Yok Türkiye’de yapıldı son rahim kontrolünde yapıldıArtemis gebelik aşısını kıbrıstamı yaptılar transfer le aynı günmü gebelik aşısını aczanedenmi aldırıyorlar
VAlla tatlım farklı fikirler var rahim çizdirmek gibi düşün kimi işe yaramıyor diyor kimi tutunmaya destek diyor. BiZe Türkiye’deki kurumun bir vereceği para vardı aman almayalım o Zaman bunu yapalım dedik. Böyle olmasa yaptırırmıydım bilmiyorumİşe yarıyor mu peki tatlım? Önerir misin?
TSH tedaviden önce transfer önce hep 1 altı acaba hamilelikte birden fırlarmı yukarıZaza gebe kaldığında hemen tiroid de baktır..Benim düşük olan gebeliğimde hamile kaldığım 5. haftasında tsh ım 26 ya çıkmıştı...Düşürdük değeri hemen ama bebek in 7. haftada kalbi durdu..
Progesteronu ben jel aldım canım..Sbah 1 , akşam 1 şeklinde hala devam ediyorum..
Evet tansiyonun gerçekten artıyor, ee bunun için için bir şey yapılabilir mi acaba? Normal durumdayken bir şey yok gebelik olunca falza..Gerçi gebelikte vücutta ki kan miktarı %50 oranında artar buna baklı nabızda artıyor ama daha ileri haftalarda, 7-8 . haftlar gibi...
Kalp, tansiyon vb. sorun bulunsunda önlem alınsın zazacım...
canım hangi dozdu klexanınBende clexanı günde 2 doz kullanıyorum sabah akşam vuruyorum. Etrafımdaki herkes bir vuruyor. Corasprin ise devam bu ikisinide doğumdan sonra da kullanacakmışım bilgin olsun tatlım
hiç aklına kötü şey getirme zy embriyolar orta kaliteydi maşallah gebe benimkiler süperdi düştüKızlar tramsferim oldu dün döndüm kıbrıstan. Bundan snra beklemek kaldı inşallah bebeklerimle birlikte dönmüşümdür. Dua edin hepimiz anne olalım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah. Embriyolar orta kaliteydi oyüzden biraz moral bpzukluğu oldu ama Allah bilir kaderimizde ne varsa yasıcaz.
eczanede gebelik aşısı denilen bir ilaç yok olsaydı ben kendime uygulardımArtemis gebelik aşısını kıbrıstamı yaptılar transfer le aynı günmü gebelik aşısını aczanedenmi aldırıyorlar
Benimde hep 1 altı oluyor, sonra birden artıyor..Bu hamileliliğim de de arttı ama çok şükür çok fazla değil, 3.40 oldu ve hemen düşürdük...Hamile kaldığımda her zaman ilk iş tsh baktırıyorum...TSH tedaviden önce transfer önce hep 1 altı acaba hamilelikte birden fırlarmı yukarı
Ayrıca rahme yapılan neopegenin eğer gebelik olmazsa çokta iyi bir şey olmadığını düşünüyorum..Rahme zarar veriyor bence..Benim 3 transferimde de hep neopegen yapıldı, 4. transfer öncesi rahim kalınlaşması, atipisiz hiparplazi çıktı..Aman dikkat...eczanede gebelik aşısı denilen bir ilaç yok olsaydı ben kendime uygulardım
bir tek transfer öncesi neupogen yapıyorlar rahim içi oda bir işe yaramıyor
tutunan embriyo 5 günde bile çıkarZ Zaza74 kuzum sen çok daha iyi bilirsin ama kızlar sizede soruyorum bir arkadaşım 8 gün önce firdevs hanımda donasyon yaptırdı 3 tane 5.gün embriyosu transfer edildi yarın tam 8. Günü kan vericek beta hcg çıkarmı bu arada 4 günde birde pruluton vuruluyor 4.gün önce vurulmuş en son ilk kan vericek sonra iğne yaptırıcak çıkarmı? Ben
Çıkar dedim ama kaç çıkarsa iyiye işaret scaba
mavicim bak bunu yaptırmadım acaba transferin kaçıncı günü baktırayım tsh yeBenimde hep 1 altı oluyor, sonra birden artıyor..Bu hamileliliğim de de arttı ama çok şükür çok fazla değil, 3.40 oldu ve hemen düşürdük...Hamile kaldığımda her zaman ilk iş tsh baktırıyorum...
