valla iyiyim işte dr aradım oda ankarada olduğunu söyledi salı geç dönecekmiş inşallah çarşamba gidecez 16 sında yani hayırlısı geç olsun güç olmasın şimdilik bi sorunum yok canım...

hadi bakalım senin bıdılığa güveniyorum canım:)))))))))))

sevgili efsune demek kendi yumilerinle son kez deniyeceksin.BU kaçıncı denemen olcak?Eşindeki sorun neydi?Benim eşimin morfolojisi düşük çıkıyor ama ben eşime bunun sorun olduğunu anlatamıyorum.

Bu 5deneme olacak... Esimde %1 saglikli sperm var. Hakan bey gecmiste tup bebek tedavilerinde spermin ihmal edildigini basari icin ilk once sperm tedavisi yapacak duruma gore bakcizz

canımcımlar,

30.03.2012 folikasid başladım
07.04.2012 cypro prognova başladım
02.05.2012 adet oldum
03.05.2012 estrofem başladım
11.05.2012 yani bugun rahim filmim çekildi (9 mm)
estrofem dozu arttırıldı
13.05.2012 kıbrıs yolcusuyum
14.05.2012 progestorana başlıyorum
17.05.2012 transferim var

çok ama çok heycanlıyım...arkadaşlar

canımcımlar,

30.03.2012 folikasid başladım
07.04.2012 cypro prognova başladım
02.05.2012 adet oldum
03.05.2012 estrofem başladım
11.05.2012 yani bugun rahim filmim çekildi (9 mm)
estrofem dozu arttırıldı
13.05.2012 kıbrıs yolcusuyum
14.05.2012 progestorana başlıyorum
17.05.2012 transferim var

çok ama çok heycanlıyım...arkadaşlar
işyerimden bugun itibari ile izne çıktım 12 gün..arkadaşlarım beni ağlayarak uğurladı....heyecan dolu dakikalardı ..
kalbim yerinden çıkacak gibi...sekiz seneden sonra bir ışık gördüm ve o ışığa koşuyorum..
Allah kimseyi karanlıkta bırakmasın...

Bu 5deneme olacak... Esimde %1 saglikli sperm var. Hakan bey gecmiste tup bebek tedavilerinde spermin ihmal edildigini basari icin ilk once sperm tedavisi yapacak duruma gore bakcizz

Hayırlı olsun diyelim.Benim eşimin de morfolojisi yüzde üç.Biz daha önce Ankarda bir klinige gitmiştik orada morfolojiye bakmıypruz dediler.Ancak morfolojiyşe ilgilenmyen ya da o anda bunla ilgili birşey söylemeyn doktor başka bir kuruma geçince morfolojinin önemli olduğunu söyledi ve mutlaka ımcı tekniğini uygulamalıyız dedi.

Sevgili uz

ben aynı durumdayım arkadaşım. 1 aylık oldu kızım şükür. Ne sormak istiyorsan sorabilirsin. Hergün bana benziyor mu diy ebakıyorum hergün e kadarbüyüdü güzel mi çirkin mi zeki mi vs diye kızı iyice inceliyorum. Ama tüm bebekler gibi dünya tatlısı verdiğin emekle korelasyonlu olarak sevgin her geçen gün artıyor.O kadar emekli bir iş ki ama yai ağlamadığı zaman bir sorun mu var diyorsun ağlamasını bile özlüyorsun gün içinde. Başka ne diyeyim hatta oğlumdan daha erken güldü bana çok şaşırdım neden b,lmiyorum işte sadece bu kadarcık ayırım yapıyorsun hani egon var ya kendi çocuğun daha erken gülmeli ya. Kimbilir daha zeki olacak ya da daha uyumlu ya da bilmiyorum inşallah böyle bei şaşaırtmaya devam eder. Doğal yoldan da olsaydı aynı şeyleri yaşayacaktım her bebek farklı derler ya. Bu kez daha rahatım ama kız da daha cadı :)

Efsuneciğim
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Şşaırtın beni Ankara nereden çıktı Hakan beyi tanımıyorum sadece ismni duymuştum. Umarım herşey dilediğin gibi olur hadi bakalım son kez asıl bir kndine ve bitkisellere. Sperm kürü olarak ben eşime 15 gün boyuca hergün balık yedirip 2 bardak havuç nar portakal suyu içirmiştim sayıda çok önemli artış olmuştu Bir de e bayda fertility aid diye bir ilaç var Bir de p ile başlayan TC de meşhur bir ilaç var sperm için o yine amazon veya e bay da daha ucuz Yalnız spermin düzelmesi için 6 ay gerekli diye biliyorum hadi yine de hayırlısı arkadaşım. Sen de gerilme Bu dönem herşey kötü geçiyor diye düşünme Bugün köpeğimle yürürken kocaman bir arı dalacaktı hayvana Her zamaki ağacından nasıl bir hışımla çektiysem şaşaırdı kızdı bana Düşündüm de bazen de bazı şeyler bizim üzüldüğümüz şeyler daha hayırlı işler için olabiliyor. Sana değil genelde herkes için söylüyorum bu son cümlemi. Tekrar tebrikler arkadaşım.

Günaydın kizlarrrrr

Efsunecigim yeni bir karar vermişsin inşallah bu sefer başarılı olursunuz.hakan bey dediğim gibi cok iyi bir doktor.icinde kalmasın dene. Benimde esimde sperm sorunu var biliyorsunuz ona l arginin içiriyorum ben sürekli olarak alıyor ve sayısı epeyi farketti.ama tabi morfoloji onemli o da pek değişmiyor.ama en azında sayı artınca otoamatik olarak normal sayısında artmiş oluyor.hayirli olsun Efsunecigim..

