Kalma içinde tavsiyelerim tatil sitelerinden daha uyguna bulduk merkeze yakın otelleri oradan bakın seçtiğiniz merkeze sorun yakın yerleri internetten bakın otel fiyatlarına

Merhaba halil ibrahim tekin de ne kadar ücret ödediniz birincisi tutmadı dediniz ya ikincisinde indirim filan yapıldı mı

Merhaba halil ibrahim tekin de ne kadar ücret ödediniz birincisi tutmadı dediniz ya ikincisinde indirim filan yapıldı mı
Merhaba evet yaptılar 500 euro ödedik buda tutmazsa yine yanımda olduklarini söylediler gerçekten o konuda yardımcılar keşke tutsada hiç ugrasmasak ama ilkinde galiba çoğu kişinin tutmuyor

Çok teşekur ederiz ins bu sefer pozitif olur tüm kalbimle şuan dua ediyorum size Allahım ins bu sefer son olsun bebisiniz yada bebisleriniz sizinle olsun.Halil İbrahim beyin zerrin adında bir embriyologu varmış çok iyiymiş burdan okudum bende bence işlerini düzgün yapsınlar varsın cok konuşmasınlar peki halil ibrahim bey kaçıncı gün embiyorsu uyguluyor ben farketmez diorum sonuçta nasip kısmet ama bi ara okuduğumda burda yumurta donasyonu için 5.gün embriyosu tercih edilirse daha iyi olur dolarlar .Bu arada naçizane tavsiyem elinizi karniniza koyun dualar edin pozitif enerji verin Bol bol su için güzel hayaller kurun ins olucak

Merhaba evet yaptılar 500 euro ödedik buda tutmazsa yine yanımda olduklarini söylediler gerçekten o konuda yardımcılar keşke tutsada hiç ugrasmasak ama ilkinde galiba çoğu kişinin tutmuyor
Inşallah tutar canım da gerek kalmaz ya sıkıntılı sürelerimiz inşallah biter artık dualarımız seninle

Şu an ne kadar bilmiyorum sene değiştiği için fiyat degistimi ben 5 bin Euro'ya anlaşmiştim kalma transfer uçak hariç bence de işini iyi yapsınlar konuşmasalarda olur dilekleriniz için çok teşekkürler bende suyu bol içiyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlat kokusunu hepimize tattirsin

Rabbim Gönlünüze göre versin inşallah

Canım 5.gun dü benim iki transferimde birde yaza demişsin uçak fiyatları oteller yaza daha pahalı olur birde çok sıcak bunaltabilir bunlarida hesaba katarak hareket et inşallah hepimizin olur her zaman sorularınıza yardımci olurum gerçe kelin ilacı olsa misali ama

Katılıyorum ben de...ben agustos ayında transfer olduğumda sıcaktan dolayı otelden burnimizu bile çıkaramamıştım...bir de otelin jeneratör arızalanmıştı...ertesi gün transfer için hastaneye gittiğimde ilk sorum ...hastanenin jeneratörü var mı olmuştu...:)aklıma geldi...kabus gibi geceydi

Haklısınız. Bender butcemi ayarlamaya çalışıyorumda o yüzden temmuz gibi düşündüm Bakalım Allah büyüktür ins en uygun en doğru zamanda olur tavsiyeleriniz için coj teşekur ederiz Allah güzel gonlunüze göre versin .ins en kısa sürede hamilelik tecrubelerinizi de anlatirsiniz

Saglikla buyusunler bahtlari guzel olsun cok sevindim tebrikler

Arkadaşlar merhaba.Rahim içinde sorun olup olmadığına dört boyutlu ultrason ile bakilabiliyor mu histereskobi mi yaptirmak gerekli.Bunun için dört boyutlu ultrason yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba.Rahim içinde sorun olup olmadığına dört boyutlu ultrason ile bakilabiliyor mu histereskobi mi yaptirmak gerekli.Bunun için dört boyutlu ultrason yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
rahim içi problemleri ancak histeroskopi görür
ne 3 boyut nede 10 boyut ultrasyon cihazı rahim duvarında ve içindeki problemi net görmez

Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…