Lütfen pes etme..ilkinde olan yüzde yirmi otuz zaten benim de üçüncü de oldu..ben senin yerinde olsam hem ofis histereskopi yaptırırdım hem de rahim filmi..bir dahakine dah hazır git..anne olacaksın zazamın da dediği gibi nasip edecek ki hayal kurduruyor allahım..

Kızlar düzenli takip ediyorum özelden gelen tüm mesajlara dönüyorum..kafası karışan olabilir her zaman elimden geldiğince kendi deneyimimi paylaşırım hiç çekinmeyin ama bi tavsiyem var nolur geriye dönük okuyun..tüm sayfaları okumak 20 gün bile sürebilir ama herşey burda..not alın mesela okurken..her merkezde pozitif ve negatif sonuçlar var..içinizin sesini dinleyin..negatif alan canım arkadaşlarım yılmayın..bırakmayın..allah maddi manevi güç versin hepimze..İnan’ın burda sorunlar yaşananlar çok çok benzer hepimiz parayı bulup buluşturduk hepimiz eşimizle gerginlikler yaşadık..kafa karışıklıkları üzüntüler hepsi aynı..şimdi benim karnımda iki güzel yavrum Var şükürler olsun..önce allah ol dedi sonra Sanem vazgeçmedim o yüzden varlar...allahım isteyen herkese nasip etsin.benşm gibi bebek bekleyenleri de sağ Salim evlatlarına kavuştursun...

Dogum ne zaman arkadaşım

Allaj razı olsun canım iyi ki varsınız hepimizin gönlündeki oldun ikinci olumsuz artık elimden geleni yapacağım içimdeki anne olma isteğini söküp atamadıkça mücadeleye devam

7 mm rahim kalinlikla mi yapildi transfer? 24. Gun de biraz gec sanki gibi ama bilemiyorum? Hepimiz ayni durumdayiz canim olumsuz haber aldigiz gun cok farkli dusunuyor sonra olanlari sindirip tekrar deniyoruz.
Kacinci deneme?

Önemli olam ilacın 10 günü kalınlık
Adetliyken kalınlık hiç önemli deyil

Valla direk başladı menta arkadaşımız negativ aldı
Sonra ilaçla temizlendi ikizlerine kavuştu

Bende tedaviye başladığımda 4 mm transfer zamanı 10 mm olmuştu.

7 mm rahim kalinlikla mi yapildi transfer? 24. Gun de biraz gec sanki gibi ama bilemiyorum? Hepimiz ayni durumdayiz canim olumsuz haber aldigiz gun cok farkli dusunuyor sonra olanlari sindirip tekrar deniyoruz.
Kacinci deneme?
Evet canım bana da 24. Gün yapıldı hayırlısı kısmet de yokmuş

Önemli olam ilacın 10 günü kalınlık
Adetliyken kalınlık hiç önemli deyil
canımm nasıl ıcımı ferahlattın bir bilsen başladık bakalım jhayırlısı bu sefer 10 gün sonra bizde görucez kaç olucak yarında prp yapılacak rahıme yıne yazarım gel,şmeleri bu sefer banada dua edin kızlar

sevgılı zaza bu sefer gene söyluyorum buradakı dr. prednol vermedi diger ıkısınde kullanmıstım diger ılaclar herkesle aynı hayırlısı bakalım

Kızlar kafayı yiyeceğim ben dün ucuz testlerde çıkmadı bugün de ucuz testte çıkmadı ama predictor de çıkıyor tek embriyo predictor yanıltıcı olabiliyor di mi? Sevinsem mi bilemedim 5 yıldır ilk defa gördüm bunu

Eklentiler

• 3D29C847-036C-4B27-AA52-0049579234F7.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 108
  • AF26B753-B96A-4327-B3BE-040D8D18CD54.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 107
sankı hayalet cizgi var gibi kan tahlılı yaptırdınmı canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…