yaşımdan da dolayı kalp doktoru ve onkoloğumdan onay yazısı istedi..Son testlerimi yapıp kullandığım ilaçları(zoladex ve tamoksifen) bırakacağım ve sürece başlayacağım bakalım...

İnşallah olur istediğin gibi cnm .Ben mayıs gibi düşünüyorum.Bakalım hayırlısı hepimiz için.Süreci yazalım hep

İlk donasyonumu Murat Önal'da olmuştum.O da çok düzgün ve karekterli bir doktor.Burdaki doktor yönlendirmişti.2 5.GÜN EMBRİYO Transfer edildi.İstnbulda arkadaşı Aynur hanım hazırladı ve histeroskopi yaptı..Tüp bebekçi olursa daaha iyi oluyor hazırlayan kişi

Teşekkür ederim canım bu ayın 9 da randevu verdiler Doktor bakıcam bakalım ne diycek 2014 falan çapada kürtaj olmuştum ondan olmuş olsa 2015 falan historoskopi olmuştum onda gözükmezmiydi dokuz on,ay snr ist tüp bebekte transfer oldum belkide ozaman da vardı tutmadı hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun cnm , denemelerden önce keşke doktorlar herşeye baksa.Sonuçta maddi manevi yıpranılıyor

Ben de sibel hanımla konuştum Murat bey de başlıyorum ama fiyat konusunda birşey yapacaklarını düşünmüyorum malesef

mavisufi,güzel düşüncen ve kalbin için çok teşkkür ederim..Haklısın ama inan yaşanırken öyle olmuyor.Bu riski göze alıp bir kere daha denemek istiyorum ben..

Ben de sibel hanımla konuştum Murat bey de başlıyorum ama fiyat konusunda birşey yapacaklarını düşünmüyorum malesef

Keşke biraz daha insaflı olsalar.Her klinik ilk 5500 ü alma peşinde..Bir arkadaş prag'da yaptırmıştı sanırım.O parayı veriyorsun ama en azından tutmazsa 1 deneme hakkını da bedava veriyorlar..Bunların para konusunda hiç insafı yok doğrusu.Çünkü akın akın insan gidiyor

Evet fiyat olarak yüksek gercekten ama inşallah hayırlı sonuclar alırız da tekrar denemeye gerek kalmaz
Murat bey hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım şimdiye kadar inşallah bizim de öyle olur

Canım yaa çok üzüldüm birkerede bitmiyo yani inşallah öyle değildir 2013 de çektirmiştim açıktı ozaman ama devlet hastanesinde çektirmiştim bu sefer özele gönderince Dr mecbur kaldım çektirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…