hayırlı olsun hamişşin canım net bir şekilde cıkmısKızlar merhaba test günüme 2 gün kaldı, dayanamadım idrar testi yaptım. Ama regl sancım çok olduğu için sevinemiyorum. Çok düşüğüm olduğu için korkuyorum. Şu sancılarım bi bitse. Bu arada reglim 1 gün gecikti
Eki Görüntüle 2302081
Maşallah canım hamile haberini aldığımız gün sanki dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişlerMasumcum 37.haftada olacak 17 Eylül kısmetse :) tabi sürpriz olmazsa
İnşallah canım çok teşekkür ederim..geldi geçti bile rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için hergün dua ediyorumMaşallah canım hamile haberini aldığımız gün sanki dün gibi zaman ne çabuk geçiyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Canım çok net çıkmış yarın test yaptır bence 120-130 çıkar en az bu kadar koyuysaKızlar merhaba test günüme 2 gün kaldı, dayanamadım idrar testi yaptım. Ama regl sancım çok olduğu için sevinemiyorum. Çok düşüğüm olduğu için korkuyorum. Şu sancılarım bi bitse. Bu arada reglim 1 gün gecikti
Eki Görüntüle 2302081
Canımm sen negatif deyince ben kan testi yaptın sanmıştım..çok silik de olsa görünüyor..kaçıncı gün bugün?İnşallah arkadaşım korku işte inanamama ve daha önce de predictor yanlış çıktığına şahit olduğum için ya yoktur diyorum olsa diğerinde de çıkardı felan ama kısmet hayırlısı inşallaho kadar olumsuz test gördüm ki.
Gerçekten sanki dun gibi olumsuz haberinizi alip hep birlikte uzuldugumuz sonra olumluyu duyup mutluu oldugumuzzİnşallah canım çok teşekkür ederim..geldi geçti bile rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için hergün dua ediyorum
Bugün 7 oldu canım idrar yaptım yine predictorde çıkıyor diğerinde çıkmıyor anlamadım. Sanırım değer mi yükselmiyor ama hayırlısı yarın kan vereceğim.Canımm sen negatif deyince ben kan testi yaptın sanmıştım..çok silik de olsa görünüyor..kaçıncı gün bugün?
Bukadar erken olumsuz düşünülürmüYaptırmadım canım ben direk idrar testiyle olumsuz gördüm zaten gamlı baykuşum baştan beri olumsuz olduğum için hamile değilim demiştim kafam karıştı
Beta kanda 100 üstü bazı kadınlarda ucuz gösterirCanım 2 gün sonra yapayım kan testi dedim bakalım hayırlısı ben ucuz testlere daha çok güveniyorum onda göremedim. Belli olur kanda varsa artık
Nakadar güzel resiKızlar merhaba test günüme 2 gün kaldı, dayanamadım idrar testi yaptım. Ama regl sancım çok olduğu için sevinemiyorum. Çok düşüğüm olduğu için korkuyorum. Şu sancılarım bi bitse. Bu arada reglim 1 gün gecikti
Eki Görüntüle 2302081
Zaza Sen deyince daha bi inandım inşallah gerçekten kanda da vardır ve her şey yolundadır. İnşallah bebeklerimize hepimiz kavuşuruz. Rabbim razı olsun O kadar olumsuzu yaşadım ki sanırım o yüzden olumlu düşünemiyorum hala kanda çıkar mı değer kalp bir sürü yol var. HayırlısıBukadar erken olumsuz düşünülürmü
Okadar sevindim adına
İnanki kan seni mutlu edicekZaza Sen deyince daha bi inandım inşallah gerçekten kanda da vardır ve her şey yolundadır. İnşallah bebeklerimize hepimiz kavuşuruz. Rabbim razı olsun O kadar olumsuzu yaşadım ki sanırım o yüzden olumlu düşünemiyorum hala kanda çıkar mı değer kalp bir sürü yol var. Hayırlısı
Amin canım Allahım hepimizine bir an önce nasip etsin bu güzel duyguyuhayırlı olsun hamişşin canım net bir şekilde cıkmıs
Amin amin inşallah hepimize nasip olsunNakadar güzel resi
Allah kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın
Çok AMİN YARABBİMAmin canım Allahım hepimizine bir an önce nasip etsin bu güzel duyguyu
7.gün silik çizgi bunun üzülecek yeri yok :) daha ne olsun. Demek ki stiklerin biri daha iyi diğeri değilBugün 7 oldu canım idrar yaptım yine predictorde çıkıyor diğerinde çıkmıyor anlamadım. Sanırım değer mi yükselmiyor ama hayırlısı yarın kan vereceğim.
Predictor early mi yoksa express modeliyle mi yaptınız. Pembe kutu mu sarı kutu muydu acabaBugün 7 oldu canım idrar yaptım yine predictorde çıkıyor diğerinde çıkmıyor anlamadım. Sanırım değer mi yükselmiyor ama hayırlısı yarın kan vereceğim.
Express ile yaptım adet günü gebelik varsa gösterenle sarı neden????Predictor early mi yoksa express modeliyle mi yaptınız. Pembe kutu mu sarı kutu muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?