merhaba . yumurta donasyonu için tahliller türkiyede yaptırıp gidilmiyor mu? orada tekrar başka tahliller yapıyorlar mı.. birde siz bu miktarı sadece tek deneme için mi verdiniz iki operasyon derken en baştan mı denendi yoksa dondurulmuşlarınızmı vardı . euro üzerinden fiyat söylüyorlar zaten 5000 euro en az genelde hastanelerin söylediği fiyat artı birde konaklama ve yol masrafları var

3 donasyon..biri donmuş ikisi fresh...türkiyede yapılıyor tahliller...iki kez operasyon bir kez hsg..tümünün fiyatı...

Cansın. Sağol.
Sağlıkla gelsin bebişlerin.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de forumu çok uzun zamandır takip ediyorum. Tecrübeleriniz ve paylaşımlarınız hepimize yol gösteriyor, hepinize gönülden teşekkürler. Susma değil, artık konuşma zamandır diyerek ben de kendi hikayemi paylaşmak istedim sizlerle...
Yaşım 42 ve erken menopoz hastasıyım. 7 yıllık evliliğimizde hep biz birbirimize yetiyoruz, hayat bize en güzel armağanını sundu, birbirimizi bulduk, mutlu bir çiftiz, dahası çok da iyi iki dostuz dedik hep ama şimdi artık yuvamıza mutlu bir, hatta bir kaç evlat da dahil edelim istiyoruz. Her şeyden önce evlatla bağın kan değil can bağı ile olduğuna inanıyoruz, onun için yumurtaydı, spermdi, evlatlıktı vs. kısmına ne ben ne de eşim hiç takılmıyoruz. Bu sebeple bu sene başında yola koyulduk. Yumurta donasyonu için tüm hazırlıklarımızı yaptık, sizlerin de katkıları ile akla gelebilecek ve doktorun istediği tüm tahlilleri(hsg, tombofili paneli, kromozom testleri ve diğer rutin tüm testler) yaptırarak hazırlıkların tamamını bitirdik, her şey sorunsuzca ilerledi çok şükür ve 14 tane yumurtamız oldu. Bunların 6 tanesi döllendi, 3 tanesi iyi kalitede idi, dolayısıyla ilk denemede başarı sağlanamazsa diyerek sonraki denemeler için kullanabileceğimiz "dondurabileceğimiz" hiç embriyo kalmadı geriye. Ocak ayı başında Kıbrıs'ta bu 3 iyi kalitede 5. gün embriyosu transferimiz yapıldı ama pek çok kişi de olduğu gibi ilk denemede biz de maalesef başarılı olamadık... Onca emek, umut vs. derken bu sonucu almak yıkıcı tabi ama imkanlar elverdiğince yılmak yok yola devam dedik. Şimdi sürece yeniden başlayacak şekilde tüm hazırlıklarımızı yapıp Ekim, Kasım gibi yeniden deneyelim istiyoruz. Bu defa benden transferden bir kaç ay önce yapılacak şekilde histereskopi ve endo-scractch yaptırmamı da istediler. Tam da bu aşamada fikirlerinize ve yol göstermenize ihtiyacım var; İstanbul'da yaşıyoruz, tavsiye edebileceğiniz yerler ya da doktor var mıdır bunları yaptıracağım? Bir de ikinci ya da sonraki denemelerinizde ilkinde ödediğiniz ücretten farklı oluyor mu ücret? Eğer öyle ise ne kadar fark ediyor? Ayrıca sürece dair başka tavsiyeleriniz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Bu yolda emek veren herkese kolaylıklar ve sabır diliyorum...

çok tebrik ederim gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. darısı başımıza . size sormuşmuydum nerde yaptırdınız diye :)

tebrik ederim. sizin adınıza çok mutlu oldum. geçen hafta bu foruma ilk geldiğimde sizin olumsuz yazınızı okumuştum açıkçası donasyona karar vermişken , böyle okuyunca biraz donasyondan da ümitsizliğe düşmüştüm . ama şimdi peşpeşe olumlu sonuçlar okuyunca mutlu oldum açıkçası.

Merhabalar...içten nmesajınızı okudum işte anne olması gerekn güzel bi insan daha diye geçirdim içimden...dilerim herşey gönlünüzce olur ve bir daha negatif yüzü görmezsiniz....ben İzmirdeyim doktor önerim ne yazık ki olamaz ama ben çok merkezi aradım inanılmaz fiyat farkları vardı ben en uygununa yaptırdım...ofis histreoskopi nispeten daha uygun..yani cerrahi müdahale olmadan tanı amaçlı yapılan...750 tl verdim ben sadece...aynı merkezinde yaotıracaksan indirim tabiki oluyor ama o da çok değikenlik gösteriyor...kimi merkez 500 euro indirim yapıyor kimisi 2500 euro...senin donmuşun kalmadığı için indirimi fazla beklemelisin..sonuçta onlardan da kaynaklı bir durum var...zaten tüm testleri yaptırmışsınız hsg de mutlaka çekilmiştir diye tahmin ediyorum...bu sefer umarım herşey çok yolunda gider...sevgiler:)

Kızlar yumurta donasyonu yaptıran var mı ? ciddi ciddi düşünmeye başladım amalar çok kafam da 1 kimyasal 1 kürtajım var

Allah kolaylıklar versin inşallah bidahaki denemede güzel haberlerinizi alırız.. merkezler telefon görüşmelerinde donörlerin çok iyi olduğundan bahsediyorlar nasıl 14 yumurtadan , 6 tanesi dölleniyor ve 3 tanesi kaliteli oluyor . şaşırdım . sayı normal mi tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim benim henüz donasyon tecrübem yok ama böyle durum

Merhaba
Embriyo transferi nasıl yapılıyor acaba ? Embriyo yu veren aile ile görüşülğyor mu ? Prosedür nasıl ?

44 yaşında magusa tıpta serap hanımda sperm donasyonu yaptırdım...şimdi embriyo donasyonu yaptırmak istiyorum ama parasal sorunları çözebilirsek. ..ama tabi başka bir merkezde
Merhaba embriyo donasyonu prosedürü basıl oluyor , veren donörlerin özelliklerini ya da fotolarını görebiliyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…