- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
Canımsın sen ♡Bak arkadaş artık yeteri kadar paylaştın
45 yaşında miyom amelyatı olmuştun ve gebe kaldın çok iyi
bence bukadar yeter yazdıklarını okuyan okudu
Ama bu firdevs meselesiyle reklamcı olduğunu gösteriyorsun
Her halde iremle firdevsin yolları ayrıldığını izah etmek için eldin bura bunuda anladık
Eğer gerçekten gebeysen buna artık şübhem var,ne kendini nede burda sevdiğimiz ve eskiden paylaştığımız arkadaşları üz
Allah yolunu açık etsin
bahçeci donör bulma konusunda birşey dedi mi? hemen bulamıyabiliyorlarmış galibaAmin kuzum inş kulaga bile o kadar güzel geliyor ki anlatamam ben Şu an sadece bahçeçiyle iletişime geçtim diğerleri hakkında bi fikrin Yok bakalım hayırlısı ama ben şunu merak ediyorum özellikle de sordum kaç embriyo yerleştirebiliyorsunuz diye benim için önemli çünkü ben 3 tane yerleştirilsin istiyorum hani kaçı tutarsa 1 tane az çünkü onlarda doktor karar veriyor diyo sizdede o şekildemiydi acaba
Bana söylenen embriyoları üçlü ve ikili olarak dondurdukları dondurulmuş olarak devam edecekseniz ikili veya üçlü olarak çözdürebiliyorsunuz... ama senkronizasyon yapacaksanız geri kalanları ikili üçlü dondurtabilirsiniz sanırım... yine de bu konuları iyide didikleyerek sormak gerektiğini düşünüyorum merkeZlere kendi kafalarına göre birşeyler yapıp sonra bizim prosedürümüZ bu diyerek çıkmasınlar işin içindenAmin kuzum inş kulaga bile o kadar güzel geliyor ki anlatamam ben Şu an sadece bahçeçiyle iletişime geçtim diğerleri hakkında bi fikrin Yok bakalım hayırlısı ama ben şunu merak ediyorum özellikle de sordum kaç embriyo yerleştirebiliyorsunuz diye benim için önemli çünkü ben 3 tane yerleştirilsin istiyorum hani kaçı tutarsa 1 tane az çünkü onlarda doktor karar veriyor diyo sizdede o şekildemiydi acaba
Daha onları konuşmadım ama bulurlar bence cnm çünkü bize seçenek sunuyorlarmış biz karar veriyormuşuzbahçeci donör bulma konusunda birşey dedi mi? hemen bulamıyabiliyorlarmış galiba
Çok da fazla seçenek sunmuyorlar sizin özelliklerinize yakın ve adeti sizinle denk gelen bi tane söylüyorlar. Yani bana öyle yaptılar. Bahçecide yaptırdım bende.Daha onları konuşmadım ama bulurlar bence cnm çünkü bize seçenek sunuyorlarmış biz karar veriyormuşuz
O zaman sitelerindeki donör seçimi yapabilirsiniz gibi bir uygulama koyarak gerçekten seçebiliyormuşuz gibi yapmalarının ne anlamı var. Ben aradığımda ırk seçimi din seçimi başarı oranlarını bile seçebilirsiniz dediler... hala bu süreci uzatır belki, o konuda birşey diyemem tabiÇok da fazla seçenek sunmuyorlar sizin özelliklerinize yakın ve adeti sizinle denk gelen bi tane söylüyorlar. Yani bana öyle yaptılar. Bahçecide yaptırdım bende.
Peki memnun kaldın mı cnm ilk denemenmiydiÇok da fazla seçenek sunmuyorlar sizin özelliklerinize yakın ve adeti sizinle denk gelen bi tane söylüyorlar. Yani bana öyle yaptılar. Bahçecide yaptırdım bende.
Bak arkadaş artık yeteri kadar paylaştın
45 yaşında miyom amelyatı olmuştun ve gebe kaldın çok iyi
bence bukadar yeter yazdıklarını okuyan okudu
Ama bu firdevs meselesiyle reklamcı olduğunu gösteriyorsun
Her halde iremle firdevsin yolları ayrıldığını izah etmek için eldin bura bunuda anladık
Eğer gerçekten gebeysen buna artık şübhem var,ne kendini nede burda sevdiğimiz ve eskiden paylaştığımız arkadaşları üz
Allah yolunu açık etsin
Evet çok.sıkı.denetime girmis kıbris aldigim bilgilere gore.yasal.olarakta sıkı takibe almıslar45 yas sonrası en az 2 ay kıbrıs saglık bakanlıgından izin gelmesi bekleniyormus. Sizin merkezleriniz ne kadsr surede ıznı aldılar? Bu surec epey uzun gıbı geldı bana...
