Cizmeli kedi burda zeynep kamil , ve kibristan yollendirdikleri doktorlara gittim. Ultrasonda temiz normal raporu verdiler.Rahim filimi cektireyim mi diye sordugumda gerek yok dendi. ve ilk denemeyi gecen ay icin Savas bey le yaptik. 4 ad. transfer yapti. negatif.Bu sefer filimi onumuzdeki ay kendi istegimle anestezi ile cektirecegim esimin degerlerinde problem yok. Hersey normal. 1,5 yillik evlilik ve sok bir sonuc olarak fsh 17 cikti. 1 tup bebek denedik ama yumurta toplanamadi.2.ciye hemen kibrisi denedik.canım kaçıncı denemesi yok ilk denemede de oluyor 2. de de senden daha evvel rahim filmi istememeleri ne şaşırdım. rahim filmin yoksa rahimde sorun olmadığını ne biliyorsun onuda anlamadım. savaş bey iyi bir hekim burda ona gidip gebe olan var rowina, moonrose ilk denemede gebe kaldılar. ama 3 siklus beklenmesini istiyor doktorlar ama genede doktoruna sorman gerek. sevgiler...
istre inanın ister inanmayın dua ya oturduğum zaman bu forumdaki arkadaşlar için dua ediyorum emin olunki çok istiyorum inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız pozitifleri sıraya dizersiniz inşallah o anı yaşamak daha güzel daha acayip duygular yaşıyorsunuz...çok sevindim ...kendine iyi bak..
merhaba hoşgeldin
ilk denemen savaş beyde mi yaptın
negatif sonuç
ama bazen ilk denemede olmuyor ama savaş bey iyi bir dr eğer sorun dr kaynaklanıyorsa ne bileyim eksik bişeyler falanmı vardı
ben ilk denemede savaş beyde pozitif sonuçla karşılaştım
memnun kaldım tabi ilk denemede tutacak diyede bişey yok şans biraz ben allahın takdirine güveniyorum
dr elinden geleni yaptı bende dikkat ediyorum ama herzaman allaha dua ettim bilmiyorum onun mucizesi diyorum tabi daha kesedir kalp atışıdır bunlarda eksik ama bekliyorum işte...
evet senin adina cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. 23 nisan test gunumde negatf sonuc aldim.Tarnsferden once Savac bey e emriyolar ne durumda dedigimde iyi dedi. Ben mukemmel cok iyi demesini bekliyordum. O anda icime endise kapladi. Sanki hissetmistim .Negatif sonucu hemsireye bildirdigimde tekrar gel senin icin ne yapailacaksa yapalim dedi. Savas beyle goruseyim dedi. Hala donmedi.
Cizmeli kedi burda zeynep kamil , ve kibristan yollendirdikleri doktorlara gittim. Ultrasonda temiz normal raporu verdiler.Rahim filimi cektireyim mi diye sordugumda gerek yok dendi. ve ilk denemeyi gecen ay icin Savas bey le yaptik. 4 ad. transfer yapti. negatif.Bu sefer filimi onumuzdeki ay kendi istegimle anestezi ile cektirecegim esimin degerlerinde problem yok. Hersey normal. 1,5 yillik evlilik ve sok bir sonuc olarak fsh 17 cikti. 1 tup bebek denedik ama yumurta toplanamadi.2.ciye hemen kibrisi denedik.
hoşgeldin fbli, 3 başarısız denemen nerde oldu donasyonmuydu?Aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır takipteyim, ama şimdi üye olabildim. 3 başarısız denemeden sonra.....İnşallah hepinizin duaları kabul olsun ve anne olma mutluluğuna nail olun....
Yaşım 42 hatta 43 oldu. Bir oğlum var. Şimdi 2. kez anne olmak istiyorum ama maalesef... Burda benim durumumda ve yaşımda olan arkadaşları görmek beni umutlandırdı. Yumurta rezervimde azalma var ancak kalitede sorun yoktu... Yumurta az da olsa kaliteli embriyo oluyordu. Eşimin morfolojisi %3. Doktor tüpte önemli değil demişti. 9-10 ay kadar doğal yoldan denediK olmadı sonra tüp. 1. Negatif, 2.deneme pozitif ama 5.hafta sonunda düşükle sonlandı. 3.denemem 18 nisandı ama negatif......((( Doktorum 2.denemedeki düşükten sonra yumrta donasyonu ile sağlıklı gebelik olabileceğini söylemişti, ama benim zaten donmuş 5. gün embriyolarım vardı onlarla denemek istedim ama sonuç yine hazin.... Son iki transferim 5.gün embriyosu idi, 3 er adet 2 iyi kalite bir orta idi.... Kalite iyi ise neden olmuyor??????
Ben tiroid hastasıyım daha doğrusu tiroidim alındı 8 sene evvel... Ancak çok sıkı takib yaptırıyorum transfer öncesi endokronoloji doktorum doz ayarlaması yapıyor sonra transfer yapılıyordu. Bir de bu bağışıklık sistemi ile ilgili testler v.s var. Benden onlar neden istenmedi acaba???
