- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
İnş az kalmıştır 'MUTLU SON'a :))Yer gök dua üstüne bol bol dua edin ins Allah büyüktür olucak.Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
İnşalalh canım inşallahİnş az kalmıştır 'MUTLU SON'a :))Yer gök dua üstüne bol bol dua edin ins Allah büyüktür olucak.
İnşallah burda birlikte hamile haberlerini veririz çok sabırla ugrastin emeklerin boş dönmez bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben iğne kullanmıyorum o yuzden soruyorum benimde ince bir sızı var bakalım hakkımızda hayırlısıDördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah. Hayırlı ve sağlıklı geçer sürecin inşallah.Dördüncü gün bitiyor..evde ufak tefek işler yapıyorum yemek Çamaşırı gibi...onun haricinde üst üste dizi filan izliyorum kafamı dağıtmak için..dün gece saat dört gibi şiddetli bi sırt bel ağrısıyla uyandım ödüm koptu..korktum parasetemol de olsa ağrı kesici almak istemedim bi süre sonra azaldı..göğüsler acayip hassas duş alırken bile acıyor..iğneler ilaçlar tam vaktinde almaya çalışıyorum..iştahım çok açık ne yazık ki..sabah mutlaka yumurta yedim ananas yedim beş gündür badem fındık filan yiyorum su içiyorum..sadece iğneye giderken araba kullanıyorum onun haricinde araç da kullanmadan yaylıalrak geçiriyorum transfer sürecimi:) içimde bazen güzel hisler var bazen de gerilip üzülüyor çok korkuyorum..durum böyle..hepinizi öpüyorum
Donasyon yani yumurta nakli ne kadar kapsamlı ve zor bir işmiş. Allahım yolumuzu açık etsin inşallah.
Bahçeci, HİT bu işin pirleri anladığım kadarıyla. Tabii bir de Batum’da da başlamışlar çalışmaya. Ne güzel merkezler çoğaldıkça umutlarım artıyor.
Benim merak ettiğim biz bu merkezlerle telefonla görüşüp anlaşıyoruz, sonra onların uygun bulduğu tarihte gidip transfer mi oluyoruz. Biliyorum ki Türkiye’de yasak bu işlem. Peki hiç muayene olmadan transfer olmak nasıl oluyor?
Geçmiş sayfalarda yanlış anlamadıysam Halil İbrahim hoca İstanbul’daki muayenehanesine haftada 1, 2 gelip görüşme yapıyor demişlerdi.
Peki ya Bahçeci?
Bildiğim kadarıyla Bahçeci’nin İstanbul’da kliniği var, onlar bir görüşme için çağırmıyorlar mı?
3. Tüp bebek tedavimiz sonucu olumsuz olunca İstanbul Bahçeci’yi aradım. Kesinlikle telefonda bilgi vermediler, bu işin yasal olmadığını tekrarladılar.
Kıbrıs’ı aramalıydım tabii de bir an sakinleşip buraya üye olayım dedim, belki de hiç kimseyle konuşamadıklarımı paylaşırsak rahatlarım dedim.[/QUOTEBende henüz başlamadım ama burdan okuduğum kadarıyla bulunduğunuz ilde iyi bir kadın doğum dr u buluyorsunuz o muayne ediyor .Öncelikle hsg cekilmeniz gerekiyor ve bir takım tahliller istemiyormuş hem eşinizden hem sizden .İlaçlarını kullanıp daha sonra tedavi için gidiyorsunuz.Bu süreçte hem kibris hem turkiye deki dr nuz la gorusuyormussunuz benim burdan okuduğum anladığım o ama tabiki en iyisi doğrusu birebir kibristaki merkezlerle görüşün. Ben görüştüm ama kararsızım bahceci ve Halil İbrahim tekin arasında kaldım .Birde tabi butcemi ayarlamaya çalışıyorum az bi para değil Allah yardımcımız olsun .
Canım Progestron iğne günde iki ampul..göbekten clexan estrofem günde dört ağızdan bir vajinadan,dekort tablet,coraspirin be folik asit..aynı saatlerde alıyorum sen de dikkat et buna canımİnşallah burda birlikte hamile haberlerini veririz çok sabırla ugrastin emeklerin boş dönmez bu arada ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ben iğne kullanmıyorum o yuzden soruyorum benimde ince bir sızı var bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı bizlere olsun inşArkadaşlar dun ikizlerimi dunyaya getirdim burda her anımizi paylastik.sizlerle bu duygumuda paylasmak.istedim.34 haftalik.suyumun erken.gelmesi.sonucu.dun gece dunyaya.geldiler.kızim.ve oglum Allah herkese yasatsin oglum ayni babası kızimida bana benzetiyolar :)
Çok geçmiş olsun şimdiden .HaklısınızKızlar inşallah ard arda güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız tez bir zaman
Bugün eşimi urolojı doktora götürdüm
Şki taraflı varikosrlisi var
Haftaya ameliyatı olucak
Kızlar lütven bunları atlatmayın neden yazdım çünkü 3 doktordan biri tespih etti
Dikkatli olun
Bende coraspirin estrofem imom elevit progestan fitil olarak birde biesteron TB saatlerine uyuyorum artık gerisi Allah'tan rabbim yüzümüzü güldürsünCanım Progestron iğne günde iki ampul..göbekten clexan estrofem günde dört ağızdan bir vajinadan,dekort tablet,coraspirin be folik asit..aynı saatlerde alıyorum sen de dikkat et buna canım
Bende ilk takiplerimi doktora söylemeden yaptım. Sonuçta hiçbir doktor göze alamıyor bu olayın risklerini.Amin canım inşallah. Maddi manevi her türlü zor.
Benim hsg çekimim, kocamın da sperm test sonuçlarımız var. Kan tahlili için tabii son değerler isterler diye düşünüyorum. Burada doktor kabul eder mi yumurta nakil yaptıracak hastaya yardımcı olmaya bilemedim. Ben bir kaç doktorla konuştum, takip etmeyeceklerini söylediler. Sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Son görüştüğüm doktor geçen ayki hormon testime bakarken Kıbrıs’a gitme konusundaki son kararımı sordu, belki tüp bebek için bir de İstanbul’u denerim dedim.
Yani tahliller, testler kolay da takip işi kafamı karıştırıyor.
Aynen öyle. Ben de tahlil, test bir şekilde ilerlerim de ultrason istenmiyor mu? Onu ne deyip çektiririm bilemedim.Bende ilk takiplerimi doktora söylemeden yaptım. Sonuçta hiçbir doktor göze alamıyor bu olayın risklerini.
Ah ne güzel!Ama şuan ki doktorum biliyor ve bana extra özen gösteriyor senin ki özel bebek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?