- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Gynolife..tavsiye edemem kimseye ben memnunum..ama senden ricam geriye dönük sürekli oku burayı çok faydası olacakHangı merkez de yaptırdın ?dusuncelerıne memnun oldum bana tavsıye edecegın bır yer var mı ?
Gynolife..tavsiye edemem kimseye ben memnunum..ama senden ricam geriye dönük sürekli oku burayı çok faydası olacak
[/QUOTE hemen hemen hepsını okuyorum Notlar alıyorum ben kıbrıs dusunmuyorum biraz iş ticarete dökülmüş bızım bu konuda işimiz zor Kıbrıs dışında donör havuzunun cok olduğu baska bır yer arıyorum bana alternatıf sunan olursa arstırmak ısterım
Donör havuzu geniş içime sinen bir yer istiyorum evet.hakkmda hayırlısı olsunAraştırın elbette..ben bir iki ay sadece okudum..tüm sayfaları hem de..içinse sinene gidin.. umarım ilk seferde olur
Donor havuzu genis derken? Biraz daha acar misiniz? Beklentileriniz neler merkezden? Alternatifiniz cok yok bence, bildigim Gurcistan var Baku var birde yeni bir arkadas Kievden bahsetti.Donör havuzu geniş içime sinen bir yer istiyorum evet.hakkmda hayırlısı olsun
AYnen hormanlardan ilaçlardan canım doktora sormuştum daha öncekinde en so göğüsler acısı düzeldi 2.5 ay sürdü acısı ağrısıArkadaslar bi konuda biraz soracaklarim var
Bu ay transferden sonra ikinci adetimi oldum. Bugun son gun olmasina ragmen halen gogus hassasiyetim gecmedi inanilmaz aciyo dokununca uclari cok hassas . Acaba kullandigimiz ilaclarin etkisimidir?
Canım maşallah sağlıkla kucakla inşallah yavrularını bişey duydum nts doğru yazdıysam Dr şu tarihte doğum diyormuş ve sezeryan la alınıyormuş normal doğum olmuyormuş 37. Haftada alıyorlarmış. kendi Dr. uma sormadım erken diye böyle birşey varmı biliyormusun birde dün 50gr şeker yüklemesi yaptılar zararı yok değilmi bebeğe. Sana tekrar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allaha emanet olunKuzum az kaldıbugün 32. Hafta bitti eylülün ortası planlanan tarih 37. Hafta oluyor..tabi dururlarsa...içimde bi his erken gelecekler diyor..umarım yanılırım..her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı geçen hafta..umarım sağ Salim kucağıma alırım minikleri :) allahım senin de güzel haberlerini duymayı nasip etsin bana..Doğumda ilk senin adını anıcam sana dua edicem sonra da diğer arkadaşlarıma...
Sen fiyatı damla hanımla anlaş yeterBritişh e belirttim cnm onu ama daha net fiyat vermediler.
Ülke büyük olmalı istediyini bulman içinDonör havuzu geniş içime sinen bir yer istiyorum evet.hakkmda hayırlısı olsun
Prag var,ispanya İavi center varDonor havuzu genis derken? Biraz daha acar misiniz? Beklentileriniz neler merkezden? Alternatifiniz cok yok bence, bildigim Gurcistan var Baku var birde yeni bir arkadas Kievden bahsetti.
Prolaktine baktır kandaArkadaslar bi konuda biraz soracaklarim var
Bu ay transferden sonra ikinci adetimi oldum. Bugun son gun olmasina ragmen halen gogus hassasiyetim gecmedi inanilmaz aciyo dokununca uclari cok hassas . Acaba kullandigimiz ilaclarin etkisimidir?
İspanya ivi center bu konuda en iyi mi Zaza?Prag var,ispanya İavi center var
Aynen öyle canım benim de 37.haftada planladık Doğumu..tabiki bebeler beklerse.şeker yüklemesinin bir zararı yok bana yapılmadı çünkü zaten gebelik şekerim var aylardır diyet yapıyorum...allah sapmayalım kucağımıza versin inşalhCanım maşallah sağlıkla kucakla inşallah yavrularını bişey duydum nts doğru yazdıysam Dr şu tarihte doğum diyormuş ve sezeryan la alınıyormuş normal doğum olmuyormuş 37. Haftada alıyorlarmış. kendi Dr. uma sormadım erken diye böyle birşey varmı biliyormusun birde dün 50gr şeker yüklemesi yaptılar zararı yok değilmi bebeğe. Sana tekrar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allaha emanet olun
Dünyada iyilerİspanya ivi center bu konuda en iyi mi Zaza?
Zaza ücretleri çok mu yüksek acaba hiçbir şey bulamadım netten bilgin var mı?Dünyada iyiler
Her 10 kadından 9 anne oluyor
Bakın hamile değil direk anne oluyor
Çünkü amaçları anne burakmak
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı huzurlu yaşayınKuzum az kaldıbugün 32. Hafta bitti eylülün ortası planlanan tarih 37. Hafta oluyor..tabi dururlarsa...içimde bi his erken gelecekler diyor..umarım yanılırım..her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı geçen hafta..umarım sağ Salim kucağıma alırım minikleri :) allahım senin de güzel haberlerini duymayı nasip etsin bana..Doğumda ilk senin adını anıcam sana dua edicem sonra da diğer arkadaşlarıma...
oraları düşünüyorum ki alternatifim cok olsun tamamen uyun bir donör olsun fıyatlar hakkında bılgı almak ıcın arastırma yapmaya basladım bakalım hayırlısıPrag var,ispanya İavi center var
Fuat alabilirseniz bize de bildirir misiniz İspanya için ben de Kıbrıs harici yerler araştırmasındayımEvet
oraları düşünüyorum ki alternatifim cok olsun tamamen uyun bir donör olsun fıyatlar hakkında bılgı almak ıcın arastırma yapmaya basladım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?