Amin hayırlısı olsun inşallah mutlu. Haberler vereceksinCanım inşallah ama belirtilere bakmıyorum diğer iki seferde de oldu hepsi ilaçlar da etkiliyor sanırım bi tek lekelenme olmadı oğlumda olmuştu bu sefer lekelenme olursa işte o zaman inanırım tuttuğuna..hayırlısı olsun artık..
Bende çok duygulandım.inş sıkıca tutunur bebişler sana.Allahım sağlıklıcakla büyütmeyi nasip etsin inş.amiinBugün ikinci gün..transfer gününü saymadan..dönüyoruz bugün..bel ağrısı ve sırt ağrısı var aşırı terlemişim sabaha kadar..çok yatmıyorum otelin içindeyim yoruldukça uzanıyorum en önemlisi de kafam dağılıyor burda iyiki uzun kalmışız kafaya takmıyırm oldu mu olmadı mı diye..yani çok takmıyorım :) bugün kabuklarından kurtulup yerleşmeye başlıyor olmaları lazım inci tanelerimin..bazen içimden konuşuyorum sıkı sıkı tutunun size çok iyi bakcam,sizi çok isteyen komik bir babanız şahane bir abiniz azcık çatlak da olsa sevgiye boğacak bir anneniz var sıkı tutunun diye..akıllılarsa tutunurlar yoksa zaten yapcak bişey yok..tevekkül ediyorum Allah’a bırakıyorum zaten bu konu insanı o kadar aciz kılıyır ki..denilen herşeyi yapmaya çalışıp beklemek..yapılacak müdahale edecek bir durumun olmayışı..akışa yaradana teslim olup beklemek..zor çok zor qma elimde olan şu an sahip olduğum herşeye zor sahip oldum zaten varsın bu da böyle olsun..ay dertleştim sizinle tek başıma otel kahvaltısındayım kocam uyuyor (pek rahattır ) yemekten Çatlamadan kalkayım..hepinizi kucaklıyorum kader arkadaşlarım halden anlayanlarım Benim..
Amin canım hepimizeBende çok duygulandım.inş sıkıca tutunur bebişler sana.Allahım sağlıklıcakla büyütmeyi nasip etsin inş.amiin
Ay canım hayırlı olsun ikimizin de tutunsun bebişler :) mutlaka yaz gelişmeleri:..Merhaba arkadaşlar Yeşilada hayirli olsun benimde transferim oldu bu sefer bayilmadim inşallah ikimizde güzel haberler veririz bence de kalmak çok mantıklı stres azalıyor ben öyle yediklerime çok dikkat etmedim avukado felan sadece su çok içiyorum bakalım sonucumuz ne olacak içim kıpır kıpır ama o olmicak seside içten içten kemirmiyor degil
Şu an mevsimi değil pek güzel avakado yok fakat piyasadakileri önce nasıl yumusatacaginizi söyleyeyim. Avokadoyu yanina bir dilim kesilmis elma ile buzdolabı dışında bir kac gün beklwtin.yumusayip hafif kararmaya basladiysa olgunlaşmıştır. Ben sabah kahvaltısında yumurta yanına üzerine sadece zeytinyağı dökerek tüketiyorum. Salatada da güzel olur. :) hamilelik için ozel bir tüketim şekli var mı bilemiyorum ama zannetmiyorum da :)Arkadaslar transfer surecinde avakadoyu nasil tuketiyorsunuz benim hic yemedigim bisey burdan okuduklarimdan yola cikarak aldim ama nasil yiyeyim
Cook duygulandim Yesilada :)) Tüm enerjilerimi yolluyorum sana. Güzellikler bulsun sizi. Bebisin ya da bebislerin tutunsunlar.Hayirlisiyla kollarina kavussunlarBugün ikinci gün..transfer gününü saymadan..dönüyoruz bugün..bel ağrısı ve sırt ağrısı var aşırı terlemişim sabaha kadar..çok yatmıyorum otelin içindeyim yoruldukça uzanıyorum en önemlisi de kafam dağılıyor burda iyiki uzun kalmışız kafaya takmıyırm oldu mu olmadı mı diye..yani çok takmıyorım :) bugün kabuklarından kurtulup yerleşmeye başlıyor olmaları lazım inci tanelerimin..bazen içimden konuşuyorum sıkı sıkı tutunun size çok iyi bakcam,sizi çok isteyen komik bir babanız şahane bir abiniz azcık çatlak da olsa sevgiye boğacak bir anneniz var sıkı tutunun diye..akıllılarsa tutunurlar yoksa zaten yapcak bişey yok..tevekkül ediyorum Allah’a bırakıyorum zaten bu konu insanı o kadar aciz kılıyır ki..denilen herşeyi yapmaya çalışıp beklemek..yapılacak müdahale edecek bir durumun olmayışı..akışa yaradana teslim olup beklemek..zor çok zor qma elimde olan şu an sahip olduğum herşeye zor sahip oldum zaten varsın bu da böyle olsun..ay dertleştim sizinle tek başıma otel kahvaltısındayım kocam uyuyor (pek rahattır ) yemekten Çatlamadan kalkayım..hepinizi kucaklıyorum kader arkadaşlarım halden anlayanlarım Benim..
Sağol canım benim :)Cook duygulandim Yesilada :)) Tüm enerjilerimi yolluyorum sana. Güzellikler bulsun sizi. Bebisin ya da bebislerin tutunsunlar.Hayirlisiyla kollarina kavussunlar
Teşekkürler çok zor yollardan geçiyoruz Rabbim hepimize yardım etsin geride embriyo kalmadı inşallah tutunur iki hafta nasıl geçecek bilmiyorumAy canım hayırlı olsun ikimizin de tutunsun bebişler :) mutlaka yaz gelişmeleri:..
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.Herkese merhaba,
yaklaşık 1 yıldır sessiz takipçinizdim. 40 yaşıma sayılı günler kaldı. İlk bebeğimizi kalp durması sonucu 8 haftalıkken kaybettik. Peşpeşe 3 tüp bebek tedavisi maalesef transfere bile gitmeden yarım kaldı. Çok zor,üzücü zamanlarımız oldu. Oysa evlat hasreti hiç bitmiyor işte.
Şimdi de donasyonu araştırmaya başladık.
Allahım her isteyenin kucağına hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,bu zor ve meşakatli yolculukta kolayklar nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun arkadaşım.Arkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
2800 2600.kuvezdeler.ben resimlerini girdum ama bilgi.aliyorum.surekli 1 hafta gibi.cikarlar.dediler.bakalim ben sezaryan.oldum zaten.Darisi.sana ve diger arkadaslara ama.sizelere.tavsiyem.tam tesekkullu.hastaneleri.tercih edin.ozllere.takilmayin suan.da.hastanedeyim hala istanbuldahayırlı olsun arkadaşım.
Güzel yazgilari olsun
Mutlulukla büyütün
kac kg dogdular.küvezdedirler sanirim.
Allah analı babalı buyursun. Hayırlı saglık lı evlat olsunlar. Cok sevindim. Benim de 33. Hafta heyecanlı ve korkuluyum. Kiloları cok guzel masallah. Insallah her sey yolunda gider evinizde bol bol koklasırsınızArkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
Amin arkadasim.hic korkma onlar seninle sag salim kucagina almayi nasip.etsinAllah analı babalı buyursun. Hayırlı saglık lı evlat olsunlar. Cok sevindim. Benim de 33. Hafta heyecanlı ve korkuluyum. Kiloları cok guzel masallah. Insallah her sey yolunda gider evinizde bol bol koklasırsınız
Canım gözün aydın güle güle büyüt kuzularını hemen toparlansınlar da çıksınlar kuvözden annesi..2800 2600.kuvezdeler.ben resimlerini girdum ama bilgi.aliyorum.surekli 1 hafta gibi.cikarlar.dediler.bakalim ben sezaryan.oldum zaten.Darisi.sana ve diger arkadaslara ama.sizelere.tavsiyem.tam tesekkullu.hastaneleri.tercih edin.ozllere.takilmayin suan.da.hastanedeyim hala istanbulda
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahArkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün . Rabbim sanada eşinede sağlık sıhhat versin o yavruların başından eksik etmesin, mutlu ol gülüm.Arkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?