bazı kadınlarda rahim içi fibroz dokuda oluşturmuş bu neupogen bence hiç iyi bir şey değilAyrıca rahme yapılan neopegenin eğer gebelik olmazsa çokta iyi bir şey olmadığını düşünüyorum..Rahme zarar veriyor bence..Benim 3 transferimde de hep neopegen yapıldı, 4. transfer öncesi rahim kalınlaşması, atipisiz hiparplazi çıktı..Aman dikkat...
mavicim bak bunu yaptırmadım acaba transferin kaçıncı günü baktırayım tsh ye birde düşürmesini neyle yaptınız
Kızlar tramsferim oldu dün döndüm kıbrıstan. Bundan snra beklemek kaldı inşallah bebeklerimle birlikte dönmüşümdür. Dua edin hepimiz anne olalım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah. Embriyolar orta kaliteydi oyüzden biraz moral bpzukluğu oldu ama Allah bilir kaderimizde ne varsa yasıcaz.
Tatlım 0.4 kullanıyorum sabah 1 akşam bir. Toplam 0.8 ml olmuş oluyor yani. Rahim kontrolü iÇin son gittiğim gün. İşlemler bitti Eve gidicem dedilerki bir aşı var gebelik aşısı tutunmayı destekliyor. Biz yaptırmanı öneririz falan filan. Bende çizik falan attırmamıştım aynı anlama geliyormuş aslında dediğim gibi kimi doktor gereksiz diyor bilemiyorum. İnce uzun bir kanül muayene masasında içeri sokuyorlar pıt diye yapıyorlar sonra bana foto verdiler işte bak diye. Rahminin içinde beyaz bir alan oluşmuştu. 30 dakika o şekilde yattım sonda kalktım Eve gittim. Faydası oldu mu olmadı mı bilememcanım hangi dozdu klexanın
birde gebelik aşısı nasıl bir şey
GENÇ YAşımda yaptırdım ancak 3 defa gide bildim bütün sinirlerim uyandı sinir olup buraktımZaza ben 1 sene akupunktura gitmistim. Doktorum 6 yil Çinde kalmis uzman bi kadindi. Bana cok güzel akupunktur yapti dalak bobrek karaciğer cok onemli dedi ve her yerime iğneler batirirdi. Anaaaam anam inim inim inlerdim. Sonra arkasindan belimle kalcalarimin birlestigi yere kupa yapardi bardakla yapiliyo ya hani. Rahime kan akisini sagliyor derdi.haftada 3 gitmek lazimdi ama ben malesef sehir disindan gittigim icin 1 gun gidebilirdim. Ona ragmen o sene yumurtalar oldu. Gereken kadar buyuyemedi ama oldu.yurt dusindan ilac getirtmistim balik yagi vs kullandim ama en cok akupunktura karacigerime dalagima ve bobregime güvendim :)) faydasi olur mu bilmem ama aklinda olsun istedim
keşke ismini alsaydın ne olduğunuTatlım 0.4 kullanıyorum sabah 1 akşam bir. Toplam 0.8 ml olmuş oluyor yani. Rahim kontrolü iÇin son gittiğim gün. İşlemler bitti Eve gidicem dedilerki bir aşı var gebelik aşısı tutunmayı destekliyor. Biz yaptırmanı öneririz falan filan. Bende çizik falan attırmamıştım aynı anlama geliyormuş aslında dediğim gibi kimi doktor gereksiz diyor bilemiyorum. İnce uzun bir kanül muayene masasında içeri sokuyorlar pıt diye yapıyorlar sonra bana foto verdiler işte bak diye. Rahminin içinde beyaz bir alan oluşmuştu. 30 dakika o şekilde yattım sonda kalktım Eve gittim. Faydası oldu mu olmadı mı bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?