Kizlar adetin 2.gunu yaptigim testler. Aptt:26 fsh:7.07 LH:6.54 e2:67 pregestron:0.40 amh:0.75 nasil degerlet. Amh ve pregestrin dusuk galiba anlamafim lutfen bilgisi olan varsa yazsin.sperm donasyonuda elimden gitmesi((

Kizlar adetin 2.gunu yaptigim testler. Aptt:26 fsh:7.07 LH:6.54 e2:67 pregestron:0.40 amh:0.75 nasil degerlet. Amh ve pregestrin dusuk galiba anlamafim lutfen bilgisi olan varsa yazsin.sperm donasyonuda elimden gitmesi((
duşük ama içini ferah tut.Benimkiler daha düşük.ve sprem donasyon yaptırıcam. %20 şans veriyolar.

duşük ama içini ferah tut.Benimkiler daha düşük.ve sprem donasyon yaptırıcam. %20 şans veriyolar.
Canim senin kac.sordum hemsireye kibristaki degerler normal dedi amh dusuk degilmi dedim biraz dusuk dedi.ama bi sorun degil dedi.nette bakiyorumda adet doneminde baktirdim ben bir hafta sonra baktirsam yumurtlama doneminde daha cok cikmazmi anlamadim.

Dogru zamanda baktırmışsın.regl nin 2. günü.
1.5 Altinda olam amh düşük bi değer demektir.
bi cok kaynakda 0.20 lere kadar gebeligin oldugu yaziyor.Ama dedigim gibi az ihtimal.benim amh 0.44. Bi cok merkez drek embriyo al dedi. ozaman sans %80 oluyo. Ben az ihtimal ile sansımı deniycem.olmazsa bi dahaki icin tandem yaptiricam.Yani kendi yum +donor yum.
Sansiniz cok fazla oldugunu düsünürsen yıkılırsın.
ama sahip oldugun yum ilede bebeginin olabilecegini unutma.
Garantiyi yapmak istiyosan tandem i yap.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar

Insallah tutunur canim. Hic donmus kalmamasini yadirgiyorum. Ama zy de oyle oldu donmus parası vermedi en azindan

AMH hormonu ne zaman verseniz fark etmez yumurta rezervini gösteriyor ister adet zamanı ister adet bitince

arkadaşlar bir şey soracağım şimdi donasyonda tutmayan arkadaşların rahimle ilgili birşey söyleniyor mu çünkü tüp bebekte de tutmuyor hatta genetikten sağlıklı gelse bile tutmayan kişileri
canım eşinin sperm sonucu nasıldı bende bunun olmasından korkuyorum sperm dna hasarı var başka da birşeyi yok bir doktor sperm dna hasarının iyileştirilmeyeceğini sadece vitamin verileceğini söyledi bir de canım embriyo kaliten nasıldı rakamsal olarak inşaallah tutunur Allahım nasip eder çok dua ediyorum

Merveecim transferin hayırlı olsun, korma ZY de tedirgin olmuştu ama oldu, inşallah senin de olacak ...

canım üstteki yazı seninle alakalı değil onu silmemiş nasıl oldu anlamadım

insallah bebeklerin sana tutunur.
tabiki donmuşun kalmaması moral bozucu.Bu 2. oldu bu durum.
transfer edilen ebriyoların rakamsal olarak degeri kaç.3bb vs gibi

arkadaşlar donasyonu tutmayıp daha sonra rahimle ilgili birşey söyleyenler oldu mu veya taşıyıcı annelik yaptıran şu yüzden soruyorum rahim veremi diye bir hastalık varmış onda ne kadar kaliteli olsa da tutmazmış baya bir tedirgin oldum benimde çok kaliteli embriyolarım oldu tutmadı

canım nolursun üzülme bak bana hem transfer etikleri superdi hem donmuşlar
super olanlar düştü
donmuşlarada ilave 500 eu verdim
keşke gebe kalsaydım ve ilerlerdi ve donmuşumda kalmasaydı
bu iş nasip kısmet işte

Şimdi ben burda bişey soracağım. ..
Embriyo niye orta kaliteli...
Sperm denmi??
Yoksa yumurta kalitesimi düşük...
Bu konuda sana ne dediler...
Şua güzel en azından orta kalite demişler onuda demişler. Süper süper diyip tutmuyor.
Yumurtadan ise sorun, iyisinimi kullanmıyorlar acaba...
Ama inşallah pozitifi göreceksin...

Gerçekk amh senin ne zaman aşağı yukarı mnepoza girecegini gösteriri ama o ay ne kadar yumurtan olacağını göstermez..Senin yaşın sanırım 32 (profilinde vardı), yaşına göre azalma olmuş ama daha var.. Yumurta kalitesin de ise amh dan çok yaş önemlidir..Ki senin yaşın daha genç...O yüzden amh ya çok takılma önemli olan kontrollerde, ultrasonda doktorun kaç yumurta saydığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…