- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Ne güzel bi heyecan de mi..:) allah bu heyacanını bebekle taçlandırsın..bu sefer benimkini de.isteyen tüm arkadaşlarımınkini de..sana tek eleştirim sigara..en azından bi iki hafta sıksan dişini tutunsa minikler..ben hamileyken sekiz tane içtim günde hala vicdan azabı yaşıyorum..oğlum koca adam oldu hala hasta olduğunda sigara içtim hamileyken ondan öksürüyr bu çocuk diye kendimi yiyorum..nolur içme..benim bırakmama sebep olan kitabı al oku..sigarayı bırakmanın kolay yolu ismi..yazarı allan car..Cok tesekkurler arakadaslar. Valla ananas yemedım bu sefer arada avokado yedım eslerınıze de yedırın muthıs sperm ıcın atlamayın. Bol du ıcıyorum. Alkalı diyet onerıyorlar. Et yemıyorum dondurulmus gıda tuketmıyorum. Gazlı ıcecekte yok alkol de yok. Lımonlu su sabahları ıyı dıyorlar. Valla olur ya bır mucıze hamıle kalırsam dıye bol bol kahve ıcıyorum hayatta en sevdıgım sey cunku vazgecemedım :) Sigarayı hıc sormayın sahlıkcı olarak yuz karasıyım bılıyorum. Bol su ve kayısı devam ok dir Bır de ben hemen ertesı gun ucacacgım ya ucaga bınerken zyrtec ıcerdım hep sakınlemek ıcın sımdı ıcemem degıl mı dusundum zor... o strese nasıl dayanacagım bakalım. Valla aklıma gelenı dusunmeden yazıyorum ımla hataları ve anlamsız cumleler ıcın ozur dılerım :)
ya okudum ne vıdeo lar seyrettım ... Cok ayıp cokk gervekten ben de kendımı sevmıyorum ama bırakmıyorum da illetiNe güzel bi heyecan de mi..:) allah bu heyacanını bebekle taçlandırsın..bu sefer benimkini de.isteyen tüm arkadaşlarımınkini de..sana tek eleştirim sigara..en azından bi iki hafta sıksan dişini tutunsa minikler..ben hamileyken sekiz tane içtim günde hala vicdan azabı yaşıyorum..oğlum koca adam oldu hala hasta olduğunda sigara içtim hamileyken ondan öksürüyr bu çocuk diye kendimi yiyorum..nolur içme..benim bırakmama sebep olan kitabı al oku..sigarayı bırakmanın kolay yolu ismi..yazarı allan car..
nasıl guzel nasıl samımı ınsanlardanız siz... Allah hepınızden razı olsun.Arkadaslar onu ye bu u ic inanin hepsi bo seyler bunlarla syrese girmeyin kafa rahat olacak sakin kalin dua edin tevekkul edin olacagi varsa oluyor eger olmucaksa balada yatsan kus sutude icsen olmuyor ben bunu anladim ilk transferde asiri pimpiriktim yemefigim kalmadi ensevdigim cayi bile icmedim sigarayi 3 ay oncesinden birakmistim 3 embriyo koyuldu 3 bile tutunmadi ama busefer cayimida kahvemide sigaramida ictim transfer oldum Allahim son sansim dedim ben elimden gelenin fazlasini yaptim gerisi sende dedim sen ol dersen olur dedim transferimi oldum cok uykusuzdum yolculuk yormustu uyumusum 3 saat hastanede sonra otele geldik yemek yedik yattim ilaclari hic aksatmadan saati saatine aldim 2 gun dinledim ve etrafin streside yoktu busefer kimseeye soylemrdik suan bile belirlu bikac kisi biliyor yani demem oki dua edin tevekkul edin rahat olun serumda almadim busefer Rabbim nasip etmiyecegin bideyin duasini ettirmez biz mucize anneleriz emek verdik Rabbimde karsiligini veriyor zamani gelince hepinize bol sans diliyorum Rabbom yar ve yardimciniz olsun Allahim zazama ve bu sitede annelik icin mucal e eden her kadina okdu cok sukur sevincini yasatsin Amin.
Allah razı olsun canımCanım tebrik ederim artarak devam etsin inşalalh
Çok saolun arkadaşlar beni aydınlattınız neden banada vermiyo diye üzülüyordum bu hafta 10 hafta olcak bu hafta bitince jeli bırak dediler puroluton depot 16 haftaya kadar kullan bırak dediler bni hazırlayan Dr hemşiresiyle vatsapdan konuşuyorum kesmedim irtibatımı muayene gidemiyorum ama çünkü kendi Dr bakmıyor gebelere uzmana yönlendiriyorlar üstelik muayene üçreti 600 tl çok pahalı bide kızlar sanki kalçamda yerinden ayrılcakmış gibi ağrıyor kasık ağrısı ve bel ağrısı arttı bu hafta sizce normaldir
Merhabalar rahim hazırlığı için bugün ben de ilaçlara başladım. Size birşey sormak istiyorum klinik bana iki farklı donör yumurtasından transfer önerdi şansı yükseltmek için hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Canım mavi'cim çok sevindim.Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
SaEuro düşmeye devam ediyor kızlar :)
Maşallah gozunuzaydinArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Girne tüp bebek merkeziMantıklı bence.
Hangi klinik canım
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün, darısı bizlerin başına olsunArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Maşallah Allahım onları size bağışlasın sağlıkla büyüsünler..darısıda bizlere olsun inşallahArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
yazdıklarını okudukca o kadar üzülüyorum ki.. acaba diyorum evlenerek karşımdaki kişiye haksızlık mı yapmış oluyorum. ya o da bu kadar kapatırsa kendını. yanlış anlama. sen de bilerek evlenmiştin. ama suan bebek çok istiyorsun.. tabiki istersin de.. içiim burkuluyor okudukca.Sperm hiç yok canım çok araştırdım tıpta bize çözüm şimdilik yok . Inşallah siz bebek sahibi olabilirsiniz. Evlenmeden önce bu kadar üzüleceğimi tahmin bile etmiyordum şimdi kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum eve kapandım resmen
Canim sağlıkla buyusunler anali babali buyusunler hayirli evlat olsunlar insallah. Hep yuzunu guldursun basinizi dik tutsunlar insallah. Çok sevindim.Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Mavisuficim, cok mutlu oldum yavrularina saglikli uzun ömürler,ailece güzel Zamanlar gecirmenizi diliyorum :)Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Ne güzel bir duygudur hiç yaşamadım ama hissedebiliyorum.Tebrik ederim.Allah yavrularınizi size bağışlasın , şanslarını bahtlarini açık etsin insallah...Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Tebriklerrr, çok sevindim ne güzel bi haber :))) Allah ım sizi hiç ayırmasın Allah analı babalı büyütsün, isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inş.Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Tabiiki hamilesinZazacım mucize oldu transferden sonra 7.gün test yaptırmıştım 0 çıkmıştı bugün test yaptım 11.gün ve 18.59 ne dersin acaba hamile miyim
22.gün transfer yapıldı ama dün tutmadı diye progestanı ampulu 6 saat geç yaptım birşey olmaz heraldeTabiiki hamilesin
inşallah güzel artar
kalp atışlarını duysan bu gebeliğin artık işler tamam
transferin adetin kaçıncı günü oldu söylermisin?
bu geç tutunmanın sıkıntısı nerden onu bilmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?