şimdi ben hipotiroidi hastasıyım zaten.. tiroid bezini uyaran da yine hipofiz. acaba prolaktinde de sorun varmıdır. yani doğum yaptıktan sonra ya sütüm gelmezse diye bu testi yaptırmam lazım dimi? doktor istemedi hiç ben de bilmiyordum ama 21 inde kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma...
bu ara aran nasıl bebişinle hala miğde bulantıların varmı bi sorsana rowina teyzesindede kuzen varmıymış:)...cnm okunmuyor çok silik yazılar
normal gözüküyor tüp bebek için ise yeterli sayıda gözüküyor hareketlilikte iyi nerdeyse eşiminkine yakın çıkmış
ben normal yolla istiyorum..normal e göre yetersiz mi tahlil.dr iyi dedi
valla benim dr bana demişti yetersiz diye normal yolla bu şekilde zor olur tüp için ise yeterli demişti sen normal istiyorsun peki varmı bebek
Rowinacigim maşallah harikasin bu kadar artması çoğul gebelik olabileceğini düşündürür..Allah taşıyabileceğiniz kadar bebek nasip Etsin inşallah...
Bu arada ördek bende anlayamadım bu iki taneyi tasiyamazsin lafını...yani eger bir sorun varsa Kıbrıs'ta doktorun kim bilmiyorum ama büyük bir hata yapıp sana birden cok embriyo tranfer etmiş..cunku fetal reduksiyon dedikleri olay cok riskli bir işlem.bir tanesini öldürürken digerlerininde düşmesine neden olabiliyor..kötü bir olay ama ders olması icin anlatıyorum,bir arkadasım tup bebekte 3 uz hamile kaldı.sonra tıbbi zorunluluktan dolayı bir tanesini almalıyız dediler.ankarada Cok iyi bir klinikte fetal reduksiyon yaptırdı.ama sonrasında kanaması durmadı ve diger ikiside maalesef düştüler.ustelik 3. Tup bebek denemesiydi.cok acı bir olay Allah kimsenin basına vermesin...yani eger tıbbi zorunluluk yoksa hicbir doktor bunu önermez.tabiki kararı verecek olan sizsiniz yine bizi ilgilendirmez.ama sen burada hep sansasyon yapacak seyler söylüyorsun buradaki o kadar hassas insanın hislerini hiçe sayıyorsun.insanlar bir tane icin ölüyor sen gercekten buldunda bunuyorsun diye düşünmeleri normal.böyle seyleri yazmazsan herkes rahat eder...
kızlar nerdesiniz bugün kasvet çökmüş buraya hamişler uyuyormusunuz bol bol hu kimse yokmu topik sesiz kalmış yarın ignelerime başlıcam beklenen adet geldi inşallah bu yılki son adetim olurrr..[/QUO
canım hayırlı olsun....dualarım seninle...
herkeze merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum umarım beni yadırgamazsınız.ben 33 yaşındayım Allah'a şükür 6 yaşında bir kızım var(doğal yoldan oldu) tam 2. çocuğu düşünelim dediğimiz anda menapoza girdim. tek yol donasyon dediler .kızım çok kardeş istiyor. ben bu durum karşısında bunalıma girdim o kadar kötü oldumki eşimde donasyonu düşünebiliriz dedi ben size burda doğal yoldan çocuğu olupta 2. yi donasyonla çocuk sahibi olan varmı varsa konuşmak isterim
evet hoş geldin niye yadırgama yapalım senin gibi burda bi arkadaşımız var hatta yeni doğum yaptı bi kızı oldu 33 yaşta iyi bence dene belki kızına erkek kardeş olur allah ne verdiyse artık
[teşekkür ederim rowına, dediğin arkadaş papatya 40 mı forumu okumaya çalışıyorum ama tam anlayamadım arkadaşın nıckı ne
Merhaba aysevi
Yazdıklarını okudum ben gunlerdır pc basında deıldım ve giremedim siteye..yazdıkların için tesekkür ederim eleştirilerin içinde..evet haklısın bencede buarada böle seyleri paylaşmamak gerekiyormus bende bu tip seyleri paylasmıcam zaten...ben suan zaten 2 bebekle yola devam edıyorum,ayın 15 inde dr.söleyecek durumları,eger cok meraklı olsam aldırmaya zaten hersey yolunda gıtsın dıye dua etmem...Ama neyse yanlıs anlayanlar anladı bende yoruldum bıdaha,bıdaha yazmaktan..
