boylece zaten dil bilmiyede gerek yokmus
Eki Görüntüle 2301487
Canım bazen 3 gün önde 3 gün geride olabiliyor ama o alan niye kaybolmamış dinlenmiyor geziniyormusun Dr a sormadın mı geçmesi için ne yapıcaz diye bende kapsül ve iğne dinlenme ile düzelmiştiMerhaba 8 gün önce kontrole gittik. Kese yanında 12 mm kanama alanı var demişti ve 6+3 günlüktü. Bugün yine gittim ve kanama alanı aynen duruyor. 7+1 günlük görünüyor dedi. Normalde 7+4 olması gerekiyordu. Böyle olması normal mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Zizu kalp atışı varsa bı 2-3 gün önemli deyilMerhaba 8 gün önce kontrole gittik. Kese yanında 12 mm kanama alanı var demişti ve 6+3 günlüktü. Bugün yine gittim ve kanama alanı aynen duruyor. 7+1 günlük görünüyor dedi. Normalde 7+4 olması gerekiyordu. Böyle olması normal mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Dinleniyorum ama bilmiyorum neden geçmemiş. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Canım bazen 3 gün önde 3 gün geride olabiliyor ama o alan niye kaybolmamış dinlenmiyor geziniyormusun Dr a sormadın mı geçmesi için ne yapıcaz diye bende kapsül ve iğne dinlenme ile düzelmişti
Teşekkür ederim abla ferahladım verdiğiniz bilgiler sayesindeZizu kalp atışı varsa bı 2-3 gün önemli deyil
Çok erken pes etin arkadaşımArkadaşlar bahçeci brisitish şimdiki adıyla ikinci tedavim bahsettiğim 4 bb de olumsuz oldu. Bugün kesinleşti hayırlısı yeni bir merkez arayışına girdim hayırlısı. 24.gün 7 rahimle transfer yapıldı olumsuz konuşmadı Hasan bey ama olmadı gerçi herkes olumlu konuşuyor ama olmuyor. Galiba ben hiç anne olamayacağım artık böyle düşünür oldum.
Zaza acaba başka bir problem mi var rahimde felan daha kalitesiz embriyoların tuttuğuna şahit olduk. Rahim filmini en son iki yıl önce çektirdim sıvı birikmesi felan yoktu. Yani rahimde bi sorun olda ultrasonla görürler mi ya da histereskopi de sıvı birikmesi olsa görürler mi? Bilemedim ki başka ne sorun olabilir embriyo harici? Bana yol göster ne yapayım kafam karışık morfolojimiz 1 felan ama embriyo okuyor artık sorunu rahmimde arıyorum.Çok erken pes etin arkadaşım
İnanki bu iş ne zaman tutacağını bir Allah bilir
Son negativimden sonra rabbime dua ettim içimden bu annelik isteyini alsı ama görüyorsun hala pes etmeden bu yoldayım
Belkide olucak Allah içimden bu isteyi almıyor diye düşünüyorum
Zaza acaba başka bir problem mi var rahimde felan daha kalitesiz embriyoların tuttuğuna şahit olduk. Rahim filmini en son iki yıl önce çektirdim sıvı birikmesi felan yoktu. Yani rahimde bi sorun olda ultrasonla görürler mi ya da histereskopi de sıvı birikmesi olsa görürler mi? Bilemedim ki başka ne sorun olabilir embriyo harici? Bana yol göster ne yapayım kafam karışık morfolojimiz 1 felan ama embriyo okuyor artık sorunu rahmimde arıyorum.
Canım 5. gün sonuç için erken olabilir. Kan testi mi yapmıştın?Arkadaşlar bahçeci brisitish şimdiki adıyla ikinci tedavim bahsettiğim 4 bb de olumsuz oldu. Bugün kesinleşti hayırlısı yeni bir merkez arayışına girdim hayırlısı. 24.gün 7 rahimle transfer yapıldı olumsuz konuşmadı Hasan bey ama olmadı gerçi herkes olumlu konuşuyor ama olmuyor. Galiba ben hiç anne olamayacağım artık böyle düşünür oldum.
5. Gun testte cikmayabilir bence biraz daha beklemelisin. Henuz erken diye dusunuyorumArkadaşlar bahçeci brisitish şimdiki adıyla ikinci tedavim bahsettiğim 4 bb de olumsuz oldu. Bugün kesinleşti hayırlısı yeni bir merkez arayışına girdim hayırlısı. 24.gün 7 rahimle transfer yapıldı olumsuz konuşmadı Hasan bey ama olmadı gerçi herkes olumlu konuşuyor ama olmuyor. Galiba ben hiç anne olamayacağım artık böyle düşünür oldum.
peki Zaza ofiste rahimde sıvı birikmesi felan olsa fark edilir di mi ? Aklım karıştı ne yapacağım bilemedimBenim fikrimce ofis histeroskopi mutlaka şart
Ultrason her şeyi görmüyor
Sakin ol olumlu düşün her şey güzel olacakKızlar merhaba, test günüm 29 Ağustos. Regl günüm bugün ve inanılmaz belirtilerim var. Sanırım olmadı benim deHer an regl olacakmış gibiyim...
Kızlar bana cvp verebilecek kimse yokmuArkadaşlar bu gün bende tedaviye başladık hayırlısıyla ilk ölçüm yapildi 4.4 bu seferde bana kalın geldi ilk önce tedaviye başlarken 3 milim olurdu bilgisi olan lütfen bilgi verebilirmi tedaviye başlarken endometyum kaç olmalı lütfen bilen varsa cevaplasın kafam çok karıştı acaba rahim tam dökülmedi mi yoksa
Canım 1 2 mm gibi birşey olması lazımKızlar bana cvp verebilecek kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?