Ben bu 5600 sayfada her merkezle ilgili bunlara benzer eleştiriler okudum. İçinize sinen sizi ikna eden merkezle çalışın. Bir yola girerken bize vaadettiklerini değerlendiriyoruz uymazlarsa günahları boyunlarına. Hiti yeren de var yere göğe sığdıramauan da. Ben hite başladım henüz transfer olmadı bir sonuç almadım. o yüzden olumlu olumsuz yorum yapmam için erken ama şimdilik memnunum. 1.5000euro 2.1000euro eğer olmazsa hamile kalana kadar yeni donörle fresh yumurtayla ücretsiz sözünü aldım. Otel ve havayolu ulaşımı da içinde. Bana bunu söylerken güven üzerine iş yaptıklarını da söyledi Bunu diyebildiğine göre kendisine güvenmesi lazım. Bakalım sınucu göreceğiz Allah utandırmasınTüm sayfaları okudum , 3 merkez için yoğunlaşma var britişh , gyno ve hit .3756. Sayfadaki yazanlardan sonra hitten vazgeçtim , bizzat gittiğimde de Hasan beyle ve Murat beyle yüz yüze görüşebilmiştim zaten ayrıca savaş beyin asistanı ve Hit in asistanı ile görüştüm .Sonör araştırması in britişh e onay verdim ama hala net fiyat vermediler çünkü Temmuz’da 5500 Euro demişlerdi fiyat bakalım kaç olacak indirim talep ettik
haklısınBen onlarca foto gönderdim ayrıca donörün bilgileri geliyor merkezden mesleği yaşı ilgi alanları hobileri...benim merkez gynokife..sadece foto yok..zaten ben de görmeyi tercih etmezdim
B
Çok güzel teklifler almışsınız, inşaAllah eliniz de boş dönmeden ilk seferde sonuca erersinizBen bu 5600 sayfada her merkezle ilgili bunlara benzer eleştiriler okudum. İçinize sinen sizi ikna eden merkezle çalışın. Bir yola girerken bize vaadettiklerini değerlendiriyoruz uymazlarsa günahları boyunlarına. Hiti yeren de var yere göğe sığdıramauan da. Ben hite başladım henüz transfer olmadı bir sonuç almadım. o yüzden olumlu olumsuz yorum yapmam için erken ama şimdilik memnunum. 1.5000euro 2.1000euro eğer olmazsa hamile kalana kadar yeni donörle fresh yumurtayla ücretsiz sözünü aldım. Otel ve havayolu ulaşımı da içinde. Bana bunu söylerken güven üzerine iş yaptıklarını da söyledi Bunu diyebildiğine göre kendisine güvenmesi lazım. Bakalım sınucu göreceğiz Allah utandırmasın
Geçmiş olsun, vazgeçme savaşmaya devam , belli bir dinlenme süresi varsa ona uy yoksa ve maddiyatın uygunsa sıcağı sıcağına işleme devam et derimDesteginiz icin tesekkurler dun negativden sonra asla doktora gitmem bidaha hicbisey yaptirmycam gerekirse bosanalim diyodum kendi kendime ama bugun uyandim ve hayatin o kadarda zor olmadigini dunuyorum bana verilen tek sinav umarim bu olur ve bu sinavdanda esimle alnimiz ak cikariz esim ne olr olsn yanindaym diyor yasi geciyo ben daha gencin ve sadece cocuk icin evlenen biri bunu soyluyosa qaliba artik gercekten beni seviyor simdi sizce ne kadar ara vereyim? Esime sordum adam hemen yarin transfer olmazmi diyo :)
Hepimiz için inşallah. Fiyatları buradan öğrendim :) yazılanlardan fikir aldım öyle gittim anlaşmaya. Bu şekilde anlaşan başkaları da var forumu okursanız göreceksiniz.Çok güzel teklifler almışsınız, inşaAllah eliniz de boş dönmeden ilk seferde sonuca erersiniz
Ben kendisiyle görüşemedim edge hanımla görüştüm Bir gün daha kalma şansım olmadığı için pazarlık aşamasına da gelemedim, eşimin içine britişh sindiği için de bugün o merkezi aradım ancak donör hakkında bilgi vermezlerse yola onlarla devam etmeyebilirim diye düşündümHepimiz için inşallah. Fiyatları buradan öğrendim :) yazılanlardan fikir aldım öyle gittim anlaşmaya. Bu şekilde anlaşan başkaları da var forumu okursanız göreceksiniz.
Gözün aydın olsunGünaydınlar :) Transferden önce 1,5 lt su içtim 1 2 saat bekledim çok zorlandım bu süreçte. Dün transferimi oldum. 4 embriyo konuldu. Aşırı tuvalete sıkışıktım, 15 dk sonra yattığım yerde sürgü verdiler. 2 saatte 4 kez tuvalete gittim. Endişe duyuyorum acaba bu kdr çok tuvalete gitmek sorun olur mu diye. Bir de çok yatamıyorum sürekli aklıma bir şey geliyor kalkıyorum. Ağır kapıları itiyorum, yani yavaş ve dikkatli hareket edemiyorum, unutuyorum sanki transfer olduğumu. Hem oteldeki İtalyan, Bulgar kadınlarda transferden dönünce hiç yatmadı hep dışarıda oturup sohbet ettiler :) Umarım güzel sonuçlanır sürecim ve diğer sonucu pozitif olan arkadaşları takip ederkenki heyecanı mutluluğu sizlere de yaşatabilirim
Gecen ay oranın baş hekimini hapis cezası aldı diye okudum bu doğrumu?Teşekkür ederim canım Ukrayna Kiev de Biotexcom diye bir merkezde oldum
Canım seninde artık vaktin yaklaşıyorBen onlarca foto gönderdim ayrıca donörün bilgileri geliyor merkezden mesleği yaşı ilgi alanları hobileri...benim merkez gynokife..sadece foto yok..zaten ben de görmeyi tercih etmezdim
Donör seçeneyi size tedaviye başlarken vericeklerBiritişh şimdilik benden resim istemedi meslek seçimi Yok dedi , bu konu hakkında fikriniz var mı?hit ve britişh arasında gittim geldim hep , bugün britişhle görüştüm , olaki donör hakkında bilgi verilmedi caz geçebiliyor muyum merkezden
Ya hiç duymadım haberi. Benim Mayıs ayında ilk görüşmeye geldiğim doktorum transferimi yaptı yine. Beğendim merkezi, 5. Gün embriyosu konuldu. Kıbrıs’tan farkı direkt doktor ile görüşmüyorsun asistana aracılığı ile irtibatta oluyorsun. Otele ve havaalanı, otel, hastane arası servise (ulaşım,konaklama,yeme içme) ödeme yapmadık, tamamen ücretsiz. Sadece uçak bileti ve donasyon ücreti ödedik. Merkez çok kalabalık birçok ülkeden insan vardıGecen ay oranın baş hekimini hapis cezası aldı diye okudum bu doğrumu?
Birde otele nakadar harcadınız?
Merkez nasıldı?cihazları modern mı?
Canım burda kaç kere yazdık kadınlar klübündeyiz deyi 15% indirim yapıyorlarTüm sayfaları okudum , 3 merkez için yoğunlaşma var britişh , gyno ve hit .3756. Sayfadaki yazanlardan sonra hitten vazgeçtim , bizzat gittiğimde de Hasan beyle ve Murat beyle yüz yüze görüşebilmiştim zaten ayrıca savaş beyin asistanı ve Hit in asistanı ile görüştüm .Sonör araştırması in britişh e onay verdim ama hala net fiyat vermediler çünkü Temmuz’da 5500 Euro demişlerdi fiyat bakalım kaç olacak indirim talep ettik
Sonucun güzel olsun ve bizede umut olYa hiç duymadım haberi. Benim Mayıs ayında ilk görüşmeye geldiğim doktorum transferimi yaptı yine. Beğendim merkezi, 5. Gün embriyosu konuldu. Kıbrıs’tan farkı direkt doktor ile görüşmüyorsun asistana aracılığı ile irtibatta oluyorsun. Otele ve havaalanı, otel, hastane arası servise (ulaşım,konaklama,yeme içme) ödeme yapmadık, tamamen ücretsiz. Sadece uçak bileti ve donasyon ücreti ödedik. Merkez çok kalabalık birçok ülkeden insan vardı
Britişh e belirttim cnm onu ama daha net fiyat vermediler.Canım burda kaç kere yazdık kadınlar klübündeyiz deyi 15% indirim yapıyorlar
Donör seçeneyi size tedaviye başlarken vericekler
Öncelikle kan gruplarınız ve sonra siz donör seçen hemşireye isteklerin
Eşle birlikte istedikleri tüm tahlillerimi verdim merkeze de bildirdim sonuçlarımızı , benle -bizle Hasan bey görüştü hemşire ile muhatap olmadım açıkçası belki daha sonraki adımlarda Hemşireyle muhatap oluruz.Daha önce merkeze gidip tüm bilgilerimi yüzümüze görüşerek verdiğim içindir belki.Ve Fiyat konusunda hemşireye aratacağım dedi bugün bakalım yrn arar mı? Grubun en kıdemlisi sensin abla aslında senle dün özelden görüşmeyi düşündüm sonra vazgeçtim.burdan yazayım dedim.Donör seçeneyi size tedaviye başlarken vericekler
Öncelikle kan gruplarınız ve sonra siz donör seçen hemşireye isteklerinizi bildiriyorsunuz
Daha sonrada 3 seçenek veriyorlar sizde seçiminizi yapıyorsunuz
Kuzum az kaldıCanım seninde artık vaktin yaklaşıyor
Minnakları ne zaman almaya düşünüyorlar
İnşallah sağ salim yavrularına kavuşursunKuzum az kaldıbugün 32. Hafta bitti eylülün ortası planlanan tarih 37. Hafta oluyor..tabi dururlarsa...içimde bi his erken gelecekler diyor..umarım yanılırım..her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı geçen hafta..umarım sağ Salim kucağıma alırım minikleri :) allahım senin de güzel haberlerini duymayı nasip etsin bana..Doğumda ilk senin adını anıcam sana dua edicem sonra da diğer arkadaşlarıma...
Maşallah canım size baya büyümüşler, biraz daha içeride büyüsünler Allahım sağlıkla zamanında gelsinler inşallahKuzum az kaldıbugün 32. Hafta bitti eylülün ortası planlanan tarih 37. Hafta oluyor..tabi dururlarsa...içimde bi his erken gelecekler diyor..umarım yanılırım..her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı geçen hafta..umarım sağ Salim kucağıma alırım minikleri :) allahım senin de güzel haberlerini duymayı nasip etsin bana..Doğumda ilk senin adını anıcam sana dua edicem sonra da diğer arkadaşlarıma...
Hangı merkez de yaptırdın ?dusuncelerıne memnun oldum bana tavsıye edecegın bır yer var mı ?Canım merhaba benim oğlum var 17 yaşında..şimdide donasyonla ikiz bebek bekliyorum..bu konuda fikrim çok net..anne ve evlat arasında bağı kuran genetik bağ değil..emek,yaşanan anlar...oğlumu canımdan çok seviyorum bu iki miniğimi de öyle.oğunca da donasyon olduğu aklıma bile gelmez hiç sanmıyorum..onlar benim kanımla canımla beslendi ben emziricem ben büyütücem..içim çok çok rahat..rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?