Sana ben yınede tesekkür ederim saol
sevgiler
kırılmışsın galiba ama burda kırılmanı gerektirecek bişey yok canım ne güzel sende şuan olan kimsenin arayıpta bulamadığı bişey bu mucize gibi ikizler çok güzel çok sevindim canım hayırlı olur inşallah herşey yolunda gitsin bir yatmada ikiside kucağında olsun olaya duygusal yaklaştığımız için böyle şeyler oluyor inşallah dr çok sağlıklı olduğunu söylerde doğurabileceğini söylerde rahat nefes alırsın kendine iyi bakMerhaba aysevi
Yazdıklarını okudum ben gunlerdır pc basında deıldım ve giremedim siteye..yazdıkların için tesekkür ederim eleştirilerin içinde..evet haklısın bencede buarada böle seyleri paylaşmamak gerekiyormus bende bu tip seyleri paylasmıcam zaten...ben suan zaten 2 bebekle yola devam edıyorum,ayın 15 inde dr.söleyecek durumları,eger cok meraklı olsam aldırmaya zaten hersey yolunda gıtsın dıye dua etmem...Ama neyse yanlıs anlayanlar anladı bende yoruldum bıdaha,bıdaha yazmaktan..
Sana ben yınede tesekkür ederim saol
sevgiler
Ordek34 cok sevindim. İkizler ne hos ya..
Allah devamina erdirsin.haberlerini ve sürecini paylas lütfen. Hangi ilaclari aliyorsun...nasil geciyor gibi...Sevgiyle kall
kırılmışsın galiba ama burda kırılmanı gerektirecek bişey yok canım ne güzel sende şuan olan kimsenin arayıpta bulamadığı bişey bu mucize gibi ikizler çok güzel çok sevindim canım hayırlı olur inşallah herşey yolunda gitsin bir yatmada ikiside kucağında olsun olaya duygusal yaklaştığımız için böyle şeyler oluyor inşallah dr çok sağlıklı olduğunu söylerde doğurabileceğini söylerde rahat nefes alırsın kendine iyi bak
ben corasprin,elevit,estroferm,estardem bant,dhea(dhea gebelik testınden sonra bırakıldı içmiyorum)birde malum iğnelerim..iğne yerlerinden mahvoldum valla..kalcam abse yaptı cerrahı mudahale gerek dendi yarılacakmıs yada antibiotik tedavı dendi..dr.sormak ıstedım ama ulasamadım 4 gün gecti üzerinden hastanede gördüler sasırdılar aa abse küçülmüş dediler..cerrahta geldi gerek yok voltaren kullan masaj yap dedi..tabıı kac gundur sağ kalcadan oldugum ıcın orada yer kalmadı artık...bacaktan vurdurdum ama bacak beter,bır daha vurdurmam..:)) butun bunların dısında ayın 15 inde kalp atısı için cagırdı dr.bakalım hersey yolundadır umarım ne diim..dediğim hep allah bakabılecegım,tasıyabılecegım kadar elı ayagaı duzgun akıl salıgı yerınde,organ sağlıgı yerınde hayırlı evlat nasip etsin..baska bır duam yok..
sen nasılsın,umarım senın hayatındada hersey yolundadır..
sevgiler
İğne bilgilerin çok makbule geçti çünku esim 2 ay boyunca haftada pregnly 3 defa ve menegon 2kere igne olacak.. Senin önerilerini uygulariz saf alkol ile masaj,,,
Hayatimda malesef bu aralar neredyş hicbirsey yolunda degil.. Ama tevekkül edip sabirla üstesinden gelmeye çalisiyorum..
Son kere kendi yumurtam ile deneyeçegğim hakan şatiroğlu ile.... Biliyorsun benim yumurtlama olsun degerler olsun rahim olsun sorun yok.. Sadece rezerv azliği var.. Hayirlisi...
Senin haberlerini heyecanla bekliyoruz.
bu ara aran nasıl bebişinle hala miğde bulantıların varmı bi sorsana rowina teyzesindede kuzen varmıymış:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?