Yaaaa neden bir çok şeyi biz düşünmek zorunda kalıyoruz??? Daha ilk tüp tedavime başlarken doktoruma dedim ki pgt yapın hayır gerek yok daha önceki çocuğunuz sağlıklı ailenizde de genetik sorun yok, zaten pgt %100 değil, bazen pgt yapılan transferde de negatif olabiliyor dedi.Bu arada doktorum HİT.... Kendi jinekoloğum önermişti. Yaaaa kafayı yiyeceğim arkadaşlar, son ki negatiften sonra.... Çünkü sebebin ne olduğunu bilmiyorum. Yumurta donasyonuna kendimi ikna ettim ama diyorum ki ya başka nedenle olmuyorsa o zaman donasyonda tutmaz... Acaba ne tür testler yaptırmalıyım,ben her türlü tetkiki yaptırayım eğer bi şey yoksa o zaman derim ki embriyo her nekadar kaliteli görünse de yine de yumiler yaşlı o yüzden diyeceğim... Sağolsun 2 kez aradım HİTin hemşiresini ben arayacağım sizi diyor ama hala dönen yok...
hoşgeldin fbli, 3 başarısız denemen nerde oldu donasyonmuydu?
sevgili fbli burada senin bu sorularına yanıt verecek daha tecrübeli arkadaşlar var senin yaşadığın şeyleri yaşayan, onlar gelince yazarlar. pek bilemiyecem ama sperm kaliteside önemli eşinizinde yaşı sizden büyük olduğunu varsayarak diyorum. her ne kadar erkek olsalarda onlarınkide yaş ile beraber kalite düşüyor. size çocuğunuz var rahim filmine gerek yok demeleride ilginç rahim filmi 2 sene süreli oluyor doktorların bazıları 2 sene den fazla zaman geçeni kabul etmiyor. doktorunuz hit imiş o ister zaten film. embriyolar 5. güne gitmişse kaliteli olmalılar. bağışıklık testleri felan kesinlikle yapılmalı bence. vucut bir şekilde imha ediyor olabilir. troid ilaçlarınızıda kullanıyorsanız sorun olmamalı zaten endroloğunuz söylemiştir. ayrıca ileri yaş sınız pgt yaş ile ilgili nedenler yüzünden yapılıyor embriyo az ise yapmazlar tabi hepsini kaybetme ve transfer iptal edilme riski var. zor bir durum allah kolaylık versin canım. sevgiler...
Günaydın kizlarrrrr
Efsunecigim yeni bir karar vermişsin inşallah bu sefer başarılı olursunuz.hakan bey dediğim gibi cok iyi bir doktor.icinde kalmasın dene. Benimde esimde sperm sorunu var biliyorsunuz ona l arginin içiriyorum ben sürekli olarak alıyor ve sayısı epeyi farketti.ama tabi morfoloji onemli o da pek değişmiyor.ama en azında sayı artınca otoamatik olarak normal sayısında artmiş oluyor.hayirli olsun Efsunecigim..
Ordekcigim ne inatçı kadınsin sen yaaaa bak dediğime geldin...ben iğnelere devam etme sorun olacak abse olacaksın ve agir antibiyotikler kullanmak zorunda kalacaksın demiştim,iste en sonunda cerrahi işleme kadar gelmissin ama cok sukurki küçülmüş.hamileyken cerrahi müdahele ne kadar zor biliyormusun??neyse cok şükür gecmis.ayrica ben sadece biraz sivri dilli oldugum icin hiçbirşeyi icimde tutamam ve gercektende yazdıklarından sanki bebeklerden birini aldırmayı düşündüğünü anladık.o yüzden tepki verdim ve sana olabilecek komplikasyonları anlattım.ama sen pek kimseleri dinleyen biri gibi görünmüyorsun.o yuzden sana kızdım.ama tabiki herseyini icinden ne geliyorsa yaz.bizde oyle yapıyoruz.bu yazdıklarımız herkes icin büyük bir bilgi kaynağı.lutfen alınıp küsüp yazmamazlik etmeyin.
Bu arada yosuncugum hic görünmüyorsun merak ettim seni.ara verme lutfen bende yazacak bişey bulamasam bile girip iki satır yazmaya çalışıyorum.yoksa hala gezmelerdemisin??
tatlım allah yardımcın, yolun açık olsun inşallah bebişlerini alıp gelirsin rahim kalınlığın çok iyi, çok az bir zaman kaldı eminim çok heyecanlısın bende ilacımın bitip adet olmasını bekliyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin sevgiler canım:)
İğne bilgilerin çok makbule geçti çünku esim 2 ay boyunca haftada pregnly 3 defa ve menegon 2kere igne olacak.. Senin önerilerini uygulariz saf alkol ile masaj,,,
Hayatimda malesef bu aralar neredyş hicbirsey yolunda degil.. Ama tevekkül edip sabirla üstesinden gelmeye çalisiyorum..