Sıkı takibe alınmis derken neyi takibe almislar canım.Bi de 45 yaş için niye 2 aylık süre var 45 yaş altı için de var mı?Evet çok.sıkı.denetime girmis kıbris aldigim bilgilere gore.yasal.olarakta sıkı takibe almıslar
Seni sevmişler,özen göstermişler,45 yaşındasın ve miyom amelyatından sonra gebeliyi yakaladınBen kendimi üzmüyor çünkü kötü fikirli ve niyetli insanlarla işim yok. Madem ben yalancıyım hamile değilim neden bukadar süz üzülüp sinirleniyorsunuz? Yalanım eninde sonunda çıkıcak size kalırsa. Anlamadığım Mucize ekiple yaşadıklarınızamı? Yoksa benim burda tedavi görüp olumlu sonuç almamamı? Burda diğer merkezlerde 2. Denemede olumlu olanlar var onlarda hala oraya gidiyoruz diyen var onlar reklam yapmıyor? Dün siz bana bir gün önceki yazılarımı okuyup saldırana kadar Firdevs demedim. Okuyup okuyup hırsınızı benden alıyorsunuz? Demekki ben şanslıymışım allah ol demiş benimki tutmuş. Evet benimle ilk konıştuğumdan beri çok ilgilendi. Bizzat dokturumdan istediği tetkikleri hep kendi istedi,Donör bilgilerini de bana o gönderdi ben seçtim? İndirimde yaptı? Transfere gidene kadar yapılan tetkik ve ilaç ayarlamalarıyla günlük bilgilendirdik birbirimizi, histeroskopi ve rahim çiZilmesinide o istedi, Transfer günüde beni merkezde tekrar kalp dokturuna muayene ettirdi tekrar, transfer sonrasında serumda taktı, 12. Güne kadar hep mesajlaştık 11. Gecesi moral verdi yarın iyi olucak inan diye benimle merakla bekledi. Bunlarımı inkar ediyim. Demekki beni çok sevdi. Belkide beni hasta gibi değil abla gibi gördü? Benim ağlamalarıma dayanamadı benim için dua etti. Semra hemşirenin dua ettiği gibi. Transfer sırasında tarkan beyle ikisi bismillahir rahmanirrahimle başladılar. Ailecek okuduğumuz meryem sureleri binlerce dua sayesinde hamile kaldım. Artık bunun altında başka şeyler aramaktan vazgeçin
İlk denemem de tuttu çok şükür. Ben hem Murat beyden hemde oradaki tüm çalışanlardan çok memnun kaldım. Hala da iletişim halindeyiz ne zaman bi sorum olsa murat beye danışıyorum. Ama dediğim gibi bana bi tane söylediler size uygun adeti sizinle denk gelen bu diye. Sonradan biz dondurttuk embriyoları e2 çok yüksek olunca iptal etmedik donörü. Belki önceden donduracağımız belli olsa daha fazla seçenek olurdu onu bilemem.
Hmm anladım cnm darısı başımıza ama seçimi onlar yapıyor o zaman biZede onaylanması kalıyor zaten dönor seçtin diyelim aynı anda denk gelmeside zor benim bir ayım bir ayı tutmuyorİlk denemem de tuttu çok şükür. Ben hem Murat beyden hemde oradaki tüm çalışanlardan çok memnun kaldım. Hala da iletişim halindeyiz ne zaman bi sorum olsa murat beye danışıyorum. Ama dediğim gibi bana bi tane söylediler size uygun adeti sizinle denk gelen bu diye. Sonradan biz dondurttuk embriyoları e2 çok yüksek olunca iptal etmedik donörü. Belki önceden donduracağımız belli olsa daha fazla seçenek olurdu onu bilemem.
Üşenmedim okudum 30 mesaj yazmışın bu 2 günde hepsindede firdevs hanımın ismi geçiyorBen kendimi üzmüyor çünkü kötü fikirli ve niyetli insanlarla işim yok. Madem ben yalancıyım hamile değilim neden bukadar süz üzülüp sinirleniyorsunuz? Yalanım eninde sonunda çıkıcak size kalırsa. Anlamadığım Mucize ekiple yaşadıklarınızamı? Yoksa benim burda tedavi görüp olumlu sonuç almamamı? Burda diğer merkezlerde 2. Denemede olumlu olanlar var onlarda hala oraya gidiyoruz diyen var onlar reklam yapmıyor? Dün siz bana bir gün önceki yazılarımı okuyup saldırana kadar Firdevs demedim. Okuyup okuyup hırsınızı benden alıyorsunuz? Demekki ben şanslıymışım allah ol demiş benimki tutmuş. Evet benimle ilk konıştuğumdan beri çok ilgilendi. Bizzat dokturumdan istediği tetkikleri hep kendi istedi,Donör bilgilerini de bana o gönderdi ben seçtim? İndirimde yaptı? Transfere gidene kadar yapılan tetkik ve ilaç ayarlamalarıyla günlük bilgilendirdik birbirimizi, histeroskopi ve rahim çiZilmesinide o istedi, Transfer günüde beni merkezde tekrar kalp dokturuna muayene ettirdi tekrar, transfer sonrasında serumda taktı, 12. Güne kadar hep mesajlaştık 11. Gecesi moral verdi yarın iyi olucak inan diye benimle merakla bekledi. Bunlarımı inkar ediyim. Demekki beni çok sevdi. Belkide beni hasta gibi değil abla gibi gördü? Benim ağlamalarıma dayanamadı benim için dua etti. Semra hemşirenin dua ettiği gibi. Transfer sırasında tarkan beyle ikisi bismillahir rahmanirrahimle başladılar. Ailecek okuduğumuz meryem sureleri binlerce dua sayesinde hamile kaldım. Artık bunun altında başka şeyler aramaktan vazgeçin
