öncelikle rica ederim canım. hit öyle demişse öyledir belkide, bir de şu var çoğu doktor bağışıklık testini yani cd56 yı düşük/tutunamama nedeni olarak görmüyor yani kesinliği olmayan bir şey o önce onu kabul etmek lazım. ama bunları sor bence tutunamaması yada düşük olması bu yüzden olabilirmi diye ama hit yumurta yaşlılığı demiş zaten o lafa bayılıyor hit:)iyice netleştirin bu düşük nedenini, sonra donasyonu konuşun canım. şöyle bir şey var misal, benden doktorum istemedi bu testi ne burdaki ne kıbrıstaki, genelde düşüklerden sonra istiyorlar, ve burdaki gebe arkadaşlardanda istenmedi bildiğim kadarıyla.

benim doktorum hit deil dünya'dan Berk bey, ayrıca beni anladığına da sevindim en azından 1 kişi hislerime ortak olmuş:)) donörün fiziksel özellikleri dışında bazı doktorlar eğitim durumunu nereli olduğunu söylüyorlarmış ben bunu sormadım gerek duymadım. benim için akıl ve fizik sağlığı yerinde olsun kafi, eğitim görmemiş olabilir herkes bu şansa erişemeyebilir bu kişilerin zeki olmadığına dair bir gösterge olmamalı.
bir aşamadan sonra bu bir nasip işidir diye bakıyorum allah tüm anne adaylarına gönüllerinden geçeni nasip etsin diyorum.

canım sağolasın.....ALLAH razı olsun....

herkese merhabalar kızlar cuma günü opum yapıldı 5 folükülden 3 olgun çıkmış 2si döllenmiş yarın bilgilendireceklermiş önceki tedavilerimizdede son güne teki kalıyor oda 1. kalite olmuyor dolayısıyla çok umudum yok....inanırmısınız kendi folüküllerimden bıktım artık belliki kalitesiz....

az önce eşimle abimden geldik ona anlattık gelişmeyi amannnnn hiç kafanıza takmayın donasyona başvurursunuz benim için bir çocuğun geniyle anne olunmaz ona emek veren büyüten helleki tıbbında böyle bir güzelliğide varken taşıyan annedir zeki olan her insanda böyle düşünür dedi eşimle açıkcası şok olduk yok canım vs felan desekte kafamızın bir kenarındada kaldı.....

size sormak istedim yaş sınırı varmı eşimde bende 31mize girdik hani böyle birşey olursada yaş sınırı yoksada birkaç yıl beklemek istiyoruz....

Papatyam selam,
Demek gülcemiz 1 aylik oldu. Yerim ben onun parmaklarini...

Proxeedi doktor vrdi eczanelerde var 138 tl bir aylik paket...
Hakan beyi esim buldu o istiyor son şansi denemeyi ama spermi düzeltme şansinida yakalamis olduk. Donasyon içinde iyi bu tedavi..ben dheaya basladim elevit aliyorum. Gelecek haftada sadece sebze ve meyve kuru yapacagim hayirlisi....
Seni forumda özlüyoruz. Anneler gününüde kutluyorum..

sevgili aysevi,
Hakan beyi eşim buldu,bu sefer umarim dediğin gibi şeytanin bacağini kirariz,,largini bahçeci ve almanyadaki doktor vermişti eşimin ayni dediğin gibi sayisinartmisti. Ama imci yoksa klinikte seçme işi allahlik...
2aydan iğnelerin etkisini anlariz.. Kampa girdik gibi. :)))

Sen nasilsin. Yosunu merak etmişsin aynen bende meraktayim..
Sevgiyle kal..

Picassocuğum hepimiz 1yumurta ve1spernden oluştuk. Olacaği varsa olacak. Çile bitmediyse zaten yola devam olacak.. Hakkina hayirlisi olsun..yas siniri belçikada 45 kibrista 47 yaşinda yaptiranda var beklemek dusunmek için yeterince zaman var ama emin olunca yola devam derim:)))

İyi geceler kızlar

Benim caavar tüm gün tepemde yani mememde İanamadım bu yaşta emzirebildiğime ve yine inanamazsıız ilk bebeğimden çok daha fazla süt geliyor Bu da yine pek çok şey gibi olayı beyinde bittiği sonucunu veriyor . Yalnız yine de kendime güvenim tam olmadığından mamaya da başladım çünkü ilk oğlum da aynı durumda iken sadece 100 gram almıştı ilk ay sonunda 1 kilo yerine. Neyse sonuçta hamileyken hep 9 da uyuduğumdan mı nedir bebek 9 da dalıyor Normalde yanında be olmayınca viyak viyak bağıran bebeğin 9 da düya ile ilişkisi kesiliyor ben de buraya oturdum size yazıyorum:)

