- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Çok şükür diye aglayasim geliyor hep hepimize de dua ediyorum insallah 2020 ye bebislerle girecegizÇok şükür canım
Çok şükür
Muhtemelen tek gebelik
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Masallah. Allah saglıcakla buyutmeyı nasip etsin. Guzel ve hayırlı omur yasasınlar. Onurlandırsınlar gururlandırsınlar hep. Darısı buradaki herkese olsunMerhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...
Benim normal oluyordu..iki gün geliyordu son gün leke şeklinde..bu sorunuza cevap alabildiniz mi? bende de aynı durum varda
Güle güle büyütün hep hayrını görün güzel evlatlarınızın..arada böyle yazın ki içimiz açılsın umut dolalım :) bizim için de koklayın minikleri :)Merhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...
Canım Rabbimin izniyle insallah güzel haberlerini bekliyoruz.Hadi pozitif olsun bizi de sevindirKızlar çıktım şimdi... 2 tane embriyo koydular bu sefer daha kolaydı çok rahattım..doktor girmeden önce geldi embriyolarla ilgili Bilgi verdi altı tane 5aa 4aa embriyo var ikintane daha gelişiyor şu an çok iyi embriyo durumu dedi..4aa mi 5 AA mı koyacaksınız dedim arladırnda fark yok 3ab bile olsa arada yüzde beş tutma farkı olur dedi..bir tane mi koyalım iki tane mi deyince çok sevindim aslında..demek ki tutma şansınınyüksek gördü...dua edenden pozitif enerji gönderenden allah bin razı olsun..hepinizin işi rast gitsin..
İnşallah canım inşallah :)Canım Rabbimin izniyle insallah güzel haberlerini bekliyoruz.Hadi pozitif olsun bizi de sevindir
amiiin ablacımMerhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...
Hayırlı uğurlu olsun prenseslerin.Merhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...
Amiin insallah tum kalbimle inaniyorum artik 2019 bize ugur getorecek pozitif sayilarimiz artacak insallah :)
Hayır cevap almadım. Ben cyclo ile adetimi verimli olamadım. Adetimin 2. Gününde gittim e2 ölçtürdüm 318 çıktı. Adetin ikinci günü e2 yüksek olması üstelik adetinde tam sökülememiş gel dedi doktorum gittim kist varmış. Ondan tam sökülme olmamış ve adetin ikinci günü e2 yüksek çıkmış. Bu ay yasmin kullandım o sebeplebu sorunuza cevap alabildiniz mi? bende de aynı durum varda
Rabbim mutluluğunuzu bozmasın hayırlı evlat olsunlar inşallahMerhabalar gebeliğimin son bir buçuk ayı çok zorlu geçmesine rağmen preklamsi yaşayıp yoğun bakıma girmeme rağmen o günleri unutturacak 2 güzel meleğimizle 40 günü doldurduk bile. Şimdiden en yakın arkadaşım oldular dünya güzeli iki kızımız. Sanki yıllardır berabermişiz gibi bi bağlılık bi aşk var aramızda. İnanın tahmin edilenden çok çok fazlası duyulan sevgi. İnşallah burada olan olmayan anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar can-ı yürekten dua ediyorum hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize ve bizi onlardan hiçbir zaman ayırmasın...
Ablacim bilgim yok ama ogrenecegim senin icinMeyra canım bir sorum olacak Batumi hakkında. Biliyorsun kıbrıs 45 yaş üstü hanımlardan yasa gereği dahiliye ve kardiyoloji sağlık raporu istiyor. Peki Batumi de böyle bir yasa kural varmı acaba ? Diğer giden arkadaşlar yaşı kaç bilmiyorum ama zannedersem senin yaşın küçük. Yinede bilgin varmı bu konuda?
