olurmu ya hep aklımdasın şuan başlayacak olan sen testi bekleyen arkadaşım benimde olacak arkadaşım dualarımız sizinle hayırlı olsun tedavin sen başla gelişmeleri anlat biz sana tek tek dua ederiz ediyoruz da:)

doğal gebelik için malesef yeterli deil ama tüp için yeterli.

evet canım katılıyorum üstelik eşiminki %65 hareketsiz idi gene bu bayanın ki %40 dr kadın doğumcum normalde zaten yetmez imiş ancak tüpte yeterli dedi yani sorun bende olmasaymış bile yinede hamile olmazmışım problem bu sefrede eşimde olacaktı

bu sonuçta morfoloji sorunlu zaten en önemli şey morfoloji spermde. 200 milyon olsada sperm morfoloji bozuksa zor yani. ama tıp ta %100 diye bir şey yok pat diye doğal yollada kalır hamile, yumurta ve sperm varsa:)

Cok tesekkür ederim arkadasim cvp icin. Ben sadece bilgi edinmek amaciyla sordum esim daha tedavi görecek ondan sonra ne olur bilemem, bizde ona göre bir yol izliycez. Ben sadece icimdeki meraki gidermek icin sordum. Tesekkürler.

yaa ne bileyim kimseden ses çıkmayınca aman sanki kimin umrundasın dedim yazdıgımada pişman oldum gibi oldu sagol canım inşallah hamile kalırımda sevinirim bu gün ilk igneye başlıcam dün doktordaydık herşey iyi dedi yumurta varmış 9 tane filan gördü inşallah herşey yolunda gider herşey iyi olsada allahın ol demesi gerek önce ..

Burayi okuyan herkes ister adsiz ister adli eminim sen tedaviye basladigii yazdigindan beri takipteler.. Bende aynen,,,
Ama formaliteler ile degilde yurekten destekliyorlar emin ol....
Birde daha ilk bu derde dusen bu sayfalarda bilgi icin ileri geri giderken sadece bilgiye ihtiyac duyacaktir..

Bence enguzeli sürecini paylaş bilgilerin ile burada çoğal en güzeli bu... hayirlara vesile olsun tedavin... Küsmek yok.....:))))

sagol canım ya sorma bu dönemde adresif ve alıngan oluyoruz ele adet oldugum gün benimkinden çıkarıyorum acısını adam napsa dokunuyor sinir oluyorum herşeye galiba hormonlardan sonraki günler geçiyor sinirden stresden eser kalmıyor yok kız şaka yaptım ne kırılması herkezin derdi başından aşkın sanada hayırlı çocuklar nasip etsin teşekkürederim..

Eki Görüntüle 410711
bilen varsa yorumlarsa sevinirim..acil...

Sevgili medne,
Bu sonuclar ile tüp bebek okey ama doğal yol ile olmayabilir..
Birde imci methodu kullanan bir yerde yaptir.. Heryerde yok. Spermin en kaliteli ve sagliklisini buluyor bu mikroskop..
Gözle hareketli diye secilenlerin %75 i bu yöntem ile sagliksiz çikiyor..

Keçi boynuzu kürü spermlere iyi geliyor internetten arat saraçoğlunun kürü cok iyi..
Kolay gelsin

evet çok fazla ciddi bizim sayfamız ne küsmesi sadece belki ya başladınmı hadi hayırlı olsun demesini bekledim birilerinin ne bileyim benim için küçücük bir dua bana dünyaya deyer bizim birbirimiz için ettigimiz dua kendi başımıza ettigimiz duadan daha hayırlı başkasına ne istersen melekler sana yani kendinede amin der yazarmış bizi bizden başkası anlamaz ..

canım hayırlı olsun tedavin.
kendi derdimizden seni ihmal ettiğim için özür. inşallah harılı olur ve bebişine kavuşursun.
sen nerede başladın..?
biraz tedavinden bahs edermisin..?

canım ben doguşta firdevs hanım doktorum sperm donesyon olacak önceden iki kez tüp denemem var ilkinde sperm bulundu çok az teseyle yumurtalar 2 tane döllendi onu koydular olmadı doktor spermlere bagladı çok kötüydü diye ama allah bilir artık ikincide sperm bulunmadı yumurta boşa toplandi hepsi çöpe umutlarda havaya parayla beraber eşim için çok çabaladık bu yıl içide mikrotese oldu uzun tedavi sonrası sperm bulunmadı artık bizde buna karar verdik yaşım geçicek bu seferde allahım böyle versin artık inşallah anneligi yaşıyayım eşimde böyle babalık yaşasın napalım kısmet çok sagol sende inşallah hamilesindir canım..

