- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Evet bence pruloton iyi zazatutunan embriyo 5 günde bile çıkar
ama 4 gün prolutonu iyiki yazdın bir doktorada soralım belki bizde yaptıralım
Neyin ismini tatlımkeşke ismini alsaydın ne olduğunu
duşük ama içini ferah tut.Benimkiler daha düşük.ve sprem donasyon yaptırıcam. %20 şans veriyolar.Kizlar adetin 2.gunu yaptigim testler. Aptt:26 fsh:7.07 LH:6.54 e2:67 pregestron:0.40 amh:0.75 nasil degerlet. Amh ve pregestrin dusuk galiba anlamafim lutfen bilgisi olan varsa yazsin.sperm donasyonuda elimden gitmesi((
Canim senin kac.sordum hemsireye kibristaki degerler normal dedi amh dusuk degilmi dedim biraz dusuk dedi.ama bi sorun degil dedi.nette bakiyorumda adet doneminde baktirdim ben bir hafta sonra baktirsam yumurtlama doneminde daha cok cikmazmi anlamadim.duşük ama içini ferah tut.Benimkiler daha düşük.ve sprem donasyon yaptırıcam. %20 şans veriyolar.
AŞının canımNeyin ismini tatlım
Canım aşının adını sordum ben gebelik aşısı dediler isminiAŞının canım
Dogru zamanda baktırmışsın.regl nin 2. günü.Canim senin kac.sordum hemsireye kibristaki degerler normal dedi amh dusuk degilmi dedim biraz dusuk dedi.ama bi sorun degil dedi.nette bakiyorumda adet doneminde baktirdim ben bir hafta sonra baktirsam yumurtlama doneminde daha cok cikmazmi anlamadim.
Insallah tutunur canim. Hic donmus kalmamasini yadirgiyorum. Ama zy de oyle oldu donmus parası vermedi en azindanİyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
AMH hormonu ne zaman verseniz fark etmez yumurta rezervini gösteriyor ister adet zamanı ister adet bitinceCanim senin kac.sordum hemsireye kibristaki degerler normal dedi amh dusuk degilmi dedim biraz dusuk dedi.ama bi sorun degil dedi.nette bakiyorumda adet doneminde baktirdim ben bir hafta sonra baktirsam yumurtlama doneminde daha cok cikmazmi anlamadim.
canım eşinin sperm sonucu nasıldı bende bunun olmasından korkuyorum sperm dna hasarı var başka da birşeyi yok bir doktor sperm dna hasarının iyileştirilmeyeceğini sadece vitamin verileceğini söyledi bir de canım embriyo kaliten nasıldı rakamsal olarak inşaallah tutunur Allahım nasip eder çok dua ediyorumİyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
Merveecim transferin hayırlı olsun, korma ZY de tedirgin olmuştu ama oldu, inşallah senin de olacak ...İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
canım üstteki yazı seninle alakalı değil onu silmemiş nasıl oldu anlamadımarkadaşlar bir şey soracağım şimdi donasyonda tutmayan arkadaşların rahimle ilgili birşey söyleniyor mu çünkü tüp bebekte de tutmuyor hatta genetikten sağlıklı gelse bile tutmayan kişileri
canım eşinin sperm sonucu nasıldı bende bunun olmasından korkuyorum sperm dna hasarı var başka da birşeyi yok bir doktor sperm dna hasarının iyileştirilmeyeceğini sadece vitamin verileceğini söyledi bir de canım embriyo kaliten nasıldı rakamsal olarak inşaallah tutunur Allahım nasip eder çok dua ediyorum
nolursun kuzum doktoruna giderken sora bilirmisin vallah gelirim bende yaptırırımCanım aşının adını sordum ben gebelik aşısı dediler ismini
insallah bebeklerin sana tutunur.İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
canım nolursun üzülme bak bana hem transfer etikleri superdi hem donmuşlarİyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar merkez kalan embriyoların cok iyi olmadığını oyüzden bigün daha takip etceklerini söylemişti. Az önce aradılar dondurulmuşum kalmamış hiç iniaşşah transfer edilenler tutunurlar
Kizlar adetin 2.gunu yaptigim testler. Aptt:26 fsh:7.07 LH:6.54 e2:67 pregestron:0.40 amh:0.75 nasil degerlet. Amh ve pregestrin dusuk galiba anlamafim lutfen bilgisi olan varsa yazsin.sperm donasyonuda elimden gitmesi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?