Kanda güzel çıkar canım inşallah... Transfer edilen embriyo kalitelerin çok iyiydi, bence tutunma olduysa büyük ihtimal ikiside tutunmuştur , hayırlı uğurlu olsun :)Kızlar dualarınızla bunlar oldu
Allahım sevincimin haddi yok
İnşallah devam eder
Zaza kan versene bu gün 1-2 saate çıkar...10. günün dimi artık gönül rahatlığı kanda verebilirsin....Kızlar dualarınızla bunlar oldu
Allahım sevincimin haddi yok
İnşallah devam eder
Menta sıra sendeeeeee
Kızlar darısı başınıza inşallah pazartesi kanımda güzel çıkar
Serracım canım darısı başına kuzumZaza çok çok çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin bizede moral oldu Allah nazardan esirgesin.Maşallahh.
Mavim bugün 9 günümZaza kan versene bu gün 1-2 saate çıkar...10. günün dimi artık gönül rahatlığı kanda verebilirsin....
Menta canım dün akşam adet sancılarım oldu sabah 5 de migrenim tuttu adet öncesi oluyor bende artık iştede oturamadım hem ağrım vardıÇıkacak canım merak etme..Herşey çok güzel olacak..yaa bende neden en ufak bişey yok..Siz zy ile epey bir belirtiler anlatıyordunuz..Bu hcg kaçıncı günde vücuda geçiyor acaba
Ahh hemde 9. gün ne güzel....Ben bile yerimde duramıyorum, kendim olsam kesin koşa koşa acile gitmiştim Zazacım...Tekrar tebrikler kuzum , pazarteside değerini kutlarız :)Mavim bugün 9 günüm
Pazartesi vericem artık
Bazen karnıma bir ağrı giriyor mavim düşmez değilmi çok korkuyorumAhh hemde 9. gün ne güzel....Ben bile yerimde duramıyorum, kendim olsam kesin koşa koşa acile gitmiştim Zazacım...Tekrar tebrikler kuzum , pazarteside değerini kutlarız :)
Menta canım dün akşam adet sancılarım oldu sabah 5 de migrenim tuttu adet öncesi oluyor bende artık iştede oturamadım hem ağrım vardı
Testleri bir ucuz bir pahalı aldım yanıma ve eve
Negativ bekliyordum
Görünce klozete düşücektim-)))
Bazen karnıma bir ağrı giriyor mavim düşmez değilmi çok korkuyorum
Yok niye düşsün, ağrı oluyor, benimde dün vardı...Sadece allah korusun kanama olmasın..Ki geçen gün olan kanama büyük ihtimalle tutunma kanamasaydı...Hiç endişelenme kuzum..Sağlıklı bir embriyo tutunduysa zamk gibi yapışır ve onu oradan koparmak hiç de kolay değil...Bazen karnıma bir ağrı giriyor mavim düşmez değilmi çok korkuyorum
Evet bencede Zaza öyle çok ayakta kalma, sen yinede temkinli ol...Allah korusun,niye düşsün..Yerleşiyorlar bebekler,o kadar naz olacak artık,kolay gelmediler...Bol bol dinlen sakın yorma kendini
Menthacım senin de olacak canım ben canı gönülden inanıyorum :)
Mentacım inan bu işler biraz tuhaf yemin ederim dedim her halde adet olucam ardından rabbim sevinç verdiAllah korusun,niye düşsün..Yerleşiyorlar bebekler,o kadar naz olacak artık,kolay gelmediler...Bol bol dinlen sakın yorma kendini
Zazacimm cok sevindimm masallah:)) Darisi tum bekleyenlere. Hepimize saglikli hayirli evlatlar diliyorumMentacım inan bu işler biraz tuhaf yemin ederim dedim her halde adet olucam ardından rabbim sevinç verdi
İnşallah 2-3 güna seni kutluyacaz burda
Sağol manolyacım inan hala inanamıyorumZazacimm cok sevindimm masallah:)) Darisi tum bekleyenlere. Hepimize saglikli hayirli evlatlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?