Çok şükür her şey yolunda gidiyor inşallah sağ salim doğur ve kucağına alMerhaba arkadaşlar , yogun hayat temposu internetimde olan sıkıntılar yüzünden çok sık bakamasamda girip girip arada bakmaya çalışıyorum. Hamile kalıp burdaki arkadaşlarımı unuttuğumu sakın sanmayın lütfen. Hayırlısıyla 24 hafta+1 günlük olduk bebişimle bugun , pozitif alan arkadaşlarımızı okudukca en az kendim kadar çok sevindim. Hepsine hayırlı olsun bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin .Negatif alan arkadaşlarımın üzüntülerini yürekten hissettim,Bu yolda hiç birimizin emegini Allahım boşa çıkartmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun Umutlarınızı asla yitirmeyin
Üşenmedim okudum 30 mesaj yazmışın bu 2 günde hepsindede firdevs hanımın ismi geçiyor
Uzun zamandır takip ediyormuşun bu siteyi o uzun zamanın içinde neden bir mesaj atmadın
Atarlanma arkadaş iki buçuk senedir bu sayfadayım ve sana olan ilgi kadar mucize ekibin ilgisini görmedim ve ona bağlı fikirlerimi söyledimArkadaşım neden anlamak istemiyorsunuz ben kimseye gidin mutlaka o her yapılan transferi olumlu yapıyormu dedim. Başka merkezimi kötüledim. Madem okumuşun mesajlarımı ilkinde tutmadı dedim. İlkinde ne embriyo kalitesini ne resmini aldım mı dedim. Bana ilk transferde dr 4 süper embriyo koydum dedi. Aynı onun dediğini paylaştım. Ve onun hakkında kötü konuşanlara haklısınız size öyle yapılmış ama bana böyle demekki şanslıymışım dedim. Neden ona beddua ediyorsunuzmu dedim. Banane kime haksızlık yaptıysa kötü davrandıysa o kendisi bunun hesabını vericek. Onunda vicdanının sesi olamam. Kime giderseniz gidin. Ben ona gidin diyip olmayınca bana beddua etmenizi istemem . Ben kendim ömür boyu minnettar kalıcam o ayrı. Giden gider. Ben inandım. Kalbimin sesini dinledim rabbim ol dedi onuda aracı kıldı. Bu yaşa kadar şunu öğrendim kötülük yapanın yanına kar kalmaz. İyilik yapanda iyilik bulur. Eğer size kötülük yapıldıysa onun cezasını çeker. Daha ne diyim. Sizlerin canı yanmış paranız gitmiş dahası hayalleriniz yıkılmış istediğinizi konuşun. Ben hayallerime kavuşuyorum inşallah . Hayatımda istediğim hiç bir şey kalmamıştı tüm güzelliklere sahibim rabbim sayesinde. Eşim ailem evim yaşıma göre sağlığım fiziğim tek eksiğim evlattı onada bu dr sayesinde kavuşuyorum. Bunu dile getirmekmi suç. Bana bedava yaptımı dedim. Transfer sonrasında ne olucağını bilmeden hakkınızı helal edin dedim. Benim yaşam tarzım bu. Yaşadıklarımdan kimseyi sorumlu tutmam. Kabullenişim vardır. Ben elimden gelen ne varsa yaparım gerisi olucaksa olur nasip değilse olmaz . Konusunda tecrübeli insanların bir vasıta olduğuna inanırım. Bu transfer öncesinde içimde kalan tek şey cd56 testi yaptırmamış olmaktı. Kendi dr um ve Firdevs hanım hiç gerek olmadığını söylediler. Ama transfer sonrası serumunu verdiler. Tutmasaydı bu sefer onuda yaptırıcaktım. Yani neden tutmadı diye merkezi sorumlu nasıl tutabilirimki. Rahim kapalı kutu en kalite embriyo bile tutmayınca tutmuyor. 3. Embriyo tuttuğu oluyor. MerkeZlerinde parayı alıp boş yere insanlara kalitede olanları yerleştirdiğine inanmak istemiyorum. Ne olur benimle uğraşmayın her lafımdan kötü sonuç çıkartmayın. Şimdi yazıyorum MYOM sorunu olan varsa prof. Dr. MEHMET EMİN SOYSAL a bir görünün . Çok değerli bir insan. Nettende araştırın. Budamı reklam. Bir kişi bile derdine çare olsa yeter. Lütfen ama lütfen peşin hükümlü olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?