İnş az kalmıştır 'MUTLU SON'a :))Yer gök dua üstüne bol bol dua edin ins Allah büyüktür olucak.

İnşallah burda birlikte hamile haberlerini veririz çok sabırla ugrastin emeklerin boş dönmez bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben iğne kullanmıyorum o yuzden soruyorum benimde ince bir sızı var bakalım hakkımızda hayırlısı

Kızlar inşallah ard arda güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız tez bir zaman
Bugün eşimi urolojı doktora götürdüm
Şki taraflı varikosrlisi var
Haftaya ameliyatı olucak
Kızlar lütven bunları atlatmayın neden yazdım çünkü 3 doktordan biri tespih etti
Dikkatli olun

sizin icin bu sefer olacak gibi hissediyorum rabbim hayırlısı versin insallah guzel sonuclar alalim

Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı geçer sürecin inşallah.

Donasyon yani yumurta nakli ne kadar kapsamlı ve zor bir işmiş. Allahım yolumuzu açık etsin inşallah.
Bahçeci, HİT bu işin pirleri anladığım kadarıyla. Tabii bir de Batum’da da başlamışlar çalışmaya. Ne güzel merkezler çoğaldıkça umutlarım artıyor.
Benim merak ettiğim biz bu merkezlerle telefonla görüşüp anlaşıyoruz, sonra onların uygun bulduğu tarihte gidip transfer mi oluyoruz. Biliyorum ki Türkiye’de yasak bu işlem. Peki hiç muayene olmadan transfer olmak nasıl oluyor?
Geçmiş sayfalarda yanlış anlamadıysam Halil İbrahim hoca İstanbul’daki muayenehanesine haftada 1, 2 gelip görüşme yapıyor demişlerdi.
Peki ya Bahçeci?
Bildiğim kadarıyla Bahçeci’nin İstanbul’da kliniği var, onlar bir görüşme için çağırmıyorlar mı?
3. Tüp bebek tedavimiz sonucu olumsuz olunca İstanbul Bahçeci’yi aradım. Kesinlikle telefonda bilgi vermediler, bu işin yasal olmadığını tekrarladılar.
Kıbrıs’ı aramalıydım tabii de bir an sakinleşip buraya üye olayım dedim, belki de hiç kimseyle konuşamadıklarımı paylaşırsak rahatlarım dedim.

Canım Progestron iğne günde iki ampul..göbekten clexan estrofem günde dört ağızdan bir vajinadan,dekort tablet,coraspirin be folik asit..aynı saatlerde alıyorum sen de dikkat et buna canım

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı bizlere olsun inş

Amin canım inşallah. Maddi manevi her türlü zor.
Benim hsg çekimim, kocamın da sperm test sonuçlarımız var. Kan tahlili için tabii son değerler isterler diye düşünüyorum. Burada doktor kabul eder mi yumurta nakil yaptıracak hastaya yardımcı olmaya bilemedim. Ben bir kaç doktorla konuştum, takip etmeyeceklerini söylediler. Sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Son görüştüğüm doktor geçen ayki hormon testime bakarken Kıbrıs’a gitme konusundaki son kararımı sordu, belki tüp bebek için bir de İstanbul’u denerim dedim.
Yani tahliller, testler kolay da takip işi kafamı karıştırıyor.

Çok geçmiş olsun şimdiden .Haklısınız

Canım Progestron iğne günde iki ampul..göbekten clexan estrofem günde dört ağızdan bir vajinadan,dekort tablet,coraspirin be folik asit..aynı saatlerde alıyorum sen de dikkat et buna canım
Bende coraspirin estrofem imom elevit progestan fitil olarak birde biesteron TB saatlerine uyuyorum artık gerisi Allah'tan rabbim yüzümüzü güldürsün

Bende ilk takiplerimi doktora söylemeden yaptım. Sonuçta hiçbir doktor göze alamıyor bu olayın risklerini.

Ultrason istiyor rahim kalınlığı için hemde ilaç falanda yazdırdım ben her seferinde sigorta dışından almak pahalıya geliyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…