hayırlı olsun hamişşin canım net bir şekilde cıkmıs

Canım çok net çıkmış yarın test yaptır bence 120-130 çıkar en az bu kadar koyuysa

Canımm sen negatif deyince ben kan testi yaptın sanmıştım..çok silik de olsa görünüyor..kaçıncı gün bugün?

İnşallah canım çok teşekkür ederim..geldi geçti bile rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için hergün dua ediyorum
Gerçekten sanki dun gibi olumsuz haberinizi alip hep birlikte uzuldugumuz sonra olumluyu duyup mutluu oldugumuzz bizede umut oldugunuz bu zaman cok zalim asla yetişemiyorum rabbim kolaylik versin son gunlerinizde saglikla alin yavrularinizi kucaginiza cok güçlü birisiniz siz bunu burdan bile hissettiriyosunuz

Canımm sen negatif deyince ben kan testi yaptın sanmıştım..çok silik de olsa görünüyor..kaçıncı gün bugün?
Bugün 7 oldu canım idrar yaptım yine predictorde çıkıyor diğerinde çıkmıyor anlamadım. Sanırım değer mi yükselmiyor ama hayırlısı yarın kan vereceğim.

Canım 2 gün sonra yapayım kan testi dedim bakalım hayırlısı ben ucuz testlere daha çok güveniyorum onda göremedim. Belli olur kanda varsa artık
Beta kanda 100 üstü bazı kadınlarda ucuz gösterir
Ona güvenmen yalnış

Nakadar güzel resi
Allah kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın

Bukadar erken olumsuz düşünülürmü
Okadar sevindim adına
Zaza Sen deyince daha bi inandım inşallah gerçekten kanda da vardır ve her şey yolundadır. İnşallah bebeklerimize hepimiz kavuşuruz. Rabbim razı olsun O kadar olumsuzu yaşadım ki sanırım o yüzden olumlu düşünemiyorum hala kanda çıkar mı değer kalp bir sürü yol var. Hayırlısı

İnanki kan seni mutlu edicek
Peductor testleri daha hassas ve erken gösteriyor
Ucuz test ancak yüksek deyerde gösterir
Tek embriyo olduğu için deyerde yavaş artıyor
Okadar umut verdinki bana

Bugün 7 oldu canım idrar yaptım yine predictorde çıkıyor diğerinde çıkmıyor anlamadım. Sanırım değer mi yükselmiyor ama hayırlısı yarın kan vereceğim.
7.gün silik çizgi bunun üzülecek yeri yok :) daha ne olsun. Demek ki stiklerin biri daha iyi diğeri değil üzülüp bebişi de üzmemek lazım. Allah kucağına almayı da nasip etsin

Predictor early mi yoksa express modeliyle mi yaptınız. Pembe kutu mu sarı kutu muydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…