merhaba hoşgeldiniz. sizin sorununuz nedir biraz bahseder misiniz? yumurta donasyonu mu yaptırıcaksınız?Merhabahosbuldum ınsallah
Hayırlı olsun şimdiden. Kiev’de dil problemini nasıl çözdünüz? Maliyeti ne kadar oldu? Türkiye’den mi başvurdunuz? Tecrübelerinizi merak ettimMerhab
Merhabalar ben şu an Kievdeyim yarın 5. gün embriyo transferim var. Heyecandan hayatımda ilk kez uçuk çıkardım :) merkezim biotexcom
Hayırlı uğurlu olsun canım pozitif haberler Allah nasip etsin yine de kendini yorma dikkat et Allah yüzünü güldürsün inşallahGünaydınlar :) Transferden önce 1,5 lt su içtim 1 2 saat bekledim çok zorlandım bu süreçte. Dün transferimi oldum. 4 embriyo konuldu. Aşırı tuvalete sıkışıktım, 15 dk sonra yattığım yerde sürgü verdiler. 2 saatte 4 kez tuvalete gittim. Endişe duyuyorum acaba bu kdr çok tuvalete gitmek sorun olur mu diye. Bir de çok yatamıyorum sürekli aklıma bir şey geliyor kalkıyorum. Ağır kapıları itiyorum, yani yavaş ve dikkatli hareket edemiyorum, unutuyorum sanki transfer olduğumu. Hem oteldeki İtalyan, Bulgar kadınlarda transferden dönünce hiç yatmadı hep dışarıda oturup sohbet ettiler :) Umarım güzel sonuçlanır sürecim ve diğer sonucu pozitif olan arkadaşları takip ederkenki heyecanı mutluluğu sizlere de yaşatabilirim
Epey araştırma yaptık. Beni cezbeden 700 kadar donörün fotosu, videoları, aile ve kişisel özellikleri vs açıkça göstermeleri oldu. Yaşları genç ve en az 1 adet çocukları olması şartı var. Dil konusunda ben ve eşim İngilizce biliyoruz ancak İngilizce bilmeyenler için teecüman tutuyorlar. Havaalanından alıp bırakmak, merkez ile otel arası ulaşım, yeme içme ve otelde konaklamak (bu transferde 9 gün kalıyoruz otelde) fiyata dahil. Otel gayet güzel ve nerdeyse herkes donasyon için burada kalıyor. Ben ekonomik paket aldım 4.900 euro. 2li paketi vardı 2 fresh donör garantisi var sanırım 6 bin euro idi. Bir de 5 kez ücretsi deneme tutmazsa para iade garanti paketi var 10 bin Euro diye hatırlıyorum. Buradaki tanıştığım çoğu kadın garanti paketi almış. Şimdilik memnunun canım :)Hayırlı olsun şimdiden. Kiev’de dil problemini nasıl çözdünüz? Maliyeti ne kadar oldu? Türkiye’den mi başvurdunuz? Tecrübelerinizi merak ettim
Ben sorun olacağını düşünmüyorum aynı şekilde bende yolculuklar yaptım. Hatta transferden hemen sonra hafif ayağa kalkar gibi yan sedyeye geçtim ki o zaman çok endişe duymuştum, sordum okudum araştırdım taa ki 8.gün evdeki testte pozitif alana kadarArkadaşlar transferden otele ertesi gün havaalanına -uçak- şehirler arası otobüs ve hususi aracımızla eve varacağız. Yolculuklarda risk var mı acaba ne yapacağız mecburen bineceğiz.
Aynen canım katılıyorum, bgn eşim bana sordu; dünya dönüyor hissediyor musun? Diye. Ben de hayır dedim. O da Rahim içindeki embriyo da normal hareketinden çok etkilenmez dedi :)Ben sorun olacağını düşünmüyorum aynı şekilde bende yolculuklar yaptım. Hatta transferden hemen sonra hafif ayağa kalkar gibi yan sedyeye geçtim ki o zaman çok endişe duymuştum, sordum okudum araştırdım taa ki 8.gün evdeki testte pozitif alana kadaro yüzden endişe etmeyin derim ben! Birde bu iş fiziksel değil kimyasal
Çok teşekkür ederim inşallah buradaki herkes mutlu sona ulaşır. Kolay süreçlerden geçmiyoruzHayırlı uğurlu olsun canım pozitif haberler Allah nasip etsin yine de kendini yorma dikkat et Allah yüzünü güldürsün inşallah
Hayirli olsun canim nerde oldu tedavin?Günaydınlar :) Transferden önce 1,5 lt su içtim 1 2 saat bekledim çok zorlandım bu süreçte. Dün transferimi oldum. 4 embriyo konuldu. Aşırı tuvalete sıkışıktım, 15 dk sonra yattığım yerde sürgü verdiler. 2 saatte 4 kez tuvalete gittim. Endişe duyuyorum acaba bu kdr çok tuvalete gitmek sorun olur mu diye. Bir de çok yatamıyorum sürekli aklıma bir şey geliyor kalkıyorum. Ağır kapıları itiyorum, yani yavaş ve dikkatli hareket edemiyorum, unutuyorum sanki transfer olduğumu. Hem oteldeki İtalyan, Bulgar kadınlarda transferden dönünce hiç yatmadı hep dışarıda oturup sohbet ettiler :) Umarım güzel sonuçlanır sürecim ve diğer sonucu pozitif olan arkadaşları takip ederkenki heyecanı mutluluğu sizlere de yaşatabilirim
Merhaba transferin oldu sanırım inşallah güzel haberler alırsın.. Darısı bizlerin başına inşallahMerhab
Merhabalar ben şu an Kievdeyim yarın 5. gün embriyo transferim var. Heyecandan hayatımda ilk kez uçuk çıkardım :) merkezim biotexcom
Teşekkür ederim canım Ukrayna Kiev de Biotexcom diye bir merkezde oldumHayirli olsun canim nerde oldu tedavin?
İnşallah ya en büyük dileğimizMerhaba transferin oldu sanırım inşallah güzel haberler alırsın.. Darısı bizlerin başına inşallah
Merhaba sorunum yumurta kalıtesı tüp bebekte 3’negatifim var ve seçenek olarak donasyon var önümde.bir oğlum var 6 yasında ona kardeş istiyoruz.bebegi olan arkadaşlar da çok dönüş göremedim genelde hamile ve doğumdan sonra neler hissediyorlar bilmek istiyorum arkadslar okuyanlar bu konuda yardımcı olabılır mımerhaba hoşgeldiniz. sizin sorununuz nedir biraz bahseder misiniz? yumurta donasyonu mu yaptırıcaksınız?
Evet canim resim yakin cekilmis isteniyor ama gidebilirsinde.. ben bizzat gitmistim.. meslek konusuna gelince bu kismin pek onemi yok benim icin , senin adetine uygun ve sanaArkadaşlar kafamdaki soru şu, donörünün size benzemesi için sizden foto mu istiyorlar? Hangi merkezler istiyor? Donörünün mesleği seçilebiliyor mu?
Canım merhaba benim oğlum var 17 yaşında..şimdide donasyonla ikiz bebek bekliyorum..bu konuda fikrim çok net..anne ve evlat arasında bağı kuran genetik bağ değil..emek,yaşanan anlar...oğlumu canımdan çok seviyorum bu iki miniğimi de öyle.Merhaba sorunum yumurta kalıtesı tüp bebekte 3’negatifim var ve seçenek olarak donasyon var önümde.bir oğlum var 6 yasında ona kardeş istiyoruz.bebegi olan arkadaşlar da çok dönüş göremedim genelde hamile ve doğumdan sonra neler hissediyorlar bilmek istiyorum arkadslar okuyanlar bu konuda yardımcı olabılır mıozellıkle bir cocuk olan arkadaşlar ıkıncı ıcın donasyon oldugunda ne hıssettınz pısman mı memnun musnz ıkısı arasında denge kurabılıyor musunz tesekurler sımdiden .trasnferi olan arkadslarıma pozitifler olsun sayfa bereketle dolsun guzel haberlerle görüşmek üzere
Ben onlarca foto gönderdim ayrıca donörün bilgileri geliyor merkezden mesleği yaşı ilgi alanları hobileri...benim merkez gynokife..sadece foto yok..zaten ben de görmeyi tercih etmezdimArkadaşlar kafamdaki soru şu, donörünün size benzemesi için sizden foto mu istiyorlar? Hangi merkezler istiyor? Donörünün mesleği seçilebiliyor mu?
Tipinize bakıyorlar resim de istiyorlar meslek de ırk da seçebiliyorsunuz. Ben üni mezunu olsun istedim bilişsel olarak sağlıklı olmasının bir göstergesi diye. Meslek veya başka bir şey istemedim. Yumurtası iyi olsun yeter dedim.Arkadaşlar kafamdaki soru şu, donörünün size benzemesi için sizden foto mu istiyorlar? Hangi merkezler istiyor? Donörünün mesleği seçilebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?