sevgili selale75 eğer ki maddi açıdan uygunsan ikinci donasyonun için farklı bir donör seç . zaten seçenekler sunulmuştur... ikinci denemede tutar gibi geliyor bana... bi de şu hamilelik aşısını mutlaka yaptır. embiryonun rahme daha iyi tutunmasını sağlıyor. ben yaptırmadım ama şansını artıyormuş...

Jadexcigim senden cevap gelmeyince meraklanmistim ama simdi transfere gidiyorsun cok sevindim.. Ve sen ilksin bu klinikte yaptiran bu forumdaki bakis açısini genişletecek ve çok katkisi olacak bir boyut,,

Mailleri özelden ilet ben arkadaşlar için rafine hale getiririm...
Sen bunca yilin emeğini alacaksin inaniyorum.. İmci zaten şansi çok yükseltiyor...en iyi projeler hep tailer-made olanlardir.. Sende bu konuda ikna olmuşsun sürecini çok meraktayiz lütfen paylaşbizlerle...

Senin için en güzelini ve hayırlısını diliyorum.. Dualarimiz seninle....
Ve ben enerinin gücüne çok inaniyorum...

cnm ben de hipotiroidi hastasıyım. tutup tutmaması ondan kaynaklanmıyor.. zaten tuttuktan sonra değerler tavan yapıyor dozla ayarlanıyor..

Aryaciğim eşimde sağlikli sperm %1,
Sayisi ise 5000000
Yani normal mikroskopla sadece 5000 sağlikli olarak kabul edilirken imci ile bu değer 1250 adet... Eğer bu konuda başari sağlanirsa az da olsa yumurta ve yumurtada sorun yoksa ihtimal artiyor...
Bu sayfa adlinda yumurta ve sperm donasyonu ile ilgili olsada asil amaç çocuğa ve kendimize yapilan icsel yolculuk ve her yol denenmelidir derim,,,,
Sevgiyle kal

Donasyon da donör bilgileri gizli tutuluyor ancak bize sunulan seçeneklerde şunlar oluyor:
boyu, kilosu, ten rengi, göz rengi, saç rengi, yaşı ve sosyal konumu ( öğrenci, çalışıyor..vs)
tabiki bu donörler senin kan grubun ve adet tarihine göre seçiliyor.

ooo süper.. maaşalah..7 hafta bittiyse kalp atışlarını duymuşsundur... kanamaları dert etme benim doktorum normal demişti.. vücut kabullenmeye çalışıyormış. onun içinmiş... daha sonra da olacaktır korkma demişti..

Rowina şanlımıısn desem acaba :) 4 embryo konmus 1 taneye gebesin....tekrar tekrar hayırlı olsun vallahi...allah bakabılecegımız kadarını nasip etsin herbirimize insallah

sevgiler

canım benim de öyle :) rowinayla aynı yerde yaptırdığımız için 4 tane konmuştu 1 taneye gebelik var..

sanırım 60 yaşa kadar yapıyorlar yaş ne kadar ileriyse tutma şansı azalıyor tabi ama yine de takdiri ilahi...
ben de yaptırdım 34 yaşındayım..

allah olumlu sonuçlarla dönmeni nasip etsin...

evet 4 transfer yapilmisti. 2 ay sonra yine gidecegim.37 yasindayim ins sansim azalmadan sizinler gibi bende mutlu olurum.

selam,ben 42 yaşımda 3yıllık evliyim 3kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedim olmadı.şimdi yumurta donasyonu düşünüyorum fakat maddi açıdan uygun değiliz.yaşımda geçiyor.uygun olduğum zaman deneyeceğim 1kaç gündür burayı takip ediyorum yaşlar 30lu yaşlar acaba çokmu geç kaldım şansım nedir.Allah isteyen herkeze evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Sevgili papatya40 öncelikle yeniden anneliği tadabildiğin için seni tebrik ediyorum,evlatlarınla ve eşinle sağlıklı,mutlu uzun yıllar diliyorum.Tavsiyelerin için teşekkür ederim... Ben yeni üyeyim ama seni de diğer arkadaşları da bir süredir takip ediyorum; inanılmaz pozitif enerji veriyorsun. Yaa burası bir terapi odası gibi :) Herkes duygularını paylaşıyor, sormak istediğini soruyor, tecrübeler konuşuluyor.... inanılmaz bir terapi çünkü kader ortaklığı var. Herkesin sorunu benzediği için birbirimizi anlamakta güçlük çekmiyoruz kanısındayım. Ayrıca psikolojik destek....hangi yakınımızla konuşabiliyoruz bu konuyu? Hepiniz İyi ki Varsınız!!!

Teşekkür ederim canım bilgin için...

Arkadaşlar dünden beri evde değildim az önce geldim hemen bilgisayarımı açtım... Biraz geç oldu ama Tüm annelerin ve anne olacakların anneler gününü kutluyorum...

Umarım canım hepimizin hayalleri gerçek olsun....

Arkadaşlar donasyon ücretleri nedir? Tek donasyon(yumurta) ile embriyo donasyonu ücreti farklı mı? İndirim yapılıyor mu? Yumurtalar sanırım paylaştırılıyor,paylaştırmayan var mı? Yani geriye dondurulan embriyo kalıyormu eğer kalıyorsa başarısız olnduğunda bir sonraki transferde ne kadar ücret alınıyor??? Ne çok soru sordum :))))))) Cevaplar için teşekkür ederim.............

Kızlar günaydın kusura bakmayın kimsenin anneler gunünü kutlamak istemedim.bu güne gereksiz anlam yüklenmesinden nefret ediyorum.anne zaten kutsal birsey herkesin annesi dunyanın en guzel en ozel annesi..bunu tekrar gereksiz bir sekilde gözler önüne sermek ne kadar anlamsız.yillardir nefret ederim anneler gunünden,benim gibi anne olamayanları,annesini kaybedenleri,yavrusunu kaybeden anneleri,yavrusunu terör gibi saçma bir nedenden kaybeden anneleri nasıl unutup ta herkesin gözüne sokmak isterler...Facebook'ta dun bakıyorum...herkes annelerine duygularını yazmış,sanki anneleri Facebook'ta varmış gibi.banane senin annene Olan hislerinden,kimseyide ilgilendirmez.bende anneme ayni duyguları besliyorum.gidiyorum anneme sarılıp öpüyorum.sende oyle yap ne isin var facebookta...

Ilerde inşallah anne olursam asla bu gunü kutlamayacağım.sadece evimde çocuklarımla kutlarım ,o da toplumdaki havadan etkilenen cocuklarimin hatiri icin.zaten yavrularım olursa bana hergün anneler gunü..

Son düzenleme:

Gnydn,
Papatya 44ünde yaptirdi, ben 1 ay sonra43 olacagim, ve shanti 47sinde yaptirdi ,,
Anlayacagin dnsyn da yaş skalasi bayagi geniş..

Bence en büyük geç kalma insanin kendisine geç kalmasi.. Hiçbirseyi dert etme.. Eger insanin bilinçalti gerçekten isterse çocuğun önünde hiç engel yok...

Ben derimki biraz çocukluğunu düşün ve bilinçaltindaki cocuk çağrişımının ne olduğunu anlamaya çaliş.
Sevgiyle kal

selam kızlar.. cumartesi eve döndüm.. geriye dönük okuyamadım daha fırsat bulupta.. sanırım 45 sayfa falan var okumam gereken.. umarım çok çok güzel haberler vardır o sayfalarda. beni soracak olursanız evimi ve huzuru özlemişim.. ailevi problemler yüzünden çok çok gergin günler geçirdim diyebilirim kendi adıma.. çok yoruldum.. inşallah bundan sonra herşey düzgün gider. görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…