ay kıyamam sana hadi inşallah ananas yiyorum ama kefir işi zor ayran içeyim ben :))

Amin canım. hayırlı uğurlu sağlıklı evlatların olur inşallah çok iyi güzel şahane bir anneye sahipler kucağına gelip doya doya allah sarılmanı nasip etsin inşallah. bu defa sevin neşeli haberlerini alalım hergün

Allah bim kere razı olsun sağol canım benim :) ben de senin en güzel haberlerini alırım umarım

Hayırlı olsun canım.
İnşallah pozitifi göreceksin canım.
Güzel haberlerini bekliyoruz .

Rabbim meleklerini korusun kuzum
Tüm kalbimle bunu istiyorum

Bu kadar geniş kalplisin
Bu kadar alçak gönülüsün
Rabbim bu güzel kalbine göre versin
Duaların kabul olsun ahu gözlüm

Ladycz yok uzun süredir. Ondan haberi olan var mı kızlar? Umarım herşey iyidir. Ben de çok sık girmiyorum foruma ama girince geriye dönük herseyi okuyorum :) Cok sık girmiyorum çünkü zaten aklımızda sürekli bebek işi var,bir de sürekli forumu takip edince hiç aklımdan çıkmaz oldu :)) Kafayı dağıtırsam ,forumu sık sık okumazsam moralimi daha iyi tuttugumu farkettim. :)) O yuzden aralıklı yorumlarımın kusuruna bakmayın kızlar :) Zaten biz de daha beklemedeyiz.

Süper
Üzülme
Üzdüysek özür dileeiz
Sen rahat ol
Bebişlerini tedirgin etme
Sllahım kucağına almayı nasip etsin
Ayy abla tek niyetimiz hepimizin saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak gerisi fasa fiso. Simdi hastaneden geldim 90 dan 205 e cıkmış cok şükür

Cok sevindim saglikla kucaginiza almak hayirli evlat yetistirmek nasip olsun darisi bize

Merhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…