Zaza çok çok çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin bizede moral oldu Allah nazardan esirgesin.Maşallahh.

Menta sıra sendeeeeee
Kızlar darısı başınıza inşallah pazartesi kanımda güzel çıkar

Çıkacak canım merak etme..Herşey çok güzel olacak..yaa bende neden en ufak bişey yok..Siz zy ile epey bir belirtiler anlatıyordunuz..Bu hcg kaçıncı günde vücuda geçiyor acaba

Çıkacak canım merak etme..Herşey çok güzel olacak..yaa bende neden en ufak bişey yok..Siz zy ile epey bir belirtiler anlatıyordunuz..Bu hcg kaçıncı günde vücuda geçiyor acaba
Menta canım dün akşam adet sancılarım oldu sabah 5 de migrenim tuttu adet öncesi oluyor bende artık iştede oturamadım hem ağrım vardı
Testleri bir ucuz bir pahalı aldım yanıma ve eve
Negativ bekliyordum
Görünce klozete düşücektim-)))

Mavim bugün 9 günüm
Pazartesi vericem artık
Ahh hemde 9. gün ne güzel....Ben bile yerimde duramıyorum, kendim olsam kesin koşa koşa acile gitmiştim Zazacım...Tekrar tebrikler kuzum , pazarteside değerini kutlarız :)

ayyy cansın sen yaaa...O kadar çok dua aldın ki rabbim tamamına erdirsin inşallah..Gün boyu karamsardım.Bu haberinle şakımaya başladım..Çok iyi geldi bu haber..Allahım sana şükürler olsun

Bazen karnıma bir ağrı giriyor mavim düşmez değilmi çok korkuyorum
Yok niye düşsün, ağrı oluyor, benimde dün vardı...Sadece allah korusun kanama olmasın..Ki geçen gün olan kanama büyük ihtimalle tutunma kanamasaydı...Hiç endişelenme kuzum..Sağlıklı bir embriyo tutunduysa zamk gibi yapışır ve onu oradan koparmak hiç de kolay değil...

Menthacım senin de olacak canım ben canı gönülden inanıyorum :)

Siz de böylemiydiniz bilmiyorum ama ben kafayı yemek üzereyim..Şimdi transfer gününü saymıyorduk değil mi,biz bu günleri sayarken..Aklımdan 50 tane test alıp günde 10 ar 10 ar yapmak geçiyor,psikopata bağladım...Yerimde duramıyorum..Olumsuz olacağı ile ilgili 100 tane bahanem var,olumlu olması adına 1 tane bişey bulamıyorum..Bazen senin mesajda yazdıklarını okuyup biraz rahatlıyorum,sonra tekrar başa sarıyorum

Allah korusun,niye düşsün..Yerleşiyorlar bebekler,o kadar naz olacak artık,kolay gelmediler...Bol bol dinlen sakın yorma kendini
Mentacım inan bu işler biraz tuhaf yemin ederim dedim her halde adet olucam ardından rabbim sevinç verdi
İnşallah 2-3 güna seni kutluyacaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…