Son kere kendi yumurtam ile deneyeçegğim hakan şatiroğlu ile.... Biliyorsun benim yumurtlama olsun degerler olsun rahim olsun sorun yok.. Sadece rezerv azliği var.. Hayirlisi...
Senin haberlerini heyecanla bekliyoruz.
cnm sen kaç haftalık oldun? mide bulantıların nasıl?
Rowina şanlımıısn desem acaba :) 4 embryo konmus 1 taneye gebesin....tekrar tekrar hayırlı olsun vallahi...allah bakabılecegımız kadarını nasip etsin herbirimize insallahadı:rowina
tedavi:yumurta donasyonu
dr:savaş özyiğit
merkez:kıbrıs tüp bebek merkezi
hemşire:zeliha ve nigar hemşire
ücret:4500€ konaklama dahil ulaşımda toplam:4730€
transfer tarihi:18 nisan 2012
embriyo sayısı:4
transfer edilen embriyo:4
değer 12.gün:339
değer 14.gün:989
kese sayısı:........
kalp atışı:........
Hoşbulduk kedi, seni de takip ediyorum ve sonucunu merakla bekliyorum,umarım herşey gönlünce olur.... Donasyon değil, kendi yumurtalarımdı kaliteleri de iyi denmişti... Donasyon değildi ama Kıbrıs ta yaptırdım uygulamaları. Yaa kısaca bahsedeyim hikayemden; eşim birkaç sene evvel işten ayrıldığı zaman büyük bir iş kurmaya kalktı 2 arkadaşı ile ...Ama işin büyüklüğü beni ürküttü bir çok krediler v.s ben de anlaşmalı boşanalım çünkü yarın bigün sorun çıkabilir hayatımıza yansımasın dedim (ve aile dışında kimse bilmiyor bu durumu). Korktuğum gibi de oldu... Sonuçta resmi nikah yoksa tc de tüp uygulanmıyor... Bu arada eşimin de benim de 2. evlilikleri... Onun da çocuğu var benim de ancak yeni evlilikte de ortak bir paydamız olsun istedik. Zaten oğlum inanılmaz derecede kardeş istiyor. 3.denemem başarısız olunca bana 'anneciğim üzülmeye gerek yok olmuyorsa kimsesiz küçük bir bebek alırız bizi ailesi bilir benim de kardeşim olmuş olur diyor....O derece yani... Şimdi donasyon düşünüyorum ama kafamda bir sürü soru işareti... Eşim sana ait değilse ne yapayım diyor (bunu bana olan büyük sevgisinden söylediğini biliyorum)... Ama ben kendimi ikna ettim,sonuçta ben içimde büyüteceğim ve ben annelik yapacağım ona... Bazen de diyorum direkt embriyo donasyonu mu yaptırsam???? Ayrıca donasyonda seçim ne şekilde yapılıyor sunulan donör listesinde hangi bilgiler mevcut ? İnternetten merkezlerin bilgilerini araştırıyorum ama en güzel bilgiye sizden ulaşabilirim....
Allah yardımcın olsun,allah utandırmasın insallah hersey saglıklı ve tüm guzellikleri ile sizden yana olur..emeklerin bosuna cıkmaz...
kızlar pazartesi test günüm. bana dua edin lütfen. artık bu son olsun..
teşekkür ederim iyi dileklerin için, yaşadıkların için çok çok geçmiş olsun, ama aklıma takılan embriyolar kaliteliyse o zaman tutunamama sorunu var gibi, sana bağışıklık cd56 testi yapıldımı? donasyon zor bir karar embriyo biraz daha zor, benim embriyo olacak. bizde sperm olmadığı için embriyo istedim. benimki biraz karışık. sizin ve eşinizin çocuğu olduğu için yani anne ve baba duygusunu yaşadığınız için eşinizin öyle cevap vermesi aslında normal gibi. ama o an duygusal konuşuyorlar birinin mantığını kullanması gerekir:)
embriyoda da, yumurta/sperm gibi belirli şeyler açıklanıyor. sperm bankadan alınıyor kaş göz boy pos vs, yumurtada fresh kullanılıyor oda aynen boy kilo göz rengi ten rengi vs. sizin tipinize göre uyduruyorlar. spermi sen kendin katalogdan seçiyorsun eşine en yakın tip, yada istediğiniz tipte biri. yumurta vericisi hakkında fazla bilgi vermiyorlar sadece fiziksel bilgi veriliyor ama dr söylediği belirli testlerden geçmiş aile hikayesi bilinen genetik hastalığı olmayan kişiler imiş. tabi bizde güvenmek zorundayız:)
ha birde hit size ne dedi yumurta yüzündenmi dedi o çünkü dan dan söylüyor kalitesizse. yumurta donasyonu deneyin dedimi merek ettim.?
ayrıca topiğimizde papatya arkadaşımız sizin durumunuza yakın, ilk çocuğu doğal yollardan, şimdiki donasyon ve fark olmadığını söylüyorki bu bizim için şahane bir örnek:) sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?