İlk olarak Şelalaeciğim ben Berk de negatif alıp da Savaş bey de ya da başka merkezlerde negatif alan pozitif alan görmedim. Ben Berk i dene diyorum bu kez. Rahimde değildir sorun sanmam. Buyük ihtimalle donorde veya eşin sperm morfolojisi çok düşükse bununla ilgili olmalı bana sorarsan. Bir de tabii senin olayı benimsemenle ilgili.

Yok yok çekinme 'ben okuyorum siteyi devamli ama kimlikleri karıştırdığım için yazamıyorum sadece eskiler aklımda oğluşu dediği gibi ' yaşlı beyin' Ben de taaa en başta öyle düşünmüştüm ama sonra Roza bana süper destek oldu Hiçbir şey bir kadının anne olma isteğinin önünde durmamalı bu kaçıncı kez olursa olsun . Belki çok kötü durumda yetişecek çocuklar için engellenebilir maddi olarak demiyorum ama . Yani ben artık alıştım oğlandan bahsetmek de bana doğal geliyor zaten yabacı sitelerde böyle bir çekince de hiç yok dediğim gibi en altta özgeçmişlerini kısaca yazıyorlar her mesajın altında böylece uzun uzun soruşturmaya gerek kalmıyor da bu sitede öyle bir uygulama yok Yai hani hamileleik takvimi gibi bir format. Açık olmakta her zaman fayda var istiyorsan olur arkadaşım gizlemek de anlamszı Bana vayy bu yaşta iyi cesaret diyenlere de gülümseyerek dr umla konuştum seneye de 3. yü yapacağım diyorum şok oluyorlar eğlenceli oluyor. Böyle böyle kıracağız isteklerimizi dile getirmekten çekinmeyi. Neden ki bizim en doğal hakkımız isteklerimiz.

Rowinacığım Efsuneciğim

Sağolun canlarım inşallah seneye ben de sizinkileri kutlayacağım.

Sevgili fable :) fbli

uz da aynı durumda forumda oz büyücüsü desem daha kolay :)
Şimdi derim ki evet bizler daha öce doğum yapış kızlar olarak bazı testlerden yırtıyoruz. Bağııklığa gerek yok çünkü zaten vücut embriyoyu yabancı madde diye atmaz artık tanıdı taıştı onla Aşılısın yani. Trioid i takma kafana ben tedaviden 3 ay öcesie dek günde yarım levitron kullanan haşamito hastasıydım . Boşver haşamito hipotrioidi filan. Hatta tedaviuye gitmeden önce nodülüme biyopsi yaptı materyali az almış tekrar istedi gitmedim Yani fazla kendini dinleme ve sende bir şey olmadığına inannarak yürüyüşlere başla. Ben derim ki senin yumilerde sorun var bir de eşin morfolojisi de kötü biliyorsun. Sen git arkadaşım cillop gibi iki 24 -26 yaşlarında donorden tertemiz yumi ve sperm al. Vallahi de seviyorsun billahi de seviyorsun bağrına basıyorsun o gaz sancilarında kıvrım kıvrım kıvrandıkça senin de ağlayasın geliyor. Fark yok diyorum Hatta yaşın genç ise önce doasyonla al bebeğini sonra kendi yumilerile bir daha denersin. Testlerle boşuna kafanı da cebini de yorma arkadaşım nacizane fikrim bu .

Şimdi gideyim sevgiler hepinize

Sevgili arkadaşimiz aslinda mucize sensin ikinci bir mucizeyide hak ediyorsun...
O 8yillik karanlik dediğin sey aslinda bugünü aydinlik kilan.
9mm cok iyi daha bu günlerde üstelik.. Haberlerini bekliyor olacagiz. Allahtan hayırlısını diliyorum senin için..
Sevgiyle kal..