Ordekcigim ne inatçı kadınsin sen yaaaa bak dediğime geldin...ben iğnelere devam etme sorun olacak abse olacaksın ve agir antibiyotikler kullanmak zorunda kalacaksın demiştim,iste en sonunda cerrahi işleme kadar gelmissin ama cok sukurki küçülmüş.hamileyken cerrahi müdahele ne kadar zor biliyormusun??neyse cok şükür gecmis.ayrica ben sadece biraz sivri dilli oldugum icin hiçbirşeyi icimde tutamam ve gercektende yazdıklarından sanki bebeklerden birini aldırmayı düşündüğünü anladık.o yüzden tepki verdim ve sana olabilecek komplikasyonları anlattım.ama sen pek kimseleri dinleyen biri gibi görünmüyorsun.o yuzden sana kızdım.ama tabiki herseyini icinden ne geliyorsa yaz.bizde oyle yapıyoruz.bu yazdıklarımız herkes icin büyük bir bilgi kaynağı.lutfen alınıp küsüp yazmamazlik etmeyin.

Bu arada yosuncugum hic görünmüyorsun merak ettim seni.ara verme lutfen bende yazacak bişey bulamasam bile girip iki satır yazmaya çalışıyorum.yoksa hala gezmelerdemisin??

Son düzenleme:
2. yumi denemeyi savas beyde yaptirma konusunda karar veremiyorum. cok uzuldum. Kacinci denmede ortalama basari saglaniyor. Benim rahimde problem olmadigi halde yine de tutmadi.Bu denemede rahim filimi cektirerek gitmek istiyorum ki hersey daha net olsun. Temmuz ayinda gitmeyi dusunuyorum.2 adet donemi olunca gitme yeterli mi 3 mu ara versem bilmiyorum.Daha once anne olanlarin tecrubelerinden yararlanmak mutluklari ' uzuntuleri paylasmak icin burdayim.

tatlım allah yardımcın, yolun açık olsun inşallah bebişlerini alıp gelirsin rahim kalınlığın çok iyi, çok az bir zaman kaldı eminim çok heyecanlısın bende ilacımın bitip adet olmasını bekliyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin sevgiler canım:)

canım kaçıncı denemesi yok ilk denemede de oluyor 2. de de senden daha evvel rahim filmi istememeleri ne şaşırdım. rahim filmin yoksa rahimde sorun olmadığını ne biliyorsun onuda anlamadım. savaş bey iyi bir hekim burda ona gidip gebe olan var rowina, moonrose ilk denemede gebe kaldılar. ama 3 siklus beklenmesini istiyor doktorlar ama genede doktoruna sorman gerek. sevgiler...

sağol canım, beklemek çok zor olsada sabretmeliyiz...bu kadar dayandık dimi...Allah bütün isteyenlerin yardımcısı olsun..

allah yanında bütün dualar seninle alda gel bebişlerini stres yok rahat ol ki transfer kolay olsun şimdi yarın senin için büyük gün umut yolculuğu her zaman dediğim gibi kabuğuna sığamazsın güle güle git arkadaşım....

kediciğim seninde az zamanın kalmış ne güzel maşallah herkese bu sene annelik yakışacak bizlere kızlarrrr bizde inşallah seneye anneler gününü yaşarız....

papatya cevabın için teşekkürler inan bana buraya yazmaya ilk karar verdiğimde insanların'' kadına bak uğraşmadan etmeden 1 tane olmuş otursana oturduğun yerde'' diye düşünüceklerini sanmıştım hatta acaba dünyada böyle bir şeye kalkışan tek benmiyim acaba diye düşünüyordum ama seninle aynı durumdaymışız.kızını Allah bağışlasın sana okadar çok sormak istediğim şey varki ama şu anda bebektende vakit bulamazsın foruma katılmak için .inşallah ilerleyen gunlerde görüşürüz

papatyacım artık annesin yarını ben şimdiden kutlayayım dedim canım ANNELER GÜNÜNDE KUTLU OLSUN SENİN pek öyle günlere girmem ama anne dedin mi duracaksın anne zor bulunur anne olmakta kolay değilmiş bu kadar uğraşmak sırf anne olabilmek için umarım bu mutluluğu bizde yaşarız...

merhaba hoşgeldin
ilk denemen savaş beyde mi yaptın
negatif sonuç
ama bazen ilk denemede olmuyor ama savaş bey iyi bir dr eğer sorun dr kaynaklanıyorsa ne bileyim eksik bişeyler falanmı vardı
ben ilk denemede savaş beyde pozitif sonuçla karşılaştım
memnun kaldım tabi ilk denemede tutacak diyede bişey yok şans biraz ben allahın takdirine güveniyorum
dr elinden geleni yaptı bende dikkat ediyorum ama herzaman allaha dua ettim bilmiyorum onun mucizesi diyorum tabi daha kesedir kalp atışıdır bunlarda eksik ama bekliyorum işte...

teşekkür ederim canım...evet kabuğuma sığamıyorum...sanırım bu gece uyuyamıyaçağım...o kadar dutaf duygular içindeyimki anlatamam....bir yandan ağlıyor bir yandan gülüyorum...başımda ağğırmaya başladı bu yüzden....hamile kadınların duası kabul olurmuş canım..bizim için dua et...ne olur....

istre inanın ister inanmayın dua ya oturduğum zaman bu forumdaki arkadaşlar için dua ediyorum emin olunki çok istiyorum inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız pozitifleri sıraya dizersiniz inşallah o anı yaşamak daha güzel daha acayip duygular yaşıyorsunuz...çok sevindim ...kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…