büğün tam 4 haftalık hamilesin( 9+5 + 2 hafta) tebrikler. sımsıkı tutunsun annesine. darisi tüm isteyenlere.

Ne demek,burada birbirimize destek için varız..Hakikaten kendin olunca soğukkanlı olmak çok zor.

ben 11 nisana histeroskopi ye randevu aldım Hulusi Zeyneloğluna. Çok mutluyum.

neden histeroskopi yaptırıyorsun canım,rahim kalınlaşma sorunların mı var..Eğer daha önceden rahim filminde bir sıkıntı yoksa histeroskopiye gerek yok bence

ben 11 nisana histeroskopi ye randevu aldım Hulusi Zeyneloğluna. Çok mutluyum.
Çok yoğundur ben 3 kere denemiştim Hulusi Hocada :) Aslında Göğşen hocamı olsaydı oda çok iyidir birde daha ilgili ve yumuşak..Ona donasyon olduğunu bile söyleyebilirsin...

Kızlar Günaydın

Hepinize teşekkür ederim
Ben bugün yine test yaptım silik çıktı ve bugün 9. Günüm artık dayanamayıp kan verdim az önce 1-2 saate belli olur dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun Rabbim saglıkla hamılelıgını surdurmeyı ve kucagına almayı nasip etsin.Ne mutlu sana

neden histeroskopi yaptırıyorsun canım,rahim kalınlaşma sorunların mı var..Eğer daha önceden rahim filminde bir sıkıntı yoksa histeroskopiye gerek yok bence
rahim de polip vardı. 5 yıl önce alınmıştı. ultrasyonda, rahim filminde hiç birşey çıkmamıştı, ancak histeroskopide çıktı 3 tane . polip yeniden çıkabiliormuş. onun için kafamda soru işaretiyle gitmek istemiyorum. Hulusi bey yum. donas. olduğunu biliyor.

Hay maşallah Allah nazardan esirgesin .Darısı tüm isteyenlerin başına.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Kendim olmuş gibi sevindim.Allah nazar değdirmesin.Tatlım klinik hangisiydi?
British canm çok saol

büğün tam 4 haftalık hamilesin( 9+5 + 2 hafta) tebrikler. sımsıkı tutunsun annesine. darisi tüm isteyenlere.
Canım anladım transfer olduğunda bebiş zaten 2 haftalık oluyormuş.

Benim asıl kan günün pazartesiydi yani ben pazartesi 4 hafta 3 günlük gebe olmuş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…