İşe yarıyor mu peki tatlım? Önerir misin?
VAlla tatlım farklı fikirler var rahim çizdirmek gibi düşün kimi işe yaramıyor diyor kimi tutunmaya destek diyor. BiZe Türkiye’deki kurumun bir vereceği para vardı aman almayalım o Zaman bunu yapalım dedik. Böyle olmasa yaptırırmıydım bilmiyorum

TSH tedaviden önce transfer önce hep 1 altı acaba hamilelikte birden fırlarmı yukarı

Bende clexanı günde 2 doz kullanıyorum sabah akşam vuruyorum. Etrafımdaki herkes bir vuruyor. Corasprin ise devam bu ikisinide doğumdan sonra da kullanacakmışım bilgin olsun tatlım
canım hangi dozdu klexanın
birde gebelik aşısı nasıl bir şey

hiç aklına kötü şey getirme zy embriyolar orta kaliteydi maşallah gebe benimkiler süperdi düştü
inşallah gebesin stresten uzak ol

Artemis gebelik aşısını kıbrıstamı yaptılar transfer le aynı günmü gebelik aşısını aczanedenmi aldırıyorlar
eczanede gebelik aşısı denilen bir ilaç yok olsaydı ben kendime uygulardım
bir tek transfer öncesi neupogen yapıyorlar rahim içi oda bir işe yaramıyor

TSH tedaviden önce transfer önce hep 1 altı acaba hamilelikte birden fırlarmı yukarı
Benimde hep 1 altı oluyor, sonra birden artıyor..Bu hamileliliğim de de arttı ama çok şükür çok fazla değil, 3.40 oldu ve hemen düşürdük...Hamile kaldığımda her zaman ilk iş tsh baktırıyorum...

eczanede gebelik aşısı denilen bir ilaç yok olsaydı ben kendime uygulardım
bir tek transfer öncesi neupogen yapıyorlar rahim içi oda bir işe yaramıyor
Ayrıca rahme yapılan neopegenin eğer gebelik olmazsa çokta iyi bir şey olmadığını düşünüyorum..Rahme zarar veriyor bence..Benim 3 transferimde de hep neopegen yapıldı, 4. transfer öncesi rahim kalınlaşması, atipisiz hiparplazi çıktı..Aman dikkat...

tutunan embriyo 5 günde bile çıkar
ama 4 gün prolutonu iyiki yazdın bir doktorada soralım belki bizde yaptıralım

mavicim bak bunu yaptırmadım acaba transferin kaçıncı günü baktırayım tsh ye
birde düşürmesini neyle yaptınız

bazı kadınlarda rahim içi fibroz dokuda oluşturmuş bu neupogen bence hiç iyi bir şey değil
bazen düşünüyorumki bu benim rahim içi yapışıklığıda bu ilaç yaptı

artemisi senin doktorun ankaradamı belki onamı gitsem çok detaycı tedavide

Mavisufi not aldim beb de tsh baktiracagim. Peki başka neye baktirdin ve 1 kere mi baktirdin yoksa arada düzenli baktiriyor musun.

4 günde vurulan su igne zararsizsa bana cok mantıklı geldi.

mavicim bak bunu yaptırmadım acaba transferin kaçıncı günü baktırayım tsh ye birde düşürmesini neyle yaptınız

Test gününden 1 hafta sonra baktır..eğer değişiklik olursa hemen bir endokrine git..tiroid ilacı veriyorlar, dozunu doktor ayarlıyor...eutrox kullanıyorum...

Artemissi sen bazi ilaçları dogumdan sonra da kullanilacagini yazmissin neler onlar. Belli bi haftadan sonra bitiyor saniyordum. Amanin neler neler öğreniyoruz. Ben hic tup bebek deneyemedim bilmiyoru. Normal tup bebekte de mi boyle ki

Hayırlı olsun canım..
Allah tamamına erdirsin...
İyi düşün iyi olsun...
İnşallah pozitifi göreceksin...

Zaza ben 1 sene akupunktura gitmistim. Doktorum 6 yil Çinde kalmis uzman bi kadindi. Bana cok güzel akupunktur yapti dalak bobrek karaciğer cok onemli dedi ve her yerime iğneler batirirdi. Anaaaam anam inim inim inlerdim. Sonra arkasindan belimle kalcalarimin birlestigi yere kupa yapardi bardakla yapiliyo ya hani. Rahime kan akisini sagliyor derdi.haftada 3 gitmek lazimdi ama ben malesef sehir disindan gittigim icin 1 gun gidebilirdim. Ona ragmen o sene yumurtalar oldu. Gereken kadar buyuyemedi ama oldu.yurt dusindan ilac getirtmistim balik yagi vs kullandim ama en cok akupunktura karacigerime dalagima ve bobregime güvendim :)) faydasi olur mu bilmem ama aklinda olsun istedim

canım hangi dozdu klexanın
birde gebelik aşısı nasıl bir şey
Tatlım 0.4 kullanıyorum sabah 1 akşam bir. Toplam 0.8 ml olmuş oluyor yani. Rahim kontrolü iÇin son gittiğim gün. İşlemler bitti Eve gidicem dedilerki bir aşı var gebelik aşısı tutunmayı destekliyor. Biz yaptırmanı öneririz falan filan. Bende çizik falan attırmamıştım aynı anlama geliyormuş aslında dediğim gibi kimi doktor gereksiz diyor bilemiyorum. İnce uzun bir kanül muayene masasında içeri sokuyorlar pıt diye yapıyorlar sonra bana foto verdiler işte bak diye. Rahminin içinde beyaz bir alan oluşmuştu. 30 dakika o şekilde yattım sonda kalktım Eve gittim. Faydası oldu mu olmadı mı bilemem

GENÇ YAşımda yaptırdım ancak 3 defa gide bildim bütün sinirlerim uyandı sinir olup buraktım

keşke ismini alsaydın ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…