masallah kuzularına.
biraz ònce kavuş insallah onlara.

Canim gözünüz aydin olsun :) rabbim anali babali saglikla hayirlarla büyütmeyi nasip etsin insallah

Yüz bin kere maşallah kuzum
meleklerin çok güzeller
biz teyzelerinede uğur getirsinler

Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsünler inşallah

Hoşbuldum arkadaşım. Gözlerim dolu dolu okudum güzel mesajını inan ki.
İnşallah herkesin sağlıklı yavruları olur.
Büyük bir imtihanmış bilememişim,kolay sanmışım,aldanmışım...
Şükür diyorum hani sağlığımıza bir şey olmasın yine de.
Allah büyüktür,hakkımızda hayırlı olanı bilir elbet.

Çok sevindim Masum arkadaşım.
Analı babalı büyüsünnler,vatana,millete hayırlı evlat olsunlar inşallahh.

2018 temmuz annelerini okuyorum böyle bazen.
İlk bebeğimiz yaşasaydı ben de onların arasında olacaktım diye yine gözlerim doluyor.
İsyan etmiyorum,sakin durmaya çalışıyorum da Allahım sabrımızı arttırsın inşallah.

Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar analı babalı büyüsünler inşallah çok sevindim

bu fiyatları kıbrısın hangi merkezinden aldınız bende araştırma içerisindeyim o yüzden soruyorum nisanda tedaviye başlamayı düşünüyorum

bende bahçeci ile halil ibrahim tekin arasında gidip geliyorum kafam çok karışık
Kısmet şans önemli allah ne derse o oluyor merkez bahane oluyor bahçeci de ilgi iyi di temiz hijyen dr eylem hanım kibar mütevazi memnun kalmıştım ama okuduysan benim tuttu ama 1.5 ayda sonlandı allaha kalmış bilemiyoruz ne olacağını . h.ibrahim içinde iyi yazılıyor karar senin canım yer bahane olacaksa bebiş yer nere olursa olsun 3. Gün 5. Gün embriyosu onada bakmıyo oluyor kafana çok takma allah ne yazdıysa o maddi manevi allah güç kuvvet ve şanş versin yeterki bizlere allah yardımcımız olsun

Okudum canım kesinlikle bende öyle düşünüyorum bunların hepsi bahane ama insan yine de araştırmadan duramıyor inşalla h rabbim isteyen herkese nasip eder. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için son bişey daha soracagim bu fiyata konaklama ve ulaşın dahil mi

Hayır değil kıbrıs çok pahalı bir yer ulaşım konaklama hast. Kaynaklı oldu daha hesaplı oldu kendimiz gitsek daha pahalı idi birde yabancı yer mesafe bilinmiyor diye stres yapmak istemedik ara bence fiyatları öğren bilgi veriyorlar. için nereye ısınırsa orayı seç. otel ulaşım fiyatı ayrı çünkü 20 dakika mesafe otel hast. Otel havaalanı

Bende yaza düşünüyorum ins.Şuan senin gibi arastrma icerisindeyim kibrus cok pahali gürcistan düşündüm onda da emin olamadım çünkü nette bı telefonları bile yok Allah yardımcımız olsun ins .Karşımıza doğru insanlar çıkar ins.Bende temkinli davranmak istiyorum o yüzden arastiyorum dikkatli olmak lazım sonuçta maddi manevi zor bir süreç

Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde kafam çok karışık birbirimize bilgilerimizi aktaralim o zamn belki bi faydamız olur

Merhaba arkadaşlar gideceklere tavsiyem bulunduğunuz yerde mutlaka iyi bir kadın dogumcuya gidin maddi durumunuz varsa histeroskopi yaptırın baştan sorun varsa çözüm olur bahceciyi bilmiyorum ama Halil İbrahim Tekin için tecrübeli iyi bir doktor merkez tertemiz hijyen güzel embriyolok içinde çok iyi konuşuyorlar ama benim ilki tutmadı maalesef ikinci trasferimi oldum iki hafta sonra sonuç Alicam inşallah yüzüme güler Rabbim sadece çok yoğun bir yer ilgi alaka yok her şeyi siz takip ediceksiniz işlerini yapıyorlar ama tutmasıda şans bence tüm sorularınızı yanıtlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…