Hafif yumusak olacak ikiye boluyorum ben limon ve tuz sıkıyorum yiyorumArkadaslar transfer surecinde avakadoyu nasil tuketiyorsunuz benim hic yemedigim bisey burdan okuduklarimdan yola cikarak aldim ama nasil yiyeyim
Çok duygulandım arkadaşım. Şanslı bebişler. Bence de tutunsunlar. Dualarım seninle. Sevgiler.Bugün ikinci gün..transfer gününü saymadan..dönüyoruz bugün..bel ağrısı ve sırt ağrısı var aşırı terlemişim sabaha kadar..çok yatmıyorum otelin içindeyim yoruldukça uzanıyorum en önemlisi de kafam dağılıyor burda iyiki uzun kalmışız kafaya takmıyırm oldu mu olmadı mı diye..yani çok takmıyorım :) bugün kabuklarından kurtulup yerleşmeye başlıyor olmaları lazım inci tanelerimin..bazen içimden konuşuyorum sıkı sıkı tutunun size çok iyi bakcam,sizi çok isteyen komik bir babanız şahane bir abiniz azcık çatlak da olsa sevgiye boğacak bir anneniz var sıkı tutunun diye..akıllılarsa tutunurlar yoksa zaten yapcak bişey yok..tevekkül ediyorum Allah’a bırakıyorum zaten bu konu insanı o kadar aciz kılıyır ki..denilen herşeyi yapmaya çalışıp beklemek..yapılacak müdahale edecek bir durumun olmayışı..akışa yaradana teslim olup beklemek..zor çok zor qma elimde olan şu an sahip olduğum herşeye zor sahip oldum zaten varsın bu da böyle olsun..ay dertleştim sizinle tek başıma otel kahvaltısındayım kocam uyuyor (pek rahattır ) yemekten Çatlamadan kalkayım..hepinizi kucaklıyorum kader arkadaşlarım halden anlayanlarım Benim..
Sağol canım benim :)Çok duygulandım arkadaşım. Şanslı bebişler. Bence de tutunsunlar. Dualarım seninle. Sevgiler.
Canım canım ya. Hayırlısı olsun sağlıklı olup tutunsunlar ter ve ağrı bendede oldu ve sızı. tuttuğunu hissetmiştim o anda.allah dua ve dualarımızı kabul etsin hayırlı haberlerini alalım allaha emanet olun sen ve bebişlerin.Bugün ikinci gün..transfer gününü saymadan..dönüyoruz bugün..bel ağrısı ve sırt ağrısı var aşırı terlemişim sabaha kadar..çok yatmıyorum otelin içindeyim yoruldukça uzanıyorum en önemlisi de kafam dağılıyor burda iyiki uzun kalmışız kafaya takmıyırm oldu mu olmadı mı diye..yani çok takmıyorım :) bugün kabuklarından kurtulup yerleşmeye başlıyor olmaları lazım inci tanelerimin..bazen içimden konuşuyorum sıkı sıkı tutunun size çok iyi bakcam,sizi çok isteyen komik bir babanız şahane bir abiniz azcık çatlak da olsa sevgiye boğacak bir anneniz var sıkı tutunun diye..akıllılarsa tutunurlar yoksa zaten yapcak bişey yok..tevekkül ediyorum Allah’a bırakıyorum zaten bu konu insanı o kadar aciz kılıyır ki..denilen herşeyi yapmaya çalışıp beklemek..yapılacak müdahale edecek bir durumun olmayışı..akışa yaradana teslim olup beklemek..zor çok zor qma elimde olan şu an sahip olduğum herşeye zor sahip oldum zaten varsın bu da böyle olsun..ay dertleştim sizinle tek başıma otel kahvaltısındayım kocam uyuyor (pek rahattır ) yemekten Çatlamadan kalkayım..hepinizi kucaklıyorum kader arkadaşlarım halden anlayanlarım Benim..
Canım inşallah ama belirtilere bakmıyorum diğer iki seferde de oldu hepsi ilaçlar da etkiliyor sanırım bi tek lekelenme olmadı oğlumda olmuştu bu sefer lekelenme olursa işte o zaman inanırım tuttuğuna..hayırlısı olsun artık..Canım canım ya. Hayırlısı olsun sağlıklı olup tutunsunlar ter ve ağrı bendede oldu ve sızı. tuttuğunu hissetmiştim o anda.allah dua ve dualarımızı kabul etsin hayırlı haberlerini alalım allaha emanet olun sen ve bebişlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?