hayırlı olsun canım. ne zaman transferin inşallah..? senin yaşın kaç..? firdevs hanımdanda buradaki arkadaşlar çok memnun. umarım sende memnun kalırsın ve bebişerine kavuşursun..

hayırlı olsun canım. ne zaman transferin inşallah..? senin yaşın kaç..? firdevs hanımdanda buradaki arkadaşlar çok memnun. umarım sende memnun kalırsın ve bebişerine kavuşursun..

çok sagol canım yaşım 36 galiba yıl olarak baktınmı 37 internette hesap yaptırdınmı 36 yaşındasınız yazıyor aman bir yaş küçük büyük fark etmez kendini küçültüyorlar demesinler diye 37 diyorum herkeze hahhaahhh ..trasver belli degil yumurtalara baglı ama tahminen ayın 20 sine en geç galiba belki bi kaç gün sonrasına evet çok tatlı iyi kalpli birisine benziyor her konuda yardımcı oluyor allah hepoimizi iyilerle karşılaştırsın sonuç alacagımız yerlerde olsun ..

seninde yumurtalar toplanmış anlamıyorum bu doktorları ya, micro tese'den evvel yumurta neden toplanır boşuna kadına o cefa neden çektirilir operasyondan aldıkları parada cabası.
banada aynını yaptılar helal etmiyorum aldıkları o parayı.

canım beninki teseden sonra oldu aslında akşam eşime tese yapıldı çıkmadıgı halde ille senin yumurtaları sabah gel toplucaz dediler yumurtan çok kist yapar dediler 12 yumurta olmuştu ne bileyim bende sabah gittim eşim amaliyatlı oldugu içn gelmedi valla aglaya aglaya yattım ellerinin altına aldılar yumurtaları parayı önce yatırmıştık bize geri ödeme yapılmadı sonra söyledim biraz geriye vermeniz gerekmiyormu diye eee yumurta toplama oldu kaç sefer geldin muane oldun bilmemne aman zaten hem üzgün hem canım acıyordu bişey dicek halim yoktu yalan şimdi bazı yerlerde okuyorum sperm çıkmayınca yumurta tpolamada yapmıyorlarmış bunlar geriye para istemeyelim diye yapmışlardır ne bileyim bazen aklıma geliyor yumurtaları başkasındamı denediler diye bellimi olur ah inandım cahillik baş belası şimdiki aklım olsaydı toplatmazdım yumurtaları adetle atılıyormuş ..

hayır canım cahillik falan deil bizimki güveniyorsun, o üzüntüyle zaten sorgulamıyorsun onlarda bunu gayette iyi bildikleri için işlerine geliyor. daha sonra gittiğim merkezde bunu anlattığımda doktor dumur oldu bende sordum acaba kist yapar diyemi aldılar yumurtaları hayır dedi kist yapsa bileki çok çok az bir ihtimaldir tedavisi basittir sizin sonuçta sizin gereksiz yere narkoz almanız risktir. ayrıca yumurtalar adetle sorunsuz atar vucud dedi. bu işlemi malesef para alsınlar diye yapıyorlarmış bazıları. benim de aklıma gelmiyor deil yumurtaları imha ettilermi falan diye ama bu düşünceyi atıyorum kafamdan olmaz olmaması gerek bu büyük riski alacaklarını sanmam milyon dolarlık bir kurumun kapatılması doktorların ruhsatının iptali demektir bu. yanii kısacası alabildiğince sağıyorlar bizi... ayrıca bu dediğim merkezde istanbulun büyük tüp bebek merkezlerinden biriydi...

aynen ellerine geçtik bi kere inek gibi sagmadan bırakmıyorlar banada yapanlar antalya ıvf işleri para ticarete dönüşmüş zaten ya kist yapar dediler öyle degilmiş sırf para için haram olsun canım başkasında kullansalarda nerden haberimiz olacakki o merkezden çıktım çıkış o çıkış bidaha yüzlerini gören kim tabi şuda var aglayanın malı başkasına yararmı amann allahlarından bulsunlar ben şimdi önümdekine bakıyorum inşallah bu sefer bebegime kavuşurum arkamdaki arkada kaldı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…