Son düzenleme:

Efsune eşinin sperm morfolojisi kaç sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Ben eşimin sperm morfolojisini kafam taktım baya.Benden zeten az yumurta çıkıyor e birde sağlıksı< spermle şansım hepten azalıyor.Gerçi burasaı yumurta naklı sayfası ama yinede sorayım dedim

kızlar pazartesi test günüm. bana dua edin lütfen. artık bu son olsun..

merhaba Benimdeolacak ;
Burdan bol sanslar diliyorum.Cok arkadas büyük heyecanlar icinde..insallah herkesin gönlüne göre verecektir.Bende senin gibi büyük bir gün diyorum pazartesi bneimde transferim olacak kismetse. insallah güzel süprizlerle karsilasiriz.
sevgiler cnm.Güzel seyler paylasmak dilegiyle.

Baslamissin tedaviye bol sanslar sanada canim; E-Mailine cevap yazacagim.Yurtdisindayim tam konsantre olup detayini yazamadim eve dönünce detayli yazacagim.Hereketli cook stresli ve orginazeli bir sürecten geciyoruz ,bizi neler beklyior bilmyioruz ,her sey kader-kismet isi diyorum cnm.
Ayrica mailde olumlu olumsuz bana gelen tüm meilleri istersen direk sana yollarim bilgin olur ve burada sitede paylasirsin,kendi yorumunla.Ben cok girmeiyorum cook sey yazamyiorum,yapi melesi galiba.icimde kendi dünyamda yasiyorum.Olumlu olumsuz kendim kendimle hesaplasiyorum hep.

Yarin pazartesi benim transferim var. Embriyonun 3. günü ve cok israr ettim 5.gün ambriyosu diye öyleyse carsamba gel tekrar transfer edeyim dedi .Yani iki transfer yapacak..Cook detaya girmiyorum cook incelemiyor cook sorgulamyiorum.Yüce rabbim zaten verecekse her sekil olyuor ,sartlar ne olursa olsun kismetle veriyor..ondan oluruna biraktim..gelsimleri burdan yazarim canim.Arada nete giriyorum bilgileri verecegim.
Belki arkadaslar merak eder nerede yaptigimi yazayim;
Cok uzun arastirma ve deneyimlerimden sonra ,büyük bir sorgulamadan sonra ,her seyi ölcerek bicerek ve klinik düzeyini,insanalrin yaklasimini ve basari oranini uzun deneyimden sonra sectim;
En önemlisi doktorumla birebir konsuarak ve güven alarak ,basladim.
Ülke: Yunanistan ,(www.ivf-embryo.gr)büyük bir klinik IMSI makinasi var ve gercekten hastanin her seyin iinceleyerek yapilan bir klinik.Simdiye kadar her seyiyle memnun kaldim.Cook güzel bir methodu var.Herkese farkli uyguluyor tedeviyi.Basarisi da cok yüksek.

Insallah benim güzel sonuclarimla,bu dediklerimi iki kat kanitlamis olacagim.Bir kac arkadas ile beraber basladik haftaya kadar sonuclar belli olur insallah.
Paylasacagim sizinle.
Sevgiyle kalin.saglicaklakalin.
Güzel paylasimlar dilerim.
Sevgili Efsune görüsmek üzere cnm.mail atacagim sana.bye
eksik hatali yazmis olabilirim ,hosgörünüze birkakiyorum.

Bebeginle ailenle güzel seyler paylasman dilegiyle; Evet meme vermek bebege muhtesem bir duygudur tarifsiz..Allahim daim etsin aile mutlulugunuzu cnm.Tüm yazilarina katiliyorum.Her seye deger evlat..
bebek kokusu ve ..meme emisi dünyalara bedel..
Tekrar emzirebilmek icin 10 yilimi daha verdim mikroalara son carem yumurta donationu ve cok memnunum.Bende senin gibi ikinci kez kismetse anneligi tadabilmek icin cook savastim.
Güzel paylasimlar dilerim.
sevgiylekalin.

efsunecim canım benim teşekkür ederim...uçağım saat 18.00 kalkıyor...az kaldı...leptopumu yanımda götürüyorum...ordanda yazıcam...Allahım hepimize hayırlı olanı nasip ettin inşallah..

allah hayırlısını nasip etsin.. sağlıkla olumlu sonuçlar nasip etsin... cyclo prognovayla birlikte mi estrofem alıyorsun ? ikisi de östrojen değil mi?

Merhaba,

Ben de savaş beye gittim ve ilk denememde hamile kaldım.. sonra rowina var o da savaş beyin hastası ve şuan hamile... ikimiz de yumurta donasyonu yaptrıdık..
Savaş bey dünyada bu işi yapan ilk hekim..
Kaç embiryo transfer edilmişti... 4 taneye kadar isteyebiliyorsun. şansın artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…