İki koydur
Katiyen 4 koydurma

Zaten transfer sırası ve sonra prednol kullanıcaksın o senin allerjinide baskılıyacak korkma
Ama yerinde olsam progestan fitil kullanırdım
Rahatsız etse iğneye geç

Canım ben beşinci gün embriyosu ile anne olacağım..güçlü ki geliyorlar 5.güne..bir sürü makale okudum 3 mü 5 mi diye kendi kanaatim 5.gün daha başarılı..embriyo sayısına gelince çok embriyo diğerlerinin de tutunmasını zorlaştırır..en fazla iki konmalı...transfer öncesi odaya geldi doktorum iyi düşün iki mi tek mi koyalım 5aa embriyolar tutacak gibi geliyor ikisi de dedi,korktum şansı düşürmekten iki koyalım dedim..başta çok şok olsamda şimdi iyiki iki olmuş diyorum..tutsun da senin de ikisi de tutsun..dikkat edersin bişey olmaz..allh gücünü veriyor canım...inan hepimiz geçtik aynı sancılı yoldan..ben de dedim eşime bırak beni sen çok iyi baba olacaksın ömür boyu içinde kalacak dedim..asla dedi..kendimi çok kötü hissediyordum sanki suçmuş gibi..halbuki alakası yok..iki kişinin sorunu infertilite..ha kadın ha erkek...bziler çok hassasıs..adam gibi adam bebek için sevdiği kadından vazgeçmez..ki işte bize nasip oldu sağ Salim kucağıma da alırım umarım..allahım sana da nasip etsin ezan okunuyor şu an kalbimden diliyorum rabbim isteyen herkese versin...

Ne guzel yazmissin canim rabbim hayirli evlatlar versin hepimize...

Tesekkurler canim insallah sag salim dogurursun ikiz anladigim kadaryla artik doktorum ne derse ona uyucam bakwlim hayirlisiyla bebegimi kucagima alsaydim hic bi dertim kalmazdi diye dusunuyorum

cnm ılk önce geçmiş olsun inşallah bır dahakıne denem gücü versin bende daha önce tüp bebekleri saymıyorum ama dananasyondan da negatıv alınca ınan saklı saklı günlerce ağladım simdi bak 3cüye hazırlanıyorum rabbim hepımıze en kısa günlerde nasip eylesin cnm üzül ama boşanacak kadar degil col sanlısın eşın yanında allaha emenat ol inan kendim kadar çok üzüldüm

Bilemiyorum yarn gidicem cok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim
Merhaba çok üzüldüm inan bana yakın zamanda bende bu duyguyu yaşadım ve çok ağladım. Yüce rabbim sabrını ve gücünü veriyor inşallah gerçekten çok üzüldüm. Senden iyi haber alacağıma bende çok inanıyordum. Ama dondurulmuşların var inşallah onunla muvaffak olacaksın ben dondurmamıştım ilkinde olmayan ikinci de de olmaz diye. Şimdi çok pişmanım en azından bu bile senin için teselli olsun inşallah olacak üzülme

Zaten transfer sırası ve sonra prednol kullanıcaksın o senin allerjinide baskılıyacak korkma
Ama yerinde olsam progestan fitil kullanırdım
Rahatsız etse iğneye geç
Aynen cnm, 1 hafta öncesi başlayıp, tuttuktan sonra kalp atışını bekleyene kdr günde 1 prednol 4mg aldım. Ama yine de progestan iğne veya kapsüle alerjim olduda bağışıklık arttı, ondan mı acaba kalp atmadı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ;(

Tesekkurler canim zaten tek tesellim o dondurulmuslar bakalim 26 doktorla gorusucem ne derse ona uygun yol aliriz

Th1 Th2 arası immunolojı teste baktırsana kanda
Her yer bakmıyor
Genelde acıbademde bakılıyor ve pahalı test

Arkadaşlar transferden otele ertesi gün havaalanına -uçak- şehirler arası otobüs ve hususi aracımızla eve varacağız. Yolculuklarda risk var mı acaba ne yapacağız mecburen bineceğiz.

Arkadaşlar merhaba ..yenıyım lakin tüm sayfaları okudum sızlerı tanıyorum umutlarınıza hayallerınıze ortak oluyorum .ılk defa yorum yapıyorum.okuduğum her yorum ile içselleştrme yapıyorum malum durumumuz zorRabbım yrdımcımz olsun bana da doğru yolu buldursun ınsallah cunku cok kararsızım

Merhaba Allah hepimizin gönlüne göre versin hoşgeldiniz

Merhaba hos geldin canim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…