yaa ne bileyim kimseden ses çıkmayınca aman sanki kimin umrundasın dedim yazdıgımada pişman oldum gibi oldu sagol canım inşallah hamile kalırımda sevinirim bu gün ilk igneye başlıcam dün doktordaydık herşey iyi dedi yumurta varmış 9 tane filan gördü inşallah herşey yolunda gider herşey iyi olsada allahın ol demesi gerek önce ..
Selam Rowina siz Kıbrısta nerde kaldınız??
Ne kadar ödediniz bu işleme??
Selam Rowina siz Kıbrısta nerde kaldınız??
Ne kadar ödediniz bu işleme??
royal city de kaldık herşey dahil 4730€ ulaşım tedavi konaklama.... uçak hariç...
Royal cityi gittiğin klinikmi ayarladı???
evet klinik iki seçenek sundu temiz rahat bi yerdi biri golden di biride royal di...
canım yiyecek içecek dahilmi bu fiyata..? havaalanı otel transferi varmıydı..merak eden arkadaşlar için soruyorum:)
malum kıbrısta herşey çok pahalı..
canım yiyecek içecek dahilmi bu fiyata..? havaalanı otel transferi varmıydı..merak eden arkadaşlar için soruyorum:)
malum kıbrısta herşey çok pahalı..
Gerek yok Rowina İnternetten otellere bakıyoruz...Yiyecek kısımları mevcut...
İkinizede teşekkürler....
sen ne zaman karar verdin başlıyormusun...
prolaktin kısaca sana diyebileciğim süt hormonu hipofiz bezlerinden salgılanan bir hormondur süt bezlerinin süt salgısını düzenler bende yüksek çıktı meme muayenesi oldum akıntı gelmedi hani memeden sıvı geliyormu diye bişey çıkmadı gebelikten öncede bu hormon östrojen ve progesteron hormonlarına bağlı memede bi büyüme yapıyor kullandığımız ilaçlar estofem ve crinone jel....
e2 bu da yumurtalıklarda rahimde ostrojen sağlıyor genelde adet kanamasını ve yumurtlamayı sağlayan bi hormondur bu nedense bende bir sorun yaratmadı bende fsh yarattı zaten ben zaten doğuştan menapoz olanlardandım yine söyleyeyim 17 yaşımda cyclo başlayarak adet denen kanamayı gördüm...genelde bu hormon bebek olmadığı zaman araştırılan bir hormondur yani anlayacağın bu hormon yumurtlamada rol alan hormondur 13 yıldır her adetten sonra bunları ölçmeye gititğim için...
kızlar ne var yok hanımlar sizlere küstüm tedaviye başlıyorum dedim hiç biriniz hayırlı olsun falan filan diye bitane yorum yapmadı ben herkeze dua etmekten bi hal oluyorum benmi fazla safım nedir neyse olsun ben gene ederim canınız sagolsun inşallah ben dahil bütün hepimiz anne olma dileklerimleee canlarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?