Hoşgeldiiinn Yosunn
Sei Aymoş merak edip sormuştu başka kimse değil Ben de merak ediyordum ama ist da olduğunu biliyordum ya içim rahattı:) Yosuncuğum senin adam seni yoruyor yaaaa ama işte gerisini sen daha iyi bilirsin Bilmiyorum nasıl baş edeceksin güçlü bir sevgi bağı varsa onarılıyor yoksa direk yazacaktım ama yazmayayım belki onarma şansı olur. Geçmiş olsun kötü günlerin .
kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?
slm hanımlar nasılsınız bu gün kontrolum vardı sabah 11 yumurtam oluşmuş 10 gm dedi doktor yarın yumurta baskılayıcı ek igneye başlanılıcak artık heralde yumurtanın boyuna göre çatlatma yapılır evelsigün iki gün üst üstte aşırı başım agrıdı parol agrı kesici kullandım iki tane doktor gereksiz ilaç kullanma filan dedi agrı kesicide dahil dedi bende dedim agrı kesici içtim evelsigün dedim başım çatlıcaktı dedim damarları büzüştürür hamilelik şansını azaltır filann dedi içim cız etti keşke patlasaydı kafam içmeseydim bilmiyordum pişman oldum ay bidaha patlasada kafam içmem benimde başım agrıdımı agrı kesici içmezsem geçmiyorki migrenmi var ne var bilmem aşırı agrımıştı doktor neyse artık bidaha içme dedi aysevi veya başka arkadaşlar tutmasında etkisi olurmu varmı böyle bişey hiç duydunuzmu off allahım şu pozitif sonucu alanlardan olurum inşallah..
Saol papatyacım.. aymoşuma da selam olsun :)) çok gerilmiş anlaşılan anneler gününden dolayı.. bende onla hemen hemen aynı fikirdeyim ama o kadar katı değilim nedense... annesini, cocugunu kaybedenler, annesinden uzakta olanlar, çeşitli sebeplerle görüşemeyenler, anne olamayanlar hep aklımdadır oldum olası.. daha böyle çocuk derdine düşmeden önce bile öyle düşünürdüm.. neyse kısaca senin ve buradaki tüm anne ve anne adaylarının gününü geçmişte olsa kutlarım.
Ah papatyam benim adam yoruyor normalde ama bu sefer kardeşim yüzünden pek bir gerildim aslında.. biz hiç anlaşamayız bu sefer gerilim en tepelerdeydi.. sana anlatamadım telefonda başlasam susamam diye:) yazsam harbiden iyi bir aksiyon filmi çıkardı şu 20 günden.. o kadar diyeyim yani..eşimede anlatamadım..iki arada bir derede kaldım anlayacağın.. neyse yeni bir sayfa açtığımı düşünüyorum artık.. inşallah herşey bitmiş, geçmiş, gitmiş olur..
kısaca özet geçseniz.. neler oldu neler bitti.. kim gitti kim geldi.. vaktim yok okumaya bugün ama merakta ediyorum..ev beni bekliyor.. bende iki ileri bir geri toparlamaya çalışıyorum..benim adam düzenlidir.. ama bu düzenli ise düzensizleri 20 günde bir evi nasıl bir hale getirirdi düşünmek bile istemiyorum.. hadi bana kolay gelsin :)
kızlar değerim 55,4 hem cok mutlu ve heyecanlıyım hemde korkuyorum. ilk defa böyle bir değer aldım. böyle düşük değer alıp gebeliği normal devam eden oldumu..?
evet 4 transfer yapilmisti. 2 ay sonra yine gidecegim.37 yasindayim ins sansim azalmadan sizinler gibi bende mutlu olurum.
olan olmuş almışsın ama afaki tüm konuşulanlar onun için şimdi kendini üzme ve bundan sonrajki adımlara konsantre ol derim..
yumurta sayısı çok iyi umarım içleride doldurur. sonra kim tutar seni...
moonrose
7 haftalık olmussan kalp atıslarınıda duymussundur dıye yazmıssın gerideki sayfalarda bana,ama yok canım daha degıl.15 mayısta randevum var..insallah duyabılırız ve mutlu doneriz evımıze...
sevgıler
slm hanımlar nasılsınız bu gün kontrolum vardı sabah 11 yumurtam oluşmuş 10 gm dedi doktor yarın yumurta baskılayıcı ek igneye başlanılıcak artık heralde yumurtanın boyuna göre çatlatma yapılır evelsigün iki gün üst üstte aşırı başım agrıdı parol agrı kesici kullandım iki tane doktor gereksiz ilaç kullanma filan dedi agrı kesicide dahil dedi bende dedim agrı kesici içtim evelsigün dedim başım çatlıcaktı dedim damarları büzüştürür hamilelik şansını azaltır filann dedi içim cız etti keşke patlasaydı kafam içmeseydim bilmiyordum pişman oldum ay bidaha patlasada kafam içmem benimde başım agrıdımı agrı kesici içmezsem geçmiyorki migrenmi var ne var bilmem aşırı agrımıştı doktor neyse artık bidaha içme dedi aysevi veya başka arkadaşlar tutmasında etkisi olurmu varmı böyle bişey hiç duydunuzmu off allahım şu pozitif sonucu alanlardan olurum inşallah..
Aymoşcuğum kızma bre yaaa. Biliyorsun hiçbirşeyin kıymetini bilmeyen bir milletiz Oğlum bile 8 yaşında ve poşetlerini bana taşıtmaya kalkıyor kucağımda bebek ve eşyaları varken Hala kendi yemeğini yiyemiyor giyinemiyor Bizim suçumuz ama bırak da bir gün anne diye bir kavram olduğunu anımsasın bu millet yoksa doğal hizmetçi olarak bakıyor anneye ben bile eve gidince yemek yapmıyorum anem yapıyor sana yük olur biraz da ben yapayım demiyorum boşver arkadaşım hatırlasınlar hatırlayalım kutlayalım. Evet çocukları sana en büyük hediye olur ama yine de el öpmeye sıraya girmeleri hiç fena olmazdı sanki :)
bebeklerim arkadaşım neden bu kadar moralini bozuyorsun canım yaaa bir tane paroldan bişey olmaz.ben 3 tüp denedim başım ağrıdığında parol bende içtim ama tabiki çok değil.yani hergün içme diye söylemiştir.saçmalama hatta ben bir tanesinde grip olmuştumda başka ilaçlarda kullanmıştım.bir taneden hiçbir şey olmazzzzzz takma kafanaaaaa.kafaya takmak bir tane parol içmekten daha çok zarar verir unutma...ha bu arada benim her tüp denemem pozitif oldu ama sonra düştü yani yumurta kalitesizliğinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?