Ben bu 5600 sayfada her merkezle ilgili bunlara benzer eleştiriler okudum. İçinize sinen sizi ikna eden merkezle çalışın. Bir yola girerken bize vaadettiklerini değerlendiriyoruz uymazlarsa günahları boyunlarına. Hiti yeren de var yere göğe sığdıramauan da. Ben hite başladım henüz transfer olmadı bir sonuç almadım. o yüzden olumlu olumsuz yorum yapmam için erken ama şimdilik memnunum. 1.5000euro 2.1000euro eğer olmazsa hamile kalana kadar yeni donörle fresh yumurtayla ücretsiz sözünü aldım. Otel ve havayolu ulaşımı da içinde. Bana bunu söylerken güven üzerine iş yaptıklarını da söyledi Bunu diyebildiğine göre kendisine güvenmesi lazım. Bakalım sınucu göreceğiz Allah utandırmasın

Çok güzel teklifler almışsınız, inşaAllah eliniz de boş dönmeden ilk seferde sonuca erersiniz

Geçmiş olsun, vazgeçme savaşmaya devam , belli bir dinlenme süresi varsa ona uy yoksa ve maddiyatın uygunsa sıcağı sıcağına işleme devam et derim

Çok güzel teklifler almışsınız, inşaAllah eliniz de boş dönmeden ilk seferde sonuca erersiniz
Hepimiz için inşallah. Fiyatları buradan öğrendim :) yazılanlardan fikir aldım öyle gittim anlaşmaya. Bu şekilde anlaşan başkaları da var forumu okursanız göreceksiniz.

Hepimiz için inşallah. Fiyatları buradan öğrendim :) yazılanlardan fikir aldım öyle gittim anlaşmaya. Bu şekilde anlaşan başkaları da var forumu okursanız göreceksiniz.
Ben kendisiyle görüşemedim edge hanımla görüştüm Bir gün daha kalma şansım olmadığı için pazarlık aşamasına da gelemedim, eşimin içine britişh sindiği için de bugün o merkezi aradım ancak donör hakkında bilgi vermezlerse yola onlarla devam etmeyebilirim diye düşündüm

Gözün aydın olsun
Neden okadar çok embriyo transfer etiler
Siz garantili paketmi aldınız?

Ben onlarca foto gönderdim ayrıca donörün bilgileri geliyor merkezden mesleği yaşı ilgi alanları hobileri...benim merkez gynokife..sadece foto yok..zaten ben de görmeyi tercih etmezdim
Canım seninde artık vaktin yaklaşıyor
Minnakları ne zaman almaya düşünüyorlar

Donör seçeneyi size tedaviye başlarken vericekler
Öncelikle kan gruplarınız ve sonra siz donör seçen hemşireye isteklerinizi bildiriyorsunuz
Daha sonrada 3 seçenek veriyorlar sizde seçiminizi yapıyorsunuz

Gecen ay oranın baş hekimini hapis cezası aldı diye okudum bu doğrumu?
Birde otele nakadar harcadınız?
Merkez nasıldı?cihazları modern mı?
Ya hiç duymadım haberi. Benim Mayıs ayında ilk görüşmeye geldiğim doktorum transferimi yaptı yine. Beğendim merkezi, 5. Gün embriyosu konuldu. Kıbrıs’tan farkı direkt doktor ile görüşmüyorsun asistana aracılığı ile irtibatta oluyorsun. Otele ve havaalanı, otel, hastane arası servise (ulaşım,konaklama,yeme içme) ödeme yapmadık, tamamen ücretsiz. Sadece uçak bileti ve donasyon ücreti ödedik. Merkez çok kalabalık birçok ülkeden insan vardı

Canım burda kaç kere yazdık kadınlar klübündeyiz deyi 15% indirim yapıyorlar

Sonucun güzel olsun ve bizede umut ol

Öncelikle kan gruplarınız ve sonra siz donör seçen hemşireye isteklerin
Öncelikle kan gruplarınız ve sonra siz donör seçen hemşireye isteklerinizi bildiriyorsunuz
Daha sonrada 3 seçenek veriyorlar sizde seçiminizi yapıyorsunuz
Eşle birlikte istedikleri tüm tahlillerimi verdim merkeze de bildirdim sonuçlarımızı , benle -bizle Hasan bey görüştü hemşire ile muhatap olmadım açıkçası belki daha sonraki adımlarda Hemşireyle muhatap oluruz.Daha önce merkeze gidip tüm bilgilerimi yüzümüze görüşerek verdiğim içindir belki.Ve Fiyat konusunda hemşireye aratacağım dedi bugün bakalım yrn arar mı? Grubun en kıdemlisi sensin abla aslında senle dün özelden görüşmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.burdan yazayım dedim.

Canım seninde artık vaktin yaklaşıyor
Minnakları ne zaman almaya düşünüyorlar
Kuzum az kaldı bugün 32. Hafta bitti eylülün ortası planlanan tarih 37. Hafta oluyor..tabi dururlarsa...içimde bi his erken gelecekler diyor..umarım yanılırım..her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı geçen hafta..umarım sağ Salim kucağıma alırım minikleri :) allahım senin de güzel haberlerini duymayı nasip etsin bana..Doğumda ilk senin adını anıcam sana dua edicem sonra da diğer arkadaşlarıma...

İnşallah sağ salim yavrularına kavuşursun
İnşallah rabbim dualarını kabul eder

Maşallah canım size baya büyümüşler, biraz daha içeride büyüsünler Allahım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

Hangı merkez de yaptırdın ?dusuncelerıne memnun oldum bana tavsıye edecegın bır yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…