Adet görmeyenler yardımcı olabilirler mi! Donasyon için tedaviye başladığımızda kaç gün ya da aylık bir tedavi uygulanır yani transfer kaç gün sonra yapılır? Ben adet görmüyorum.adet başlayınca tedavi başlamayacak yani donörle senkronize edilmeyecekse ne kadar sürer ve hangi tadavi uygulanır?

Canım prolaktin süt hormonu. Stresten yükselebiliyor, benim öyle olmuştu, transfer öncesi olmuştu ilaç kullandım düştü
Tamam canim sagol turkiyeye gidiyorum haftaya orda baktiricam artik . Burda randevu al vs bir suru zorluk

Bu kadar stres tüm bünyemizi alt üst ediyor
Azmı çekiyoruz
Tonlarla hormon
Sonu negativ
Sorma canim tedaviye basladigimda 80 kiloydum 3 yilda 8 kilo aldim verilmiyorda belli bir yastan sonra. Beden zarar gormeden sagsalim alaydik kucagimiza !! Sen naptin karar verdin mi nerede devam ediyorsun canim?

Ispanya fiyati Kibrisdan fazladir diye tahmin ediyorum canim ya... ben ingilterede yasiyorum burda fiyatlar 15.000 pound civari
Evet fazla lakin en ıyısı ıspanya dıyorlar nasıl ıletısım kuracağım nereden bılgı alabılırım hıçbir fikrim yok bılgı edınınce yazarım buraya belçika ve ıspanya ıcın arayıstayım

Ingilizce bilen biri var mi yada siz biliyormusunuz?

Arkadaslar transferin 7. Gunu acik renk kan normal midir? Bunu yasayip su an hamile olan hamileligi olumlu giden var mi?

Ingilizce bilen biri var mi yada siz biliyormusunuz?
İngilizce orta sevıyede bilgim var daha önce yurtdısında da bulundum kısa süreli ama kimnle irtibata geçeceğm keşke buradan yönlendırme yapan bilgi veren bırılerı olsa en son arayacağım orayı sımdilik kaynak arıyorum kendıme

Yardimci olabilirim istersen dil konusunda

İngilizcen varsa interneten iletişim numarasını bul güzelce konuş

Arkadaşım mutlaka yazarsan seviniriz bilgi toplama açısından faydalı olursun bize

Merkezlerin web sitelerinde e-mail adresleri zaten oluyor, o adreslere, hangi konu(örn: donasyon, hangi tedavileriniz var, fiyat vb.) hakkında bilgi almak isterseniz birkaç satır yazınca (hatta takıldığınızda google translate bu konuda çok yardımcı :))cevaplayan koordinatörlerin en başta gönderdikleri hazır bir bilgilendirme e-postaları oluyor, ilk aşamadaki gerekli ana bilgilere bu şekilde ulaşılabilir. Ben araştırma yaparken web sitelerini inceledim (Rusya, Kıbrıs, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan vb. e-posta gönderdim ana bilgilendirme yazılarını göndermişlerdi) bazılarında fiyat bilgisi de var!

Eklentiler

• B9283DDE-3819-4F52-9A2C-54BE5C47F328.webp
    21 KB · Görüntüleme: 77
  • B49C1676-6D25-4FF1-B28B-ECC5816F102F.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 3239770F-AF7F-4BF8-8270-4D62D36B6D1E.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…