Benimki alınganlık değil. Düpedüz sahtekarlıkla suçlandım. Neyse bu sabah 14. Gün beta hcg yaptırdım sonuç 1922.85 çok şükür mutluyum allah herkese hayırlı haberler nasip etsin ama lütfen peşin hükümlü olmayın. İnsanlar neden hayırlı olsun demek yerine suçlar. Ben olsam inanmıyorsam yalanını çıkartmak için zaman beklerim bakalım belge numara bişey paylaşabilicekmi ? Günahımı aldılar neyse

Gözün aydın olsun inşallah kucağınada al bebişlerini
güzel sonuçlandı mücadelen
darısı bizlere

Herkese merhaba ben de yeni yeni donasyon düşünüyorum. Merkez olarak karar verdim gibi Firdevs Uğuz İçin birşey diyemem ancak çok soru sormaya başladığınız an üslupları değişiyor ya da ben öyle hissettim. Bahçeci de ilgileniyor ancak telefonun bir ucunda robot var sanki robotla konuşuyor gibisiniz.. Halil ibrahim tekin e gelince... onlar da acil bekleseniz bile size cevap verene kadar çatlatıyorlar.. o yüzden henüz düşünme aşamasındayım... fiyatlar da aşağı yukarı aynı zaten... 5000-5500 € diyorlar... Benim sizlere soracağım şu okuduğum kadarıyla ilk denemeler genel olarak başarısız olmuş ama bu adamlar yüzde 80 başarı oranınız var diyor.. benim e2 değerim genelde yüksek çıkıyor bu yüzden transfer öncesi bir iğne ile bunu baskılayabileceklerini söylediler ve aynı zamanda rahim fizyoterapisi ile de şansı artırabilceklerini anlattılar... Bunları yaşayan ya da tecrübesi olanlar var mı acaba

E2 benimde çoook yüksekti. Transferden 1 ay önce iğne vuruldum göbekten sonra da hap kullandım. Bir ay sonra bakıldı düşmüştü tedaviye başladık

özellikle ben transfere giderken dua etmiştin dimi.Öyle yazmıştım ; )
Ahh canım yalanını yesinler.

Ben buradaki yazıları okumaya başladığımdan beri herkese dua ettim. Bunu allah biliyor . Fakat siz gerçekten çok art niyetli bir insanmışsınız bana bu şekildeki tavrınıza anlam veremiyorum. Artık ne düşünürseniz düşünün umrum değil. Ben kendimi biliyorum. Rabbimde biliyor. beni tanımadan nasıl bu şekilde alaycı ve durup durup hala bana sataşan yazılar yazıyorsunuz. Sizin olumsuzluklarınızın sebebi ben değilim. Bana bu şekilde davranışınız kul hakkına giriyor haberiniz olsun.

Kul hakkı derken bilirmisin bilmiyorum hem benim hem hiç yüzünü dahi görmediğim ve konuşmadığım İrem dediğiniz kişinin hemde Firdevs hanımın . Burda yalan söylediğimi düşündüğün için.

özellikle ben transfere giderken dua etmiştin dimi.Öyle yazmıştım ; )
Ahh canım yalanını yesinler.

Kul hakkı derken bilirmisin bilmiyorum hem benim hem hiç yüzünü dahi görmediğim ve konuşmadığım İrem dediğiniz kişinin hemde Firdevs hanımın . Burda yalan söylediğimi düşündüğün için.

E2 benimde çoook yüksekti. Transferden 1 ay önce iğne vuruldum göbekten sonra da hap kullandım. Bir ay sonra bakıldı düşmüştü tedaviye başladık
Ben de bir iğne kullanarak başlayacağım muhtemelen... ve sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... tedavinizi nerede oldunuz acaba

Canim bosver ben artık pek ilgilenmiyorum. Herkesin akli fikri var. Herkes zirt diye okumasin az geri gidip okusun arastirsin. Son sayfaya bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim yazmayip forumu bi incelesin. Bebislerini uzme sakin. Onlar da büyüdü. Abd de 24 haftalik bir bebegin kendi haklari varmis. Dusun artik o kadar birey olmuş senin bebisler. Burada takip ettigim birkac kisi kaldi tanidik. Elimden geldigince ben de yardim etmeye calisiyorum ama hic okumadan reklamcilara kananlar da kendisi bilir.

Evet ilk günden son güne kadar hep Firdevs hanımla konuştum ve hemşire semra hanımla onun dışında kimseyle muhatap olmadım. İremide görmedim çünkü benim muhatabım hem Firdevs hamımdı ben netten bulup aramadım o merkeZi. O yüzden muhatap olmadım . İvf olduğum hastaneden bana Firdevs hanımın halil ibrahim tekinin ve murat beyin cep lerini verdiler ve onlarla konuştum. Kimseden hiç bşr çıkarım yokkkkkkkkkk

Canım sana canını sıkma demiştim Rabbim herkesin kalbini görüyo belki arkadaşta iyi niyetlidir bebişleri düşün

Bence gerçekten sizin bir tedaviye ihtiyacınız var. Güven sorununuz var çünkü. Benimle değil kafanızda yarattığınız kişiye sataştıkça sataşıyorsunuz. Ben allah nasip ettiği sürece burda kendi yaşadıklarımı paylaşıcam ister inanın ister inanmayın.

canım zelita'cım .haklısın.bende pek umursamıycam bu reklamcıları.
Sayfada güzel haberini bekledigim 2_3 arkadaş var.Onların da hayırlısıyla müjdesini duyayım girmiyeceğim artık düşün bizleri bile soğuttular.
Ne güzel bi bilgi böyle téşekkür ederim demek 24 hafta da birey sayılıyolar : )
Bu arada benim parkyatak markaları hakkında bilgim yoktu senin sayende bebeto yu duydum.ordan beğendim.Sana ve kuzulara kocaman muckkk : )

Bak arkadaş artık yeteri kadar paylaştın
45 yaşında miyom amelyatı olmuştun ve gebe kaldın çok iyi
bence bukadar yeter yazdıklarını okuyan okudu
Ama bu firdevs meselesiyle reklamcı olduğunu gösteriyorsun
Her halde iremle firdevsin yolları ayrıldığını izah etmek için eldin bura bunuda anladık
Eğer gerçekten gebeysen buna artık şübhem var,ne kendini nede burda sevdiğimiz ve eskiden paylaştığımız arkadaşları üz
Allah yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…