Merhaba halil ibrahim tekin de ne kadar ücret ödediniz birincisi tutmadı dediniz ya ikincisinde indirim filan yapıldı mıMerhaba arkadaşlar gideceklere tavsiyem bulunduğunuz yerde mutlaka iyi bir kadın dogumcuya gidin maddi durumunuz varsa histeroskopi yaptırın baştan sorun varsa çözüm olur bahceciyi bilmiyorum ama Halil İbrahim Tekin için tecrübeli iyi bir doktor merkez tertemiz hijyen güzel embriyolok içinde çok iyi konuşuyorlar ama benim ilki tutmadı maalesef ikinci trasferimi oldum iki hafta sonra sonuç Alicam inşallah yüzüme güler Rabbim sadece çok yoğun bir yer ilgi alaka yok her şeyi siz takip ediceksiniz işlerini yapıyorlar ama tutmasıda şans bence tüm sorularınızı yanıtlarım
Merhaba evet yaptılar 500 euro ödedik buda tutmazsa yine yanımda olduklarini söylediler gerçekten o konuda yardımcılar keşke tutsada hiç ugrasmasak ama ilkinde galiba çoğu kişinin tutmuyorMerhaba halil ibrahim tekin de ne kadar ücret ödediniz birincisi tutmadı dediniz ya ikincisinde indirim filan yapıldı mı
Halil ibrahim tekin 'in normal ücreti ne kadar onu öğrenebilir miyimMerhaba evet yaptılar 500 euro ödedik buda tutmazsa yine yanımda olduklarini söylediler gerçekten o konuda yardımcılar keşke tutsada hiç ugrasmasak ama ilkinde galiba çoğu kişinin tutmuyor
Çok teşekur ederiz ins bu sefer pozitif olur tüm kalbimle şuan dua ediyorum size Allahım ins bu sefer son olsun bebisiniz yada bebisleriniz sizinle olsun.Halil İbrahim beyin zerrin adında bir embriyologu varmış çok iyiymiş burdan okudum bende bence işlerini düzgün yapsınlar varsın cok konuşmasınlar peki halil ibrahim bey kaçıncı gün embiyorsu uyguluyor ben farketmez diorum sonuçta nasip kısmet ama bi ara okuduğumda burda yumurta donasyonu için 5.gün embriyosu tercih edilirse daha iyi olur dolarlar .Bu arada naçizane tavsiyem elinizi karniniza koyun dualar edin pozitif enerji verin Bol bol su için güzel hayaller kurun ins olucakMerhaba arkadaşlar gideceklere tavsiyem bulunduğunuz yerde mutlaka iyi bir kadın dogumcuya gidin maddi durumunuz varsa histeroskopi yaptırın baştan sorun varsa çözüm olur bahceciyi bilmiyorum ama Halil İbrahim Tekin için tecrübeli iyi bir doktor merkez tertemiz hijyen güzel embriyolok içinde çok iyi konuşuyorlar ama benim ilki tutmadı maalesef ikinci trasferimi oldum iki hafta sonra sonuç Alicam inşallah yüzüme güler Rabbim sadece çok yoğun bir yer ilgi alaka yok her şeyi siz takip ediceksiniz işlerini yapıyorlar ama tutmasıda şans bence tüm sorularınızı yanıtlarım
Inşallah tutar canım da gerek kalmaz ya sıkıntılı sürelerimiz inşallah biter artık dualarımız seninleMerhaba evet yaptılar 500 euro ödedik buda tutmazsa yine yanımda olduklarini söylediler gerçekten o konuda yardımcılar keşke tutsada hiç ugrasmasak ama ilkinde galiba çoğu kişinin tutmuyor
Rabbim Gönlünüze göre versin inşallahŞu an ne kadar bilmiyorum sene değiştiği için fiyat degistimi ben 5 bin Euro'ya anlaşmiştim kalma transfer uçak hariç bence de işini iyi yapsınlar konuşmasalarda olur dilekleriniz için çok teşekkürler bende suyu bol içiyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlat kokusunu hepimize tattirsin
Canım 5.gun dü benim iki transferimde birde yaza demişsin uçak fiyatları oteller yaza daha pahalı olur birde çok sıcak bunaltabilir bunlarida hesaba katarak hareket et inşallah hepimizin olur her zaman sorularınıza yardımci olurum gerçe kelin ilacı olsa misali amaÇok teşekur ederiz ins bu sefer pozitif olur tüm kalbimle şuan dua ediyorum size Allahım ins bu sefer son olsun bebisiniz yada bebisleriniz sizinle olsun.Halil İbrahim beyin zerrin adında bir embriyologu varmış çok iyiymiş burdan okudum bende bence işlerini düzgün yapsınlar varsın cok konuşmasınlar peki halil ibrahim bey kaçıncı gün embiyorsu uyguluyor ben farketmez diorum sonuçta nasip kısmet ama bi ara okuduğumda burda yumurta donasyonu için 5.gün embriyosu tercih edilirse daha iyi olur dolarlar .Bu arada naçizane tavsiyem elinizi karniniza koyun dualar edin pozitif enerji verin Bol bol su için güzel hayaller kurun ins olucak
Katılıyorum ben de...ben agustos ayında transfer olduğumda sıcaktan dolayı otelden burnimizu bile çıkaramamıştım...bir de otelin jeneratör arızalanmıştı...ertesi gün transfer için hastaneye gittiğimde ilk sorum ...hastanenin jeneratörü var mı olmuştu...:)aklıma geldi...kabus gibi geceydiCanım 5.gun dü benim iki transferimde birde yaza demişsin uçak fiyatları oteller yaza daha pahalı olur birde çok sıcak bunaltabilir bunlarida hesaba katarak hareket et inşallah hepimizin olur her zaman sorularınıza yardımci olurum gerçe kelin ilacı olsa misali ama
Haklısınız. Bender butcemi ayarlamaya çalışıyorumda o yüzden temmuz gibi düşündüm Bakalım Allah büyüktür ins en uygun en doğru zamanda olur tavsiyeleriniz için coj teşekur ederiz Allah güzel gonlunüze göre versin .ins en kısa sürede hamilelik tecrubelerinizi de anlatirsinizCanım 5.gun dü benim iki transferimde birde yaza demişsin uçak fiyatları oteller yaza daha pahalı olur birde çok sıcak bunaltabilir bunlarida hesaba katarak hareket et inşallah hepimizin olur her zaman sorularınıza yardımci olurum gerçe kelin ilacı olsa misali ama
Saglikla buyusunler bahtlari guzel olsun cok sevindim tebriklerArkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
şuan biletler daha pahalı oldu haberiniz olsunUçak biletleri konusunda çok haklısınız biz bir bileti 700 liraya almıştık sanırım . Ama şuanda 200 lira bilet.
her şeyin fiyatı gittikçe artıyor insallah donosyonda fiyatlar değişmez zaten pahalışuan biletler daha pahalı oldu haberiniz olsun
ankaradan uçaklar tek kişi en ucuz 600 tl
çift kişi 1700
Onun sebebi 15 tatil sanırım öğrenciler gidip dönüyor o yuzden pahalı bu kadar zaten bizde şans olsa bunlarla uğraşmayız geldimi hep bu tarihler denk gelirşuan biletler daha pahalı oldu haberiniz olsun
ankaradan uçaklar tek kişi en ucuz 600 tl
çift kişi 1700
rahim içi problemleri ancak histeroskopi görürArkadaşlar merhaba.Rahim içinde sorun olup olmadığına dört boyutlu ultrason ile bakilabiliyor mu histereskobi mi yaptirmak gerekli.Bunun için dört boyutlu ultrason yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Teşekkür ederim canimrahim içi problemleri ancak histeroskopi görür
ne 3 boyut nede 10 boyut ultrasyon cihazı rahim duvarında ve içindeki problemi net görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?