Kızlar dün transfer sonrası 10 gündü yine bir kanamam oldu ama sonra olmadı
Bir 7 gün ve 10 gün oldu artık tutunmamı nemi bilemiyorum
Bugün transfer sonrası 11 günüm ve kan 143 çıktı
Allahım bir tek sağlıklı ilerlesin inşallah
Kızlar dua edin lütven

Tamamdır olmuş işte gözümüz aydın artık düşünmek yok 2 gün sonra tekrar kan ver 2-3 katı olacak

Mavim nasıl sence
İyimi

Ahh kuzum tebrikler, daha ne oldun süper süper, çok güzel..:))) Karamsarlık yok inşallah güzel olacak zazacım...

Bende hcg ile ilgili çok endişenmiştim hatırlıyorsan, sonra okuduğum yabancı makalelerde, transfer sonrası 12. gün -5 . gün transferinde- 210 unu geçiyorsa gebelik %80 (Geri kalan %20 ise genetik problemlerden yaşanan sorunlar) devam ediyor diyordu...Senin ki daha 11. gün: 145 ve 12. gün rahatlıkla 200 lü rakamları görecektir...Ayrıca bebişte genetik bir sorun olmadığını bildiğimiz için devam etme şansı bence çok daha fazla....

Ama şu kanamayı sevmiyorum neden oluyor...Artık bu tutunmada olamaz...İstersen 5-6 gün sonra bir kontrole git keseyi göremesen bile belki kanama alanı mı var ne var onu görürürsün...Murta Beyde bilsin,...İğneleri de arttırsan mı...

Mavim nasıl sence
İyimi
Zazacım bir kanama olduğu için bence çok ayakta kalma, mümkün olduğunca uzanarak oturmaya çalış, dinlen..Rahimde kanama alanı varsa zorlanmasın, kapansın..Uzanmak da sters kaynağı ama ama bak oldu, güzel bir değer çıktı, onu korumak için olacak o kadar artık....Dikkatli ol canım....

Kızlar tekrar merhaba kazen sağolsun engeli kaldırdı zazacım maşallah kızlar biliyorsunuz yeni berk angünde negatifimi almıştım moralim çok bozuktu ama sağolsun Z Zaza74 gönülüm bana moral oldu yarın görüşmeye britishe gidiyorum sibel hanım bekliyor muayene olucam Sizlere ilk izlenimlerimi paylaşırım arkadaşlar

Çok güzel haberlerle geldin Hoş geldinnn Minie :)

mavisufi nin verdiği tavsiyeleride denicem,herkesten Allah razı olsun. biraz vücudumu destekledikten sonra tekrardan denicem. doktor tavsiyeleriniz kimler olur önerebileceğiniz?
Bahçeci Güvenç Karlıkaya (Avrupa), yada Cem çelik (Anadolu)....Lenacım inşallah yaşının gençliği sana olumlu yansısın..Özellikle Cem Bey çok direk biridir..Gitsen sana her şeyi direk olarak söyler...Biraz üzer ama dürsüttür...

Çok çok sevindim Minie, tekrar şans vermene kendini toparlamana..Biz birbirine yakın tarihlerde 4 kişi bahçeciye başladık...Şu anda 3 ümüz olumlu, bir tek mentha belli değil...İnşallah onunda olur ve 4 te 4 oluruz..Bu bence bir klinikğin bahsettiği %70-75 olumlu sonuçları çok küçük bir rakamla bile olsa karşılıyor demek.. kliniğe zaza gibi bende çok güveniyorum..Ellerinden geleni iyi bir şekilde yapmaya çalıştıklarına inanıyorum... ...İnşallah senide anne yaparlar kuzum...

Evet canım aynen öyle bizdede oldumu bu iş kurban kesicem adadım inan okadar canımm

Tebrikler canim
Bu haberleri aldikca kendi adima umidim artiyor

Canım hoşgeldin alalhın izniyle gideyim görüşeyim